- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobilinternet
- Windows 11
- Sweet.tv - Internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Új vezetőt kap Jeff Bezos űrcége, hogy megszorongassa a SpaceX-et
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
"ezért ünnepélyesen „megülték a halotti tortát”."
[ Szerkesztve ]
"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, kiadni is kár volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ki, miért, és, hogyan használt még 6-ost? Most hirtelen nem tudom elképzelni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Vállalatok vagy a számítógéphez nem értő otthoni felhasználók akiknek csak az volt a lényeg, hogy megjelenjen a honlap/freemail/iwiw/facebook stb.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
kraftxld
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Mondjuk a 2000-es évek elején nem volt nagy a választék
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
floatr
veterán
És a korábbi döntésekért felelős embereket belefojtani a tortába...
-
szaszayanou
aktív tag
Nagy szerepe volt abban, hogy a firefox feltornázta magát annak idején. Azóta pedig bőven eljárt felette az idő. Az IE9 egész normális sebességgel képes böngészni egyébként.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
H.B.
csendes tag
Egy next-next-ok telepítéstől még senki nem fog jobban érteni a számítógéphez (max olvasott valamit a neten), mint ie6-al, pláne ha megy a wu.
Az xp és mellette az ie8 még nagyon sokára éri el az 1%-ot. Ez az ie6 "temetgetés" ma már elég gáz. Mintha történne bármi is a "böngészőháborúban" egy két előzésen kívül, de vállalati következmény elmarad, sőt még jobban is járnak (Mozilla).
[ Szerkesztve ]
-
PC-rev-RM
tag
Pontosan a számból vetted ki a szót! Egy ismerősöm most kapott állást egy amcsi cég hazai képviseleténél programozóként. Van valami programjuk, ami csak és kizárólag ie6-tal hajlandó működni, és a support nem győzi a telefonhívásokat, mert mindenki mással/újabbal próbálkozik...
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
attila9988
őstag
-
floatr
veterán
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Ez korábban még cifrább volt, amikor ms j++ applet elindul és a comctl32.dll-be behív
Nesze
-
Narxis
nagyúr
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Egy idő után már nem mindegy hogy hogyan...
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft megünnepelte, hogy már az Egyesült Államokban is eltűnőben van az elavult program.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest