Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dabadab

  titán

  "Ez kísértetiesen hasonlít a Windows Phone projektre."

  Nem, ez tökre más. A Windows Phone-nak az volt a gondja, hogy arra nem volt semmi, tök új rendszer volt, amin nem futottak se a win32-es programok, se az androidos, se az ioses cuccok.

  Ezzel szemben az Amazon cloudjában olyan 90% körül linuxos gépek vannak, Linux meg van ARM-ra is: tulajdonképpen igazán nem jelent problémát egy tipikus cloudos szerver átállítása ARM-ra, ha meg azzal ténylegesen lehet csökkenteni a költségeket, akkor egy csomóan pillanatokon belül átállnak.

  DRM is theft

 • dabadab

  titán

  "Epyc-es fórumokban meg mindig azt hallom, hogy azért nem fog elterjedni, mert mennyire nehézkes az átállás szerver fronton"

  Nehéz lehet akkor, ha az embernek várnia kell arra, hogy a gyártók nekiálljanak epyces szervereket forgalmazni, amiket meg is lehet venni, ha a beszerzésen át kell verni, hogy másmilyen gépekre költsenek el milliókat.

  Itt viszont nincs ez: a HW-t az Amazon intézi és ők úgy döntettek, hogy lesz ilyen és akkor lesz, vevői oldalon meg összerakni egy tesztrendszert meg nem olyan nagy gond és itt vevői oldalon van nagyon sok kicsi, rugalmas cég, akiknél nem valami ezerrétegű hierarchián kell keresztülmennie egy ilyen döntésnek.

  DRM is theft

Hozzászólok Aktív témák