- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobilinternet
- Windows 11
- Sweet.tv - Internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Új vezetőt kap Jeff Bezos űrcége, hogy megszorongassa a SpaceX-et
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakzsoli
csendes tag
hat ha tudnatok szamolni akkor latnatok hogy az IE 6.x es az I.E7.x az total kb 60 %!!! mert a ketto ugyanaz a termek!!! Szoval akkor hogy van ez az egesz? 60<34 ????
-
gV
őstag
az érdekelne ha csak a Windows oprendszeren futatott böngészöket néznék akkor h festenének a számok
-
Cathfaern
nagyúr
Grat az FF-nek, mondhat bárki bármit a böngészőről, én magam is inkább másikat preferálok, de szerintem 3-4 évvel ezelőtt senki se gondolta volna, hogy egy linuxos böngésző egyszer képes lesz letaszítani a 90-95%-os részedési trónjáról az IE-t. Ez akárhogy is nézzük, szép teljesítmény
(bár tegyük hozzá, hogy ez tipikus példa arra, hogy statisztikával bármit be lehet bizonyítani...s az ellenkezőjét is)
gV:
Gyakorlatilag ugyanígy. A linux részedése a böngészőpiacon pár % csak.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Ebben az a hír, hogy az ff részesedését már nem lehet mérési hibának tekinteni, mint egy-két kedvenc flamelőm szokta volt mondani
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
WonderCSabo
félisten
Gratula Firefox! Kár, hogy a 3.0-ra való váltásnál pont azért lesz "megint nem közkedvelt" az FF mint amiért most az IE. De reméljük FFnél gyorsabban váltanak majd a felhasználók. (Mondjuk nálunk a linuxos sulirendszeren még mindig 1.5 van felrakva...
).
-
sekli
addikt
pontosan, ha akarom azt hozom ki, hogy kb ketszer annyian hasznalnak meg mindig IE-t, ha akarom azt, hogy a legtobben FF-ot hasznalnak...,
egyebkent szerintem is inkabb egynek kell venni az IE-ket, aki 6-os IE-t hasznal, az vagy meg van vele elegedve, vagy annyira nem ert hozza/nem erdekli, hogy lecserelje/frissitse a hetesre, amit meg fel is ajanl a windows... Habar ketsegtelen, hogy ha korulnezek, egyre tobb fokent msn-ezesre hasznalt gepen jelenik meg a firefox, "aztmondtak ez jo, es fel kell rakni..." -
RexpecT
addikt
Azt lehet tudni hogy prohardveren milyen arányban van az ie és az ff?
-
Dare2Live
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
egen vicces megjön az FF3 és pont azért lesz újra 2. mint amiért az IE
Mondjuk megnézés után nagyon jó lesz az FF3 (vagy inkáb a FF3.1) és úgy már összbe is majd megközelítik IEt.
és persze grat FF, MS ellen keveseknek jön össze mint ami itt történik.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Niquis
aktív tag
Erősen hiszem, hogy a 3-as megjelenésével még több hívet szerez a Firefox. Már a béták alapján is mérföldkő, egyszerűen ég és föld a ketteshez képest.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
Narxis
nagyúr
Jelenleg én a 3-as beta5-öt használom. Nem rég tettem fel kíváncsiságból és nagyon bejön. Előtte egy hónapig csak az IE7-et próbáltam, a kompatibilitás jegyében. Sajnos nem tudok megbarátkozni vele. Nem tetszett, hogy könyvjelző importálásnál ABC sorrendbe rakja azt amit én gondosan elrendezgettem, nem tetszik, hogy nem lehet törölni a címsorból egy szimpla delete-vel az EGYES előzményeket, nincs benne reklámblokkoló és sehogy se tudtam menüeszköztárat létrehozni a nagyon-nagyon kedvenceknek mint FF-ben, vagyis asszem lehet de elég hülyén a sarokba teszi és gyak. ugyanolyan mintha a többi könyvjelző között lenne. Leszedtem IE7 Pro-t és így végre kaptam egy türhető reklámblokkolót és egy helyesírásellenőrzőt, de a többi problémát nem oldotta meg. Biztonságban pedig szerintem semmi különbség nincs, ugyanazokat a honlapokat néztem és semmi vírust vagy egyebet nem kaptam.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Wolverine
félisten
FF-hez az AdBlock mindig is addonként létezett... IE7-ben sincs blokkoló
Az IE7Pro ugyanúgy külön telepítendő, mint a tűzrókához az AdBlock.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CYBERIA
őstag
Én is 3-ast használok, és ahogy elnézem már van egy pár tized százaléka, ami nem rossz egy még meg nem jelent böngészőtől.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Vladi
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Én optimista vagyok. Aki eddig nyilatkozott a FF3b5-ről az mindenki:
vagy:
úgyhogy nagyon is jó lesz a 3. Villámgyorsan fog terjedni. Már szinte professzionális magasságokba emelkedik... könnyes lett a szemem..
Nem véletlenül van még 1.5xxMi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán
-
Robaj
addikt
Saját statiszika, általam készített 3 különboző webportálról (napi 100-150 látogatóval)
Ill. nem saját, hanem google analytics, aholis nincs külön ff 1.5, 2.0 ... ill. ie6, ie7, hanem egyben.
Szóval nem reprezentatív saját felmérés következik:-------------------------------------------------------
1.: Internet Explorer 55,39%
2.: Firefox 36,68%
3.: Safari 3,73%
4.: Opera 3,02%
5.: Mozilla 1,12%
6.: Netscape 0,04%
7.: Mozilla Compatible Agent 0,02%
-------------------------------------------------------
1.: Internet Explorer 66,18%
2.: Firefox 33,24%
3.: Mozilla 0,29%
4.: Opera 0,29%
1.: Internet Explorer 55,17%
2.: Firefox 41,95%
3.: Safari 1,72%
4.: Camino 0,57%
5.: Opera 0,57
-------------------------------------------------------Időközben rájöttem van még 2 oldal a tarsolyomban
Az egyik napi 50, a másik napi 500 látogatóval-------------------------------------------------------
1.: Internet Explorer 60,96%
2.: Firefox 36,71%
3.: Opera 1,16%
4.: Safari 0,91%
5.: Mozilla 0,17%
6.: Galeon 0,08%
1.: Internet Explorer 66,73%
2.: Firefox 31,80%
3.: Opera 1,06%
4.: Mozilla 0,31%
5.: Safari 0,09%
6.: Konqueror 0,01%
-------------------------------------------------------[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
80-100dbval en is hozzajarulok eme erdemenyhez es ez vagy orommel tolti el kis szivem:- ))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fordfairlane
veterán
Én is a v3 beta 5-öt használom, nagyon kézreáll, fürge és jól jeleníti meg az oldalakat. Egyetlen funkció nem működik csak néhány oldalnál, ez az embedded WMP, és a bővítménykezelő nem talál semmit, de remélem, hogy ez is a helyére rázódik az RC-ig.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Narxis
nagyúr
válasz
Wolverine #13 üzenetére
Igen ezt benéztem.
Viszont jó lenne ha alap lenne mindkét böngészőnél, már annyira hozzászoktam, hogy nálam reklámentesek a honlapok, hogy kínszenvedés reklámblokkoló nélkül neteznem.
Ami még eszembe jutott, hogy IE7-nél a bővítmények miatt rendszeresen lefagyott, kipucoltam őket, újra felraktam és azután már jól működött, de nem tudtam annyi ideig tesztelni, hogy fagy-e utána. Tudom, hogy ez valószínűleg nem az MS hibája, de akkoris kellemetlen, főleg, hogy nálam FF egyszer se fagyott, pedig ott is van flashplayer meg WMPplugin meg minden földi jó. Az IE7 Pro reklámblokkolója nálam csak úgy blokkolt mindent ha beállítottam, hogy szűrje a Flash animációkat is, csak így mindig klikkelgetni kellett ha olyat is blokkolt amit nem kellett volna. Nem értem miért nem jegyzi meg azt amit egyszer már engedélyeztem. Na de ez már egy külön történet. Én abszolút pozitívan állok minden böngészőhöz, nem szeretek mások véleménye alapján dönteni. Nem utálom élből MS termékeit( Vista Home Premiumot használok). Azt mondom, hogy a jelenleg felsorolt népszerű böngészők, mind alkalmasak a kellemes élményű és biztonságos netezésre. FF, IE és Opera. Ezeket SAJÁT tapasztalatból mondom. Viszont nálam az FF a nyerő.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Narxis
nagyúr
válasz
fordfairlane #19 üzenetére
Nálam se mindenhol működik a WMP, de pl. gametrailers.com -on asszem' működött. Én a végleges verzióig minden hibáját annak tudom be, hogy beta, minden programmal így vagyok. IE8-al is. Ami borzasztóan idegesít, hogy még sok kiegészítő nincs felkészítve rá, sajnos ezt is csak az idő vas foga fogja megoldani.
-
max-pain
senior tag
nyílt forrású "akármi"
Ezt miert kell ilyen gyakran beleirni egy hirbe/cikkbe/akarmibe? (Termeszetesen nem csak itt es nem csak ennel, eleg gyakori jelenseg ez a neten (de gyakorlatilag barhol).)
Who gives a fuck? (Mint juzer.) Ingyen van es kesz -
moonman
titán
válasz
forceberg #20 üzenetére
ezt most úgy mondod, mintha a Firefox használata egyenesen arányosulna a hozzáértéssel, pedig irónikusan épp az elhüjített tömegek* szokták felpakolni, merazexplorerszarésbejönavírus.
a winportalon amúgy kb egálban van a Mozilla és az IE, ha ez számít valamit.
* meg akinek jobban bejön ofkorz
[ Szerkesztve ]
-
max-pain
senior tag
Engem mondjuk az is meglepett regebben, hogy a Firefoxot (es mar alternativ bongeszot) hasznalok milyen gyorsan es milyen nagy aranyban migralnak a legujabb foverziora (mar ha a platform engedi). Automatic Update ide vagy oda...
-
max-pain
senior tag
Die IE6, Die! Frissitsetek mar valami korszerubbre basszatok meg!
-
max-pain
senior tag
-
Narxis
nagyúr
Jaja, viszont a teljesség kedvéért már IE7-ben is lehet törölgetni search bar-ból vagy egyéb ilyen formokból. Éppen ezért nem értem, hogy miért maradt ki az, hogy címsorból is így lehessen szortírozni...
-
mák
tag
kaptya be az IE
mákosnudli
-
Mania
senior tag
No flame please
Személy szerint a FF-ot használó usereknél kevesebbszer kell látogatást tennem mint a IE-t használóknál.
Az éncsaknetezniakarok kuncsaftoknál alapból megy fel a FF,mert néha olyan dolgokat művelnek,hogy égnek áll a hajam.Millió toolbar és társai ott figyelnek és csodálkozik hogy lassú a gépe. -
Robaj
addikt
Nem, az egy motorokról szóló oldal.
Tovább bontva:1.: Internet Explorer / Windows 55,27%
2.: Firefox / Windows 34,49%
3.: Opera / Windows 3,03%
4.: Safari / Macintosh 2,97%
5.: Firefox / Macintosh 2,10%
6.: Mozilla / Windows 1,07%
7.: Safari / Windows 0,36%
8.: Firefox / Linux 0,22%
9.: Safari / SymbianOS 0,22%
10.: Safari / iPhone 0,13%[ Szerkesztve ]
-
én mint egy kis, 10 gépes számtechtermet életben tartó diák jelentem, 10-ből 9-en FF 2 van (és azt is használják), az én felügyelői gépemen tesztelem a 3.0b5-öt... itthon a saját gépemen 2-es van, az egyik szobatársén szintén, a másikén opera
a baráti körömben mindenki vagy firefox vagy opera user... ennyit tehetünk a közjóért
Ja és a ff 3b5 nagyon jó lesz, csak kár, hogy kevés egyenlőre hozzá még az addon (legalábbis amiket szeretek, az nincs, pl mousegestures)Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
róland
veterán
válasz
Menthirist #40 üzenetére
Pont a megszokott addon-ok inkompatibilitása miatt nem váltottam még Ff3b5-re.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
én is azon a gépen használok csak ff3b5-öt, ami előtt a legkevesebbet ülök (napi 3 óra), és csak tesztelés céljából, kíváncsi voltam a használhatóságára... otthonra, a bejáratott 2-es a tökéletes...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Nem rossz eredmény.
Én speckó általában Operát használok, mert gyorsabban indul, mint az IE7, és a FF2, de a FF2-t is szkotam használni, ha olyan oldalara tévedek, ahonnan az Opera júzereket száműzték.
Ie7 végső esetben kerül csak bevetésre, mert a másik ketőhöz képest lassú, mint a dög (gyenge gépem van kevés rammal).Állítólag az IE8 majd gyors lesz, és több köze lesz a szabványokhoz. Ez utóbbi azért örvendetes, mert az IE8-ra készített weboldalak Operán is jobban fognak menni, ha nem tévedek.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
it A Mozilla nagyon örül. Annak, hogy nálunk a böngésző legnépszerűbb verziója most először lenyomta az IE legnépszerűbb verzióját.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest