Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Miért van ez netre kötve? Talán azt hitték meg tudják védeni?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Fred23
nagyúr
Nagyon ügyesek voltak, más meg nettó 100-ért gürizik!
Ha lesz gyerekem, politikusnak vagy cyber bűnözőnek lesz érdemes nevelnem!
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
válasz
rottenbull #4 üzenetére
a haszon sem volt legális, a bennfentes kereskedést ugyanis a törvény bünteti - ez az egyik vádpont (ez ügyben a büntetőeljárás mellett a tőzsdefelügyelet polgári pert is indított)
[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
rottenbull
senior tag
Nekem ugy tunik, hogy a haszon az teljesen legalis volt, es az is, ahogyan arra szert tettek.
Az informaciot, ami alapjan mar teljesen legalisan jartak el, szereztek illegalisan.
Nem hinnem azt sem, hogy nem szereztek a gepekrol valoban fontos adatokat, amikkel esetleg jo targyalasi alapjuk lesz a folytatasrol. -
dajkopali
addikt
erre konkrét utalást nem találtam, csak annyit, hogy legalább az egyik iroda felfedezte és jelentette a biztonsági incidenst a hatóságoknak - ahogy a törvény előírja egyébként -, vizsgálat indult, hogy vajon visszaéltek-e az adatokkal - meg úgy sejtem a tőzsdefelügyelet folyamatosan monitorozza a tőzsdei akciókat, kiszűrik a gyanúsakat
az a feltételezésem, hogy összerakták a mozaikdarabkákat"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
BiP
nagyúr
Arról nem szól a fáma, hogy min csúsztak el, hogy buktak le?
-
Kasya
nagyúr
Eleg ugyesek voltak, nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
it A gazdasági ügyekkel foglalkozó jogászok számítógépein kincset érő adatok vannak – a bűnözők ezekre specializálták magukat.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest