Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
C64
őstag
Nem lett túlságosan PRO ez a Pro
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Duracellm...
veterán
...Asus terméket pozícionál...
Nekem a 2000-res évek közepét juttattatja eszembe az a talp, hátulról megnézve az elegáns jelző épp nem illik rá. Fekete kábeleket majd rá lehet tekerni az ezüst színű rúdra, ezeknek jó van az úgy. Nesze minimál design...
Asusnál ez a "szint" lesz szerintem a csúcs-1 fokozattal lejjebb bepozícionált termék.
[ Szerkesztve ]
-
mad823
aktív tag
válasz
Duracellm... #2 üzenetére
Van rajta kábelvezető...
-
Duree
veterán
Ahogy az Asus árképzését ismerem aligha lesz felhasználó barát az árazása.
-
Dr. Akula
nagyúr
Nem egy nagy etvasz, a PA sorozatban ennél sokkal jobb darabok vannak. Nem szar, hozza a kötelezőt, de ez csak egy tisztességes iparosmunka. A specifikációja alapján ez kb a sokéves Benq PD3200U. Az 32"-ben 250k HUF, ennél többet ez sem ér.
-
C64
őstag
válasz
Duracellm... #2 üzenetére
Egy PA329C-vel sokkal jobban jár a vásárló. Lényegi a különbség! Azt a monitort lehet Pro-nak nevezni
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
tntmax
aktív tag
8 bit-es panel?!
Kösz, de kösz nem. -
tntmax
aktív tag
Én azt hittem a ProArt széria a professzionális kategóriát képviseli az Asus-nál.
Árat ugyan nem tudunk még, de ismerve az Asus-t biztos nem 250e környéke lesz.
Egyébként én is pont a Benq PD3200U-t szoktam alapul venni amit Ön is említett fentebbi hozzászólásban.szerk: A Benq PD3200U 10 bites.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
Elvileg azt, de hát a Thinkpad is az üzleti kategóriát képviselte a Lenovonál, most meg... A Benq PD3200U-t is professzionálisként jellemezték, de az is "csak" 8+FRC. Hát ez ilyen lowend professzionális.
"A Benq PD3200U 10 bites"
Nem, 8+FRC. Ettől még szeretem, ár-érték arányban szerintem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Calman plecsnivel honorált, 4K-s újdonságok USB Type-C csatolóval és termérdek beállítási lehetőséggel próbálják meghódítani a színhűségre vágyó felhasználók szívét.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Witcher 3: Wild Hunt
- DIGI internet
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] PlayStation 5 lemezes változat. 2 db Dual Sense kontroller
- További aktív témák...
- Teljesen Új Samsung Galaxy S10e + JBL Bluetooth Fülhallgató
- Kicsit használt! Sony Playstation 5 lemezes eladó! - beszámolok!
- ASUS B53S 15” HD • tanulás iroda • i7 2.80 GHz • 8GB • 750GB • ATI HD6470 1GB • alu • szinteÚJ
- Lenovo ThinkPad P14s (T14) workstation*i5 10210U/8GB/256GB/Quadro P520/MAGYAR bill/3év gari
- HP Notebook 15" FULLHD • tanulás iroda • Intel 2.50 GHz • 8GB • 500GB • akku • mattFEHÉR • szinteÚJ
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest