2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) osztraksajt


osztraksajt
(őstag)

Szép új világ. Mikor a politikai vezetés nem úgy akar nyeregben maradni hogy jobb alternatívát kíván a többinél hanem hogy a konkurenciát ellehetetleníti. Csak egy dolgot felejtenek mindig el, hogy a diktatúráknak csúnya vége szokott lenni valamelyik fél részére biztosan, de általában mindkettőnek.

Soha nem értettem ezt a paranoiás hatalomféltést. Ha én meg vagyok győződve róla hogy TÉNYLEG jobban csinálom, akkor ha az ellenzék nyer is akkor majd azt azt követő választáson úgyis újraválasztanak. De ehhez én buta vagyok.

De hogy a cikkhez is kapcsolódjak butaság a korlátozás, a technológia korát éljük úgyis megoldják majd proxyn, vpn-en stb-n keresztül a kapcsolódást. Kínában is tiltott elvileg a google, mégis televan az összes webshop youtube videóval. :DDD

(#2) autox3c


autox3c
(tag)

Legalább a pornhub működik :DDD

Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.

(#3) bollokcs80


bollokcs80
(Korrektor)

Reméljük O.V. nem olvasta a híreket.... :DD

(#4) Mr.Csizmás válasza bollokcs80 (#3) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

majd cukkerberg is gázszerelő-alkalmazott lesz :U :DD

| Cicu & Cica V | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | mindenféle geek cucc eladó https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#5) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Törökországban úgy tudom törvényileg van szabályozva hogy ha az ellenzék nyer, akkor katonai puccs segítségével kell a hatalmat helyreállítani. :DDD

[ Szerkesztve ]

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#6) #51736960


#51736960
(törölt tag)

Ezeket akarjuk az EU-ba bevenni?

szerk: bár itthon is ez folyik, csak finomabb eszközkkel (még) :(

[ Szerkesztve ]

(#7) tzsolesz válasza #51736960 (#6) üzenetére


tzsolesz
(PH! nagyúr)

Számból vetted ki a szót. Most komolyan EU-ba akarnak jönni, vagy csak viccelődnek? Pl. poltikai tisztogatás, kémhálózat működtetése, közösségi oldalak ellenőrzése, és letiltása, önkényes cenzúra.
Biztos hogy nem Észak-Koreához akarnak hasonlítani?
Nekik az EU csak a piacért kell semmi másért. Csak az elmúlt 3-4 hónap eseményei miatt 20 évre elnapolnám a tárgyalásokat Brüsszel helyében........

(#8) atike


atike
(PH! nagyúr)

Az emberség fele kihalna szívrohamban ha egyik napról a másikra lekapcsolnák (mármint központilag) a csudálatos facebookot. Szép egy világ. Nyilván a hírben lévő információ is durva, nem is kérdés, de az ilyen szintű függés is az ami manapság már van.

(#9) Apollyon válasza atike (#8) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Nem az a lényeg hogy miket kapcsoltak le, hanem az, hogy miért. Egyébként az is nagyon "derék", hogy ilyen szintű disznóságokat teljesítenek is a hangyák.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#10) -=RelakS=- válasza osztraksajt (#1) üzenetére


-=RelakS=-
(PH! addikt)

Ha én meg vagyok győződve róla hogy TÉNYLEG jobban csinálom, akkor ha az ellenzék nyer is akkor majd azt azt követő választáson úgyis újraválasztanak.
Kivéve mikor megmagyarázzák, hogy miattad nem tudták jól megoldani az ország dolgait. Sokan az ígéreteknek jobban hisznek mint a tényeknek.

A világ meg gondolom csak a száját fogja tépni, mert szeretnék, ha Törökország megtartaná azt a pár milliócska szíriai menekültet.

tzsolesz
Csak az elmúlt 3-4 hónap eseményei miatt 20 évre elnapolnám a tárgyalásokat Brüsszel helyében...
Gondolom, a fentiek miatt nem teszik meg. Ha megtennék, tuti itt vigyorogna a sok menekült 1-2 hónapon belül a görög határon.

[ Szerkesztve ]

A felhasználói felület olyan, mint egy vicc. Ha el kell magyarázni, akkor rossz!

(#11) atike válasza Apollyon (#9) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Igen, ezt nem pontosan fogalmaztam meg. Igen, durva a miért - nem is kérdés.

(#12) nemlehet válasza -=RelakS=- (#10) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Nem tudom melyik a rosszabb... Ha idejön 3 millió menekült ami alapvetően EU-s szinten valójában nem sok, és fel lehetne rá készülni, ha nagyon akarnánk (megfelelő rendvédelmi jelenlét a belépő országokban, tolmácsokkal, civil szervezetekkel, átmeneti táborok létesítése stb....) vagy ha a törököket bevesszük ilyen politikai vezetéssel és emellett még kizsarolnak egy csomó mindent. Hát komolyan egy vicc.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#13) MageRG válasza tzsolesz (#7) üzenetére


MageRG
(őstag)

"Most komolyan EU-ba akarnak jönni, vagy csak viccelődnek?"
Komolyan az EU-ba akartak jönni, de igazából ennek több akadálya is van. Viszont a törököket mindig kecsegtették vele.
A diktatúrába fordulás mögött van egy jó adag csalódottság is.
Erdogan is rájött, hogy könnyebb a pecsenyéjét sütögetni ha Putyintól tanul. Az EU-csatlakozás meg már nem fáj. Sokkal könnyebb a menekültválság kezelésével engedményeket kizsarolni.

"What is bravery, without a dash of recklesness!"

(#14) Mr.Csizmás válasza nemlehet (#12) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

inkább az elsőt választanám, mert aki problémás, azt vissza lehet küldeni, de egy országot nehezebben :(

| Cicu & Cica V | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | mindenféle geek cucc eladó https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#15) Khelben válasza atike (#8) üzenetére


Khelben
(Ármester)

Nem a függők háborognak, hanem akik féltik a szólásszabadságot és egyéb demokratikus jogokat. A függők (akik vannak mondjuk 0,001%-nyian) keresnek maguknak más függőséget.

--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---

(#16) -=RelakS=- válasza nemlehet (#12) üzenetére


-=RelakS=-
(PH! addikt)

megfelelő rendvédelmi jelenlét a belépő országokban,
És majd jönnek az önkéntes mérvadók és érdekvédők, hogy hát ezt mégis hogy, ők is ugyanolyan emberek, mint az eu polgárok, stb.

A felhasználói felület olyan, mint egy vicc. Ha el kell magyarázni, akkor rossz!

(#17) Pinky Demon válasza osztraksajt (#1) üzenetére


Pinky Demon
(PH! addikt)

"Soha nem értettem ezt a paranoiás hatalomféltést. Ha én meg vagyok győződve róla hogy TÉNYLEG jobban csinálom, akkor ha az ellenzék nyer is akkor majd azt azt követő választáson úgyis újraválasztanak."

Nem, itt sajnos nem a ki csinalja jobban, hanem a hatalommaniasoknak az a fontos, hogy ok diktaljanak, nekik rosszul esik, ha a pornep csak ugy elmozgathatja oket, mert nem az a dolguk, hanem hogy adozzanak, penzzel es elettel ofelsegenek. A holdudvarnak meg az a fontos, hogy amig nem az o partfogoltjuk van hatalmon, addig nem tudnak olyan utemben lopni, ahogy azt ok szeretnek. es az a 4 ev kieses is sok sok el nem sikkasztott (koz)penzt jelent. Autoriter allamokban sem az van, hogy a helyi diktator a nepenek akar jot, ezt csak a nep elhiszi, amihez propaganda kell, amihez meg media. Valamint az ellenzeki hangok elfojtasa. Putyin se az oroszoknak akar jot (ha a legkevesbe is erdekelne az orosz nep sorsa, pont nem igy viselkedne) es Erdogan sem a torokoknek.
Az a baj eljutottam mar abba a szakaszaba az eletemnek, hogy a gyermeki naivitasom a politikusok iranyaba (pl. jobban akarja csinalni) mar teljesen elmult, es nagyon konkret kep alakult ki bennem arrol az embertipusrol (foleg a celjairol), aki fo foglalkozasanak a politikat tekinti (kis munkaval nagy penzt akar).

[ Szerkesztve ]

(#18) Tapsi válasza lezso6 (#5) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Rosszul tudod. Ha az iszlamisták nyernek, akkor. Ez egyébként számos muzulmán ország alkotmányában szerepel, nem véletlenül.

(#19) Fred23


Fred23
(PH! addikt)

Nem tetszik a cím, jobb lett volna, ha Törökország helyett Erdogan szerepel! Nem kéne sehol összemosni az országot a diktátorával! :U

Ilyen vezetéssel viszont igaz, hogy az országnak nincs helye az EU-ban; nekünk sem lenne.

[ Szerkesztve ]

(#20) azbest válasza -=RelakS=- (#16) üzenetére


azbest
(PH! nagyúr)

szvsz, sokszor a megfelelő rendvédelem teljesen korrekt lenne. Ha mindenkire egyformán vonatkoznának a törvények és egyformán érvényt szereznének neki, akkor sokkal jobb világ lenne, de tudom ez utópia. Hátsó érdekek szerint hol pozitív, hogy negatív diszkriminációval élnek egy-egy csoporttal szemben és ez nem csak menekültek terén van így, hanem az itteni állampolgároknál is.

(#21) dabadab válasza osztraksajt (#1) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"Szép új világ. Mikor a politikai vezetés nem úgy akar nyeregben maradni hogy jobb alternatívát kíván a többinél hanem hogy a konkurenciát ellehetetleníti."

Ez valójában a régi szép idők módszere, ezen próbál meg a modern világ túllépni.

DRM is theft

(#22) Tapsi válasza Fred23 (#19) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Erdogant a török nép választotta meg demokratikusan, nem puccsal került hatalomra.

(#23) #82729984 válasza -=RelakS=- (#10) üzenetére


#82729984
(törölt tag)

"Gondolom, a fentiek miatt nem teszik meg. Ha megtennék, tuti itt vigyorogna a sok menekült 1-2 hónapon belül a görög határon."

Az a baj, hogy a brüsszeli vezetés ebben a kérdésben is bizonyitotta totális inkompetenciáját.
Ugyanis kétféle kimenet lehetséges:
a, nem vesszük fel őket az EU-ba: ránk eresztik a menekülteket és az lesz amit te irsz
b, felvesszük és másnap mind a 3 millió törökországban lebzselő menekült török állampolgárságot kap és immáron teljesen legálisan fog megérkezni az EU-ba mint török állampolgár.

Tehát sikerült egy olyan f@sza alkut kötniük a törökökkel, hogy a menekülteket mindenképp megkapjuk a nyakunkba (ez csak idő kérdése), csak még fizetünk is nekik cserébe vagy bevesszük őket az EU-ba pedig nem akarjuk... Ez a fizetek hogy sz.phassak esete...

Hozzáteszem, vicces nézni ahogy tőlünk nyugatabbra egyre gyakrabban jön fel a vád hogy Magyarországon micsoda diktatúra épül és hogy ez nem kompatiblis az EU-s elvekkel és ki kéne minket zárni, majd ugyanezzel a lendülettel fel akarják venni a lassan észak-koreai diktatúrát építő törököket... Gondolom az ellenzéki vezetők bebörtönzése meg kompatibilis az EU-s elvekkel...

(#24) Khelben válasza Tapsi (#22) üzenetére


Khelben
(Ármester)

A parlament választotta elnökké, nem a nép.

--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---

(#25) Mr.Csizmás válasza Khelben (#24) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

valamint azóta úgy módosította a szabályokat, hogy mégegyszer ilyen ne történhessen - értsd, ugyanezen az úton-módon ne lehessen lecserélni őkelmét. (hú de ismerős valahonnan...nem is tudom hogy honnan :U)

| Cicu & Cica V | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | mindenféle geek cucc eladó https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#26) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

Angolul értőknek egy kis magyarázat, hogy politika név alatt mi folyik:
The Rules for Rulers

[ Szerkesztve ]

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#27) Tapsi válasza Khelben (#24) üzenetére


Tapsi
(őstag)

És a pártját ki választotta meg?

(#28) vlevi válasza bollokcs80 (#3) üzenetére


vlevi
(PH! nagyúr)

"Reméljük O.V. nem olvasta a híreket..."
De, olvasta. Megírta a Népszabadság. :D
Nem ennyire drasztikus eszközökkel, de itthon is ez történik.
Szerinted miért nem jelenik meg egyik napról a másikra egy ellenzéki lap?
Miért jár le a frekvenciája annak a rádiónak, amit már nem a haverok cégéhez tartozik?
Miért a mostani nagyhaver kezébe került az egyik nagy kereskedelmi TV?
Azért, hogy ahol az embereknek nem nagyon van más lehetőségük, mint az állami (párt, vagy haveri) hírforrásokhoz hozzájutni, azok ne haljjanak mást, csak migránsozást.
A baj csak az, hogy ez el fogja érni itthon is a célját, mert az itthoni ellenzék mégtöketlenebb, mint korábban bármikor.

[ Szerkesztve ]

(#29) Pinky Demon válasza Tapsi (#27) üzenetére


Pinky Demon
(PH! addikt)

Tok mindegy hogyan jutott hatalomra, az tesz valakit diktatorra, hogyha egyszer eljutott oda, akkor mar nem lehet elmozditani demokratikus eszkozokkel.

(#30) MageRG válasza Hiftu (#26) üzenetére


MageRG
(őstag)

+1.
Különösen ajánlott a politikától tartózkodók figyelmébe: Ha nem szavazol, akkor megengedhetik hogy letojják a véleményed.
Kedves fiatalok, ezért nem szól hozzátok a politika.

"What is bravery, without a dash of recklesness!"

(#31) MageRG válasza Tapsi (#22) üzenetére


MageRG
(őstag)

Tudod kit választottak meg még demokratikusan? Hi Putyint.

"What is bravery, without a dash of recklesness!"

(#32) doooo válasza MageRG (#31) üzenetére


doooo
(őstag)

Putyint Jelcin választotta ki, mert jó helyen volt jó időben, és alkalmasnak találta. A többi színjáték volt, és azóta is az.
De Hi-t valóban úgy választották.

(#33) nemlehet válasza MageRG (#30) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Ez egy hatalmi szempontból kialakított álláspont. Szerintem meg aki nem megy el szavazni az azt fejezi ki, hogy egyik választható alternatíva sem tetszik neki.

A mai fiatalok azért nem foglalkoznak a politikával, mert a mai fiatalokat nem érdekli a zavarosban halászás és a kinek kell nyalni egy falat koncért típusú előrehaladás. Valamint jelenleg a választások arról szolnak, hogy háton vagy hason szeretnéd hogy betolják neked a kékerest.... Ebben pedig nincs jó választás.

Pont ezzel is foglalkozik a South Park jelenlegi évadja, mert bizony ez álltalános tendencia.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#34) MageRG válasza nemlehet (#33) üzenetére


MageRG
(őstag)

Igen, itt csak kisebbik rossz van. De ha nem vonulsz az utcára, mi a visszacsatolás a választott vezetőknek?
Legalább egy protestszavazatot le kellene adni. A kalózpárt vagy a kutyások is így nőnének meg.

"What is bravery, without a dash of recklesness!"

(#35) Kopi31415 válasza #82729984 (#23) üzenetére


Kopi31415
(PH! félisten)

A Lajtán túl nem nagyon akarják a törököket felvenni. Nem tudom ezt honnan olvastad ki.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#36) borg25 válasza osztraksajt (#1) üzenetére


borg25
(fanatikus tag)

Mindenki magából indul ki. Ha én simán lejáratnám/leszámolnék az ellenzékkel, csak hogy hatalmon maradjak, nyilván az ellenzék is ezt tenné. Szóval, akkor most számolok inkább le velük, mert négy év múlva már nem lesz rá alkalmam, hiába én vagyok a szebb és a jobb, de az ellenzék el fogja intézni, hogy a választók csúnyának lássanak.
Ehhez hozzájöhet az is, hogy komolyan hisz abban, hogy ő a jó, és az ellenzék csak szétzilálná az országot, engedné, hogy a szélsőségesek kerüljenek hatalomra, hogy kötelező legyen ez, vagy az, eltűnjön ez az érték stb. stb.

(#37) -=RelakS=- válasza vlevi (#28) üzenetére


-=RelakS=-
(PH! addikt)

Chuck Norris látott egy hirdetést a friss Népszabadságban, és már le is foglalta a Malév jegyet a török választásokra? :))

A felhasználói felület olyan, mint egy vicc. Ha el kell magyarázni, akkor rossz!

(#38) lezso6 válasza Tapsi (#18) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Az a lényeg, hogy valami nemkívánatos. De ha ezt nézzük, akkor jogos, igaz, nem túl demokratikus. :D Bár valószínűleg az iszlám szélsőségesek se azok. :DDD

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#39) fordfairlane válasza osztraksajt (#1) üzenetére


fordfairlane
(PH! kedvence)

Mikor a politikai vezetés nem úgy akar nyeregben maradni hogy jobb alternatívát kíván a többinél hanem hogy a konkurenciát ellehetetleníti.

Ez mindenhol így van, ráadásul ebben az égadta világon semmi új nincs. Egyidős az emberiséggel. Az eszközök sokat finomodtak, változtak, de a lényeg ugyanaz, a hatalom megszerzése és megtartása minden lehetséges eszközzel. Nyugaton a médiát használják arra, hogy kicsinálják a politikai ellenfelet, keleten nyersebb módszerekkel dolgoznak, Afrikában még barbárabb módon. De ez nem új világ. Ez a régi.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#40) toto2700reg válasza MageRG (#31) üzenetére


toto2700reg
(fanatikus tag)

Na meg Hitlert is.

http://hirora.hu

(#41) -=RelakS=- válasza toto2700reg (#40) üzenetére


-=RelakS=-
(PH! addikt)

:W

Szerinted kire gondolt a Hi alatt? :C

A felhasználói felület olyan, mint egy vicc. Ha el kell magyarázni, akkor rossz!

(#42) toto2700reg válasza -=RelakS=- (#41) üzenetére


toto2700reg
(fanatikus tag)

Jaj. A kis tapintatos.

http://hirora.hu

(#43) -=RelakS=- válasza toto2700reg (#42) üzenetére


-=RelakS=-
(PH! addikt)

Akár csak utána dooo :}

A felhasználói felület olyan, mint egy vicc. Ha el kell magyarázni, akkor rossz!

(#44) CsabaZz válasza osztraksajt (#1) üzenetére


CsabaZz
(tag)

Nekem is ez jutott az eszembe: ha ésszel bem megy, akkor megpróbáljuk erővel. Ilyen mentalitásról az 5 éves fiamat akarom leszoktatni, ezek a retardált elmeháborodottak pedig úgy tűnik, a fejlődés alján maradtak. :U

"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)

(#45) Akula


Akula
(senior tag)

Vegyenek postagalambot.

(#3) strider80: :DDD :C

"Akula Sub ready for the deep" (Red Alert 3 russian submarine welcome)

(#46) korion


korion
(senior tag)

alig pár méterrel ilyenek történnek! :(

a drága vezetésünk nehogy tanuljon belőle! :O

Telefonszámom : +36703664197 (Déltől-éjfélig átvehető!)A Postát 3 munkanapra vállalom!(Mostantól nem kapok 1 nap csúszás miatt negatívat)

(#47) -Skylake- válasza Khelben (#15) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

"akik vannak mondjuk 0,001%-nyian)"

Hogyne... eszmeletlen durvan becsulod ala ezt a szamot. Csak menj vegig egy metroval vegallomasok kozt, az 20 perc es nezd meg mit latsz ilyen szempomtbol...

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#48) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

A hírek olvasása és összevetése közben térképet szoktatok nézni?


+

https://www.youtube.com/watch?v=AursqXRObHQ

(#49) Pxs válasza #82729984 (#23) üzenetére


Pxs
(fanatikus tag)

Nos, ez rohadtul nem inkompetencia, vagyis csak látszólagosan (szándékosan annak láttatva) az.
Nagyon is tudják, mit csinálnak és Soros "Overlord" György utasításai szerint cselekszenek. Igazi 2-in-1 megoldás: egyszerre intézik el a nagy gazdasági vetélytárs EU-t (belülről!) és lehetetlenítik el a nemzeti ellenállásokat, mert azoktól tartanak a legjobban.

Az ördög hülyének tűnhet, de sosem az.

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#50) doooo válasza -=RelakS=- (#43) üzenetére


doooo
(őstag)

Lemaradt egy -o :P

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.