Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsi18
csendes tag
Még jó hogy nincs mobilnetem legalább nem panaszkodhatok rá
!
-
kalifa777
tag
Nekem az automata ügyfélszolgálattal van bajom.
Végig kell hallgatni az összes hülyeséget (idő)
utánna mire egy kezelőhöz kerülök el szoktam felejteni mi a
panaszom és csak hebegek habogok -
ttamashu
aktív tag
Azért ez nem - mindig - a szolgáltató sara. Tapasztalatom szerint vadászni kell az olyan okoseszközt, ami telefonálásra is jó. Egyre kevesebb a hely az antennának, egyre spórolósabbak a gyártók, az op. rendszerben, pedig a telefon csak egy app a sok közül, míg régen volt a telefon ami tudott mást is. Ezek is belejátszhatnak.
-
Ceree
senior tag
Bár y generációhoz tartozom, de leginkább mégsem a stream határozza meg a szolgáltatóról kialakított minőségérzetemet... Inkább az, hogy a 4-5 évvel korábbihoz képest (de akár mondhatnék nagyobb távlatot is) egyre többször találkozom hálózati hibával sima telefonkapcsolat közben: szakadnak meg hívások, szaggatnak, vagy "robotosodnak" el, vagy akár létre sem jönnek. És sajnos a cégnél sokan panaszkodnak ezekre a bosszantó hibákra.
Bár az tény, hogy ahol van lefedettség, a net valóban hasít. Csak telefonálni ne kelljen.
-
macskea
őstag
Vicces ez az egy százalékos hűségjutalom értékelés, mert hát mire adnának a felhasználók magasabb százalékot? Arra, hogy a több éves szolgálói hűségre két évente jár pár ezer forint engedmény? Vagy arra, hogy ugyancsak a hűségidő függvényében hajlandóak neked eladni egy telefont a piaci ár fölött úgy, hogy hálózatfüggő a készülék?! Nevetséges az egész...
-
nimfas
addikt
Én épp mobilnetre váltás közben vagyok... ADSL 10/0,5 MBit/s ez kerül nekem 3.900 Ft-ba havonta mindenféle kedvezménnyel (Netmánia S) Van mellette Sat-Tv (az legalább jó, 2 beltérivel)
Szóval rendeltem egy mobil sticket, tettem bele egy Telenor flottás 4G Sim kártyát, korlátlan adatforgalom ha jól rémlik 4.600 Ft/Hó, sebesség 30-40 Mbit/ 20-30 Mbit.
Kedves T-home aki meg baszik fejleszteni, hajára kenheti az ADSL-t, Siófokon lakom és errefelé nincs más alternatíva, kábeltv is analóg az utcában, net nuku.
-
lexter00
őstag
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
Már letelt évek óta és nem emeltek semmit,kb 10 éve egy szolgáltatónál vagyok csak adják veszik a felhasználóbázist és néha azt se tudom h melyik szolgáltatót kell hívnom ha baj van.Hűséget meg nem akarok újra kötni mert ki tudja hol leszek fél év múlva
Amúgy vonalas netről beszélek nem mobilnet,régebben képlékenyebbek voltak lehetett velük egyezkedni de úgy néz ki h már más szelek fújnak.Mert megtehetik
-
Érdekes, a wiki úgy írja ahogy te mondod, valami keveredés lehet, mert valamikor az én generációmat X-generációnak hívták, ( 70-es évek vége, 80-as évek közepe )
Mondjuk így hogy van a cikkben korcsoport, azért nem egy húsbavágó kérdés
Ahogy dr House is mondja, mindenki hazudik -
nuke7
veterán
Y-generáció? Már ne is haragudjon senki, de az Y-generáció tagjai most 20-30 évesek.
(1980-as évek elejétől kb. 1996-ig van az Y-generáció...) -
r3dsnake
nagyúr
Én Telekom hálózatán a környékünkön csak romlást tapasztaltam javulás helyett mostanában. Napi 2x30 percet buszozok, eddig lazán mentek a sorozatok 720p 4mbit-es streammel, mostanában viszont vissza kell fogjam 2mbit-re, és még így is van egy szakasz ahol több perces a kimaradás.
-
janeszgol
félisten
Ha az a dupla mennyiség valóban előrelépést jelent (mert akármennyi megabitet rá lehet írni, sok buktatója van a dolognak), akkor szvsz megéri az a havi plusz 700ft. Meg nem értem mi a baj a hűséggel. Kell az, mivel te is és a szolgáltatói bebiztosítjátok magatokat.
Itt a fórumon sokan úgy félnek a hűségtől, mint a tűztől. -
" Y-generációs okostelefon használók (18 – 24 éves korcsoport) elsöprő többsége arra kíváncsi a szolgáltatókkal kapcsolatban, hogy a kedvenc közösségi média- és videó-streaming alkalmazásai hogyan működnek a hálózaton, és kevésbé érdekli őket a hálózati lefedettség mértéke és kiterjedtsége. "
Magyarul nem érdekli hogy működik, csak menjen rajta a yutub.
Szép új világ ...
Mély tisztelet az Y generáció azon tagjainak, akiket még érdekel, hogyan működik a világ. -
lexter00
őstag
Kisvárosban lakom,Vidanetnél van már évek óta előfizetésem 5mb/4990ft,váltani akartam nagyobb csomagra erre mondja a nő ok 5600ft a 10mb 2év hűséggel!!!Mondom mi a f@szom már évek ota náluk vagyok fizetem rendesen és még leakar kötni újabb 2évvel,nem kértem erre azt mondja hogy hűség nélkül valami 9ezer ft lenne a 10mb.Elmehetnek ezek ahova gondolom.
-
nullpoint
őstag
Azt sajnos nem említi a cikk hogy hiába mész másik szolgáltatóhoz, az sem lesz jobb, csak épp sz@r helyett f@st adnak...... Amíg szabad nekik 0/0 sebességet garantálni addig nem fognak erőlködni hogy menjen a net.
-
Scrydhan
senior tag
Valaki aki okosabb nálam el tudná magyarázni hogy mit ábrázol a második grafikon?
Új hozzászólás Aktív témák
it Globális szinten öt okostelefon-használó közül kettő hetente 11-nél többször tapasztal problémákat, és kétszer nagyobb eséllyel fontolgatja a szolgáltatóváltást.
- Opel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest