Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs infójuk, és nem is lesz
-
Mr.Skynet
senior tag
Hát nálunk akkora csöves a szolgáltató, hogy vélhetően spórolásból az egész város belső hálója 10.x.x.x IP-vel megy, a szolgáltató belső hálójáról net felé kilépve meg csak az ISP 1db "közös" IP-je látszik internet irányból. Magyarán aki nem fizet havi asszem 2500Ft-ot saját fix külső IP-ért, az mind ugyan arról az IP-ről megy ki. Volt már ebből gond, valamelyik chat-es oldalon valami ökörrel nem bírtak el, IP alapján kitiltották, cserébe a város 99%-ától búcsúzott a chates csapat...
Szóval nálam nem 1 nem is 2, hanem helyből konkrétan 36 dolgot is kiír ez a kedves kis oldal.
Kérdés, hogy adott esetben tényleg egy egész várossal akarnak-e szórakozni, mert így sok értelmét nem látom ennek az egésznekSzerk.: én a cikk címét is javítanám erre: "Azt hiszik jól tudják, hogy mit töltöttél le..."
-
Sanya
nagyúr
elgondolkodhatna a személyiségi jogok biztosa, nem, nem a magyar, hanem az EU-s, hogy ezt így lehet-e
-
eami
veterán
arra gondoltatok már, hogy ha eddig nem volt benne az iptek a rendszerben akkor a lekérdezés után már bent lesz, mint lehetséges (természetesen free linuxot) torrentező?
-
julius666
addikt
Igazából nem, mivel nem tudják te vagy mögötte.
Szerencsére nekem is WE DO NOT HAVE INFORMATION ABOUT YOUR IP, pedig lehetne nem, lehet csak nemrég kaptam "tiszta" ip-t.
Amúgy az ilyen pöcsfej cégek ellen való a peerblock, habár a random dinamikus ip alól bejelentkező botok ellen nem véd csak miután kiderül az "identitásuk", valamekkora védelmet ad. Kár hogy úgy tűnik áll a fejlesztése, így meg hogy nem service-ként működik (linuxra asszem nincs is), eléggé kényelmetlen a használata.
-
pakriksz
őstag
DHT-ról szedi az infokat, szóval csak nyílt torrentnél működik. Ott se mindig.
-
MacCaine
őstag
Itthonról se talált semmit.
Maradjon is így...
-
Dr. Gonzο
senior tag
Micsoda hülyeség ez!
Amennyiszer megnézem, mindig mást ír ki! -
törölt tag
körülbelül ez jut róla eszembe [link]
annyi különbség, h ezek még csak nem is akartak viccelni, és ez így lett ugyanolyan értékű... -
danih
veterán
Céges IP: szintén semmi, pedig megy ám itt a töltögetés néha....
-
eclipse92
tag
"We do not have information about your IP"
hehepedig minden nap szedek le valamit..
-
MacCaine
őstag
Céges IP-vel semmi.
-
Sanya
nagyúr
nem csodálkoznék, ha hirtelen valakik egyik éjszaka gyorsan feltörnék az oldalt s letörölnének mindent az adatbázisukból.
-
=Mentor=
őstag
Nagy hülyeség ez az egész, itt a megfélemlítés a lényeg, nem az hogy mit töltöttél le... Aki emiatt befosik az meg is érdemli.
-
Hehe. A céges fix IP-re alig van találata. Az is kamerás mozifelvétel egy olyan filmről, ami már ripben is rég megvan mindenkinek.
Gyúrjatok még! -
Brutális eb
addikt
Tudja egy fenét.....
-
gabor85
őstag
We do not have information about your IPPedig pont most szoktam rá újra a torrentre...
-
Tikakukac
titán
Valami hülyeséget ír ki nálam is, ha továbbra is így marad minden, akkor remek.
-
Dr. Romano
veterán
Wao!
Nekem csak egy letöltést ír, ezt:
The.Sorcerer.and.the.White.Snake.2011.SWESUB.BRRip.XviD-MartinAz sem tudom ez mi a fene és nem is szoktam torrentezni (csak datázni).
-
Beri78
őstag
semmi
-
Avicularia
veterán
Érdekes.
Megnéztem mobilnetről, és kábelnetről is, és ugyanazt az egy valami 720-as filmet írja letöltöttnek mindkét elérésről. -
Cyberpunk
félisten
Jó nagy baromság ez, inkább értelmes dolgokra pazarolnák az idejüket.
Egyébként nekem valami pet portált tölt be a link.
-
-
De jó, itt az egyetemen leszedték az MS Office 2007-et vagy tizenhatszor.
És ez nem éppen a legális változata.
Még jó, hogy nem én voltam, biztos a rendszergazdák. -
nalam talalt 1 et, amit valoban leszedtem.
kezdhetunk aggodni -
törölt tag
de ha logolnak akkor megvan az időpont és az ip, innen a szolgáltató simán be tudna azonosítani. más kérdés hogy itthon nem fogják kiadni senkinek kb csak hivatalos szervnek (aka rendőrség) az meg nem fogja kikérni csak ha eljárást indítanak. ahhoz feljelentés kell. megnézném ahogy 1+ misi feljelentést megtesznek itthon a jogvédők..
-
negyedes
addikt
válasz
disco fever #22 üzenetére
ma megkeres majd az fbi es a cia
blackrulz: nem kell ide sok feljelenetes, majd kitalalnak olyat hogya csoportosan elkovetett szerzoi jogsertes.
-
haxiboy
veterán
Nincsenek rólam információi. Heh...pedig erről az ip cimről kb 4 féle torrent klienst is használunk.
-
raper
senior tag
Ha eddig nem figyeltek fel rátok, a hozzászólásotok után majd igen.
-
disco fever
csendes tag
nekem eztet találta: "al-qaeda do-it-yourself technics, part 9: the dirty nuke bomb". tököm se tudja, mi lehetett ez...
-
törölt tag
ez egyébként roppant érdekes... és ha megvan az ipje valakinek akkor mit csinál az aki ezt jópénzért megkapja? mert itthon sem fogja kiadni egy szolgáltató sem a két szép szeméért az iphez tartozó előfizetői adatokat, anélkül meg nem sok van a kezükben. feljelentést tehetnek, de akkor a rendőrség jár el, azt meg iparilag nem fogják tudni csinálni...
-
goncz_83
csendes tag
Nálam 2 találata van, egyikhez sem volt semmi közöm
-
n00n
őstag
Mondjuk szép is lenne, melóhelyi gép.
-
Spancho
senior tag
"Johnny.English.Reborn.2011.Cam.x264.Feel-Free"
Soha a büdös életbe nem szedném le a Johnny English-t főleg nem angol camerás verzióban -
vamzi
senior tag
Érdekes címeket dobott ki itt egyeseknél
Majd otthon is megnézem. Melóhelyen:
"WE DO NOT HAVE INFORMATION ABOUT YOUR IP"Nyehehehehe
-
LOL
Egyébként amint lehet, én is lecsekkolom magam, bár mivel panelben lévő lan-os diginetünk van, ezért kevés az esély a terhelő adatokra. Nem mintha aggódnom kellene...
-
Cathulhu
addikt
IPv4 esetében ez az egész nem ér semmit. Hacsak nem arra jó, hogy megismerjem előfizető társasaim rejtett perverzióit, amit meg nem akarok.
-
törölt tag
Szegény utódaink,gyerekeink,unokáink szép kis szürrealisztikus elektronikus terror világban fognak élni. Sokan nem gondoltak bele, hogy a rendszerváltáskor csak az adott társadalmi rendszer jelzős szerkezete változott meg. A trágya szarból átléptünk az okádék-hányadékba.
-
danih
veterán
Ezt nem értem, mi az, hogy "Asian deepthroat schoolroom bukkake"?
-
anulu
félisten
a) ez így is van jól, b) remélem ennyi infojuk marad is
-
Psych0
őstag
mitol tudjak, hogy egy torrentnek ki a jogtulajdonosa. nemzetkozi nyilt trackereken a torrentek fele fake. Ha csak cim alapjan dontik el, akkor elegge fals a kep
-
danikollar
őstag
Rólam nincs információjuk!
-
ViharVadász
őstag
Nekem minden mást kidob, csak azt nem, amit én
Valószínűleg azért, mert Szlovákiába több lakásba is egy IP egyezik vagy, hogy van itt
-
Ez nem törvénytelen? Az IP-cím személyes adatnak minősül, nem?
-
Aucor
senior tag
Nekem állandó IP, azt írja nem töltöttem le semmit, pedig eléggé sok minden lejött már. Ezek szerint nagyon jó vagyok akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
it A ScanEye a BitTorrent-forgalmat próbálja monitorozni, és adatbázist épít az IP-címek letöltéseiből. Bárki megnézheti, az övéről mit tud.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- E-roller topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest