- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Windows Insider Program
- Milyen NAS-t vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Szalontahó #16 üzenetére
Egyet értek, vannak rajta érdekes és nagyon is nézhető műsorok. Azt viszont most meg nem mondom, hogy már ezen is megy e Raktár Háborúkhoz hasonló szörnyűség, ha igen akkor hatalmas fekete pont ezért. A Historyt (ami tudom, hogy nem a viastat csoport tagja, csak a pálda kedvéért hozom fel) pl ezért utáltam meg, mert az utóbbi kb 3 évben ez a szarfos műsor tölti ki a műsoridő jókora részét. Sosem értettem, hogy az ilyen raktáros/licitálós műsoroknak miköza a történelemhez, azonkívűl, hogy régi tárgyatat adnak/vesznek benne vagy licitálnak rájuk, kurvára nem vagyok kíváncsi erre. Igényes dokumentum filmeket, a történelem különböző korszakait vagy egyéb olyan dolgokat bemutató filmeket akarok látni, amik amúgy a tankönyvekben sincsenek benne. Aszem a Viasat History még hellyel közzel ilyen, de a History már elkurvult teljesen.
-
Szalontahó
tag
Csak a Viasat History-t hagyják békén. Aki szereti a történelmet, annak az egyik legjobb csatorna itthon. Teljesen reklám mentes!
-
orion1025
őstag
A Viasat 3 még mindig jobban leköti az embert, mint a többi nevetséges köztévé.
-
bit_bro
tag
Csak a fenti 2 csatornát, és a hozzájuk tartozó netes szolgáltatást vették meg: http://dtvnews.hu/hirek/uj-tulajdonosnal-a-viasat3-es-a-viasat6
-
Fryskitt
addikt
Ahogy mondod!!!! A kedvenceim...Pl
-
Tidus
addikt
Én egyiket sem nézem. Bár kapcsolgatáskor már felfedeztem hogy léteznek.
(#7) HuMarc: Nincs.
-
HuMarc
veterán
Ennek komolyan van hírértéke külföldön?
-
zoltszalay
tag
Várjunk csak, először az axn, felvásárolta az a+t, csakhogy megszuntesse, most a viasat6 kezdett el valamit, őt is felvásárolja az axn, hoppá.
-
aszti75
senior tag
Remélem,akkor a reklámok ideje is csökken a tulajdonos váltás után.Bár a kereskedelmi tv-t ismerve ez lehetetlen úgyszólván
Új hozzászólás Aktív témák
it Az a csoport állapodott meg a megvételről, amelyik az AXN-t is birtokolja. A negyedik legnagyobb szolgáltató lesz belőle, amelyik a 18-49 évesek figyelmét képes lekötni.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest