Új hozzászólás Aktív témák
-
Bébá
tag
Köszi a segítséget de inkább lemondom őket.Elegem lett ebből a szélmalom harcból.Május 31.-én tettem utoljára egy hibabejelentést, tegnap a késő esti órákban szintén lassú volt a nett.
Kérdésemre az ügyintéző elmondta hogy lezárták a munkalapot mértek sebességet és megfelelőnek találták.Az érdekes az hogy hol mértek? Mert nálam nem voltak, de még csak telefonon sem érdeklődtek.Nos így van értelme hibabejelentést tenni?Ha ők okosba megoldják anélkül hogy ténylegesen utána járnának a dolgoknak.Szerintem nem sok.Ha nem lenne lehetőségem váltani biztos lehetsz benne hogy hatalmas cirkuszt csinálnék.De így már azt mondom hogy nem éri meg nekem hogy idegesítsem magam.Üdv. -
Bébá
tag
Sajnos a másik szolgáltató kötelez arra hogy aláírj 2 évet.Egyébként nem volna ezzel semmi baj ha alákel írni 1-2 évet.Csak tartsa be az ígért sebességet.Mint írtam 4500-ért ígérnek 80/25-öt.Ebből kötelesek adni 20/4-et. 4500-ért még ez is megérné a mostani szolgáltatóm helyet.
-
Bébá
tag
Dorogon,itt leginkább a digi dominál kábelmodemes nettel.4/1-es csomag a max. amit kérni lehet. 3500-ért havonta,az ár jó volna csak a minőség az gáz. Van még Invitel mint szolgáltató telefonnal együtt,hanyagolható.És most kezd terjeszkedni a Juropnet mint szolgáltató 80/25-ös csomaggal havi 4500-ért 2 év hűséggel.Fizukor ebbe nevezek be és a digit addig hanyagolni fogom amíg ki nem építik a saját optikai hálózatukat.Majd utána meglátom hogy milyen a minőség.Nálam az utóbbi hónapban esténként ennyit ad a szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Napelem
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel