Hirdetés

Keresés
 • .tnm

  PH! addikt

  Ne haragudj, de azt az embert véded (aki akár lehet magánemberként egy nagyon jó ember is, lényegtelen), aki -mikor a fél informatikus szakma a két hétig működő e-jegy rendszer szarságán nevetett (kínjában)-, akkor kiállt és azt találta mondani, hogy a rendszerrel semmi baj (!!!), csak arra nem számítottak, hogy az emberek visszaélnek vele.

  Érted?

  A BKK/BKV NEM SZÁMÍTOTT ARRA, HOGY AZ EMBEREK VISSZAÉLNEK A JEGYRENDSZERRREL??? AZ A BKK/BKV, ahol van egy olyan munkakör, hogy ELLENŐR?

  Nah, ezen ponton kellett volna elküldeni, mint többszörösen szakmailag alkalmatlan. Lehet, hogy nem ért az informatikához és ezért merte azt mondani, hogy a rendszer jó (ami persze sitysuty le lett állítva és azóta se tudott élesbe kerülni), de akkor is az ő felelőssége, hogy nem volt körülötte valaki, aki ért annyira hozzá, hogy ne hagyja, hogy f@szságot beszéljen. Ha nincs, ilyen, akkor nem csoda, hogy besül egy informatikai megrendelés.

  [És most a "lehetséges" korrupciót még csak számba se vettem.]

  [ Szerkesztve ]

  It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."