Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Klaus Duran #26 üzenetére
Aláírásod.
"Azok szerint sz.r az Android, akik még nem használtak
HTC One-t, Nexus-t."[ Szerkesztve ]
-
-
1tom
aktív tag
A cikk címében van valami igazság.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
daninet
veterán
Ahogy autóból vagy bármilyen termékből, úgy telefonból is lehet drágán sz*rt venni,olcsón pedig végképp könnyű. Nekem ilyen a régi gagyi androidos telefonomon volt. De hogy más platformot is belevegyünk, van a családban hívás közben hálózatot deldobáló iphone és fél nap alatt (nem akkuhiba miatt) nullára merülő WP telefon.
Ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy az egyedi hiba, esetleg gagyi minden téren jelen van, és nem sírni kell miatta, hanem gondosan megválogatni a dolgokat vásárlás előtt, főleg, ha már nincs garancia az eszközre.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Alchemist
addikt
Jogos ez az elem dolog is, mert kéremszépen micsoda dolog az, hogy egy 3-4 napos kirándulásra töltőt is kelljen cipelnem és elektronyos dugaljzatra vadásznom minden este?!
(a mostani szűk egyhetes kirándulásomra a butatelefonomhoz nem hoztam töltőt - persze a nap nagy részében be se kapcsolom )Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Akula
őstag
És sok esetben csak fogják a kezükben, mert feltölteni sincs pénzük.
(#16) azopi74: +1
Nekem is szimpibb lenne, ha nem emailt kapnék, hanem a kisbíró kidobolná, hogy mi a szitu.
A TV-t is utálom, egy lapot kell nézni. Mennyivel jobb lenne, ha az ablakom alatt igazából eljátszanák a waterlooi csatát[ Szerkesztve ]
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
dajkopali
addikt
amikor még viszonylag új volt a mobil, Umberto Eco írt egy roppant szellemes kiskátét, amiben azt tárgyalta, hogy hogyan lehet normálisan, nem bunkó módon mobilozni emberek között
a kedvencem az volt, amikor arról beszélt, hogy sokan azért mobiloznak társaságban, repülőn stb., hogy megmutassák, hogy ők milyen elfoglalt és fontos emberek
szó szerint már nem emlékszem, de Eco valami ilyesmit írt erre: a fontos ember nem telefonál, sem mobilon, sem vezetékesen - arra van a titkárnője[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
EmberXY
veterán
válasz sz.balazs.95 #14 üzenetére
Irigység? (Dehogy... )
Csak belegondolok, hogy mi mindent tudnék egy olyannal csinálni, ha egy kis galaxy mini is simán kiszolgál, pedig már PC helyett is ezt használom...Up the Irons!
-
Huma
addikt
Nekem nagyon menő és vagány okostelóm van.
Egyébként valóban nagyon hasznos tud lenni. Persze csak akkor ha a gazdája ki tudja használni a képességeit. Pl PC is szinte minden háztartásban van mégis nagyon kevesen tudják rendesen használni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
EmberXY
veterán
Abban a tekintetben hasznos, hogy (az alapfunkciókon kívül) bizonyos funkciói valóban hasznosak és nagy segítségére lehetnek az embernek, pl. a navigáció, mobilinternet, wifi, stb.
Nekem egy alsóbb kategóriás van, már harmadik éve, és valóban hasznosnak találom, sokszor kisegített már, főleg navigáció terén.
Azt én sem szeretem, ha valaki dicsekszik, vagánykodik vele, de összességében ebben az eszközben nagy jövő van szerintem.Up the Irons!
-
misx
senior tag
válasz sz.balazs.95 #9 üzenetére
Meg valamikor nehezíti is. Múltkor azért nem tudtam felvenni egy hívást, mert a szar Android megfagyott és nem reagált (bezzeg a teló meg csörgött folyamatosan). Szoftverfrissítés sem ért semmit. Gratula. Telefonnak hirdetik és nem lehet vele rendesen telefonálni.
-
sz.balazs.95
veterán
-
villamos
őstag
válasz sz.balazs.95 #6 üzenetére
Pedig mindenhonnan ez folyik, mintha kötelező lenne...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
edari
őstag
Mostanában egyre jobban tetszenek az itcafe címei
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
ceia
őstag
Nekem sem tetszik a cirógatásos vezérlés, meg lehet törölgetni a kijelzőt.. Nekem is csak a kamera miatt kéne. Nem akarok egy külön kamerát cipelni magammal. Még nem vettem, de előbb-utóbb muszáj lesz sajnos. Egyelőre két tényező is sikeresen távol tart tőlük: Az ár, és az, hogy nem akarok "érteni" egy telefon OS-hez! Egyáltalán nem érdekel.
Egy olyan hagyományos gombos kéne, aminek jó a kamerája..it's more fun to compute
-
villamos
őstag
Én nem akarok okostelefont, nekem ilyen nem kell.
Nem
Nem fogok vásárolni ilyen tapogatós piszkafont, amíg csak lehet. Amíg az akku ki nem döglik a mostani telefonomból, addig biztosan nem. Aztán legfeljebb rágumizok egy laposelemet, de akkor sem. Mégegyszer, nem.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
vm93hun
aktív tag
A cím szó szerinti értelemben sajnos érvényt nyer.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
félisten
A címről eszembe jutott Nagymamám mondása:
"Hát hol hagytad az eszedet, kisfiam?"
Akkor ez vicces volt, de ma már sokaknál érvényes rá a válasz:
"Basszus az íróasztalon."
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Macbook Pro Retina 15" 2018 i7 2,6GHz, 16GB ram, 512GB SSD, magyar billentyűzet
- 1x8GB DDR5 laptop, 1x4GB DDR4 laptop, 3x4GB DDR3 PC, 1x4GB DDR3 laptop memóriák eladók
- Lenovo Thinkpad T490s i5-8365u/8 GB/256GB SSD/14"FullHD Garanciás laptop eladó
- 1x8GB DDR5 laptop, 1x4GB DDR4 laptop, 3x4GB DDR3 PC, 1x4GB DDR3 laptop memóriák eladók
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest