Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Bizonyára rengeteg embernek fog nagyon nagy segítséget okozni sokakat hidegen hagy részemről mint user nem hiszem hogy használni fogom én a saját tárhelyre esküszöm ami nálam van én felügyelem az a biztos sokszor még az sem ha mondjuk a feltöltött adatot egyből 3különböző tárhely tárolná akkor azonnal rá kapnék de így nem igazán...
-
BonFire
veterán
Nincs természetesen kereső, ahogy az 1001+ egyéb fájlmegosztó szerveren sem, de majd az ide feltöltött cuccok linkjei egyből megjelennek majd a fájlmegosztó fórumokon. Efelől senkinek ne legyen kétsége.
Csak azt nem értem, hogy most mit ftp-znek, amikor az ő hitvallásuk a torrent volt. Ennek a technológiának a szöges ellenkezője. A szerverek tehermentesítése, a decentralizáció, a több helyről történő párhuzamos letöltés, amely annál gyorsabb, minél többen töltik...
A torrentnek egyetlen hátulütője van. Ha mindenki kiszáll, akkor az a torrent hamar megdöglik. Ennek ellenére aktuális tartalmak megosztására még mindig a legjobb találmány, nincs nála jobb. Ja, hogy jogvédett tartalmat is meg lehet vele osztani? Az nem a protokoll hibája. De ezeket ők is elmondták a bíróságon.
Ez nálam csak ezeregyedik ftp lesz a sorban, amin vagy lesz hasznos tartalom, vagy elkallódik a többi között.
Ellenben a thepiratebay még mindig messze a legjobb torrentoldal, ahonnét beszerzem a fontos dolgokat, ha szükség van rájuk.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
ch003067
addikt
a felhasználási feltételek között szerepel, hogy tilos olyan anyagok feltöltése, melyek harmadik fél szerzői jogait sértik
Akkor gondolom ez arra utal, hogy tilos kalózkodásra használni az oldalt...
És ha ez tényleg így van akkor kinek / kiknek is készült az oldal ?... Az rendben van, hogy ennyit lehet eltölteni az egyes felhasználóknak, de kérdés hogy a nem prémium felhasználók is elérhetik-e a 250mb-nál nagyobb fájlokat az oldalon ?
-
kisza25
félisten
egy újabb kiskapu
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
vinibali
őstag
érdekes, hogy a Zippyt nem említi a szerző, pedig szerintem ő is élen jár a kalóz MP3-ak között
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Brutális eb
addikt
Mega/rapid klón jelentéktelen és felesleges.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
tuser
aktív tag
Amennyiben lesz rá valami mod hogy be lehessen csatolni vagy a feltöltést automatizálni, úgy tökéletesen alkamas lenne a ronggyá titkosított mentések feltöltésére. Unlimited tárra évi 12,3k nem rossz ajánlat.
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
geezer
aktív tag
-
MorphBCS
tag
Nem ÁSZF?
Ha beindul az oldal, akkor el is lehet felejteni a terrás winyót, mert ÉVI 45 !uró nem pénz egy folyton hozzáférhető korlátlan tárhelyért...
30/20-as diginetem van, amiket letolok filmeket, azt feltolom ide, és amit meg akarok majd nézni, azt bármikor visszatöltöm, így meg van a saját múvítáram, anélkül, hogy igényelne ittnon több terra tárhelyet, vagy több henger DVD-t...
Persze ez akkorra jó, ha a torrentoldalak besz@rnak, és megmarad mindenem, de addig mondjuk így is bármit leszedek pár perc alatt...(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
dajkopali
addikt
épp ezt részt olvasgattam újra én is, a TorrentFreak ezt megosztási limitnek értelmezi, de ugyanabban a mondatban az 5 gigabájtnál már feltöltési határról írnak
nem tudom, például arra sem leltem rá, hogy a nem fizetős felhasználóknak mekkora a tárhelykorlátjuk
talán szándékos ez a lukacsosnak tűnő ÁFSZ?[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
moli.hu
őstag
A szerverekre a nem regisztrált felhasználók maximum 250, a regisztráltak maximum 500 megabájtos fájlokat tölthetnek fel, a prémium- (fizetős) felhasználók viszont akár 5 gigabájtosakat is, és az ő esetükben korlátlan a tárhely is. Ez utóbbi szolgáltatás havi 5, illetve évi 45 euróba kerül.
File size limits Unregistered user: 250MB Member: 500MB Premium member: 5GB
itt nincs szo feltoltesrol, ezert jol gondolom, hogy a letoltesre is vonatkoznak a limitek? (ahogy mashol is)
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Természetesen épp azért Kínában jegyezték be a céget, mert Kína messzeföldön híres a szigorú szerzői jog védelmi politikájáról, és ezzel akarják megnyugtatni a kétkedőket.
Keresés funkció nem lesz, de gondolom majd lesz egy hozzájuk semmiképp sem köthető cég aki majd tisztán hobbiból, vagy pusztán experementiális szándékkal megoldja a keresést is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Apollyon
Korrektor
Hát nálam elég nehézkesen tölt az oldal, a főoldal bejön de miután regeltem és navigálgatnék az oldalon eléggé lassú. :/
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia