- Kriptopénzben fizetik ki az F1-es csapatot
- Videó stream letöltése
- Arch Linux
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ezt most azért nem gondoltad komolyan, remélem!
Az adózott eredmény 2010-ben így is 77milliárd fölött van. És most nem fognék bele a különadó okának magyarázatába nem fognék bele. Elég annyi, hogy a "piac liberalizációja" ellenére itthon települések között többe kerül telefonálni, mint Németországból Magyarországra. Ugyan azon Telekom díjai alapján. Ráadásul a 2008-as éves jelentés adatai szerint 2006-8-as időszakban dinamikusan növekedett az adózott eredmény, ami az első, teljes "válságidőszaki" évben, 2009-ben sem csökkent jelentősen. -
törölt tag
Lehet, fogyasztóvédelmet kéne ráugrasztani. Vagy naiv vagyok?
-
törölt tag
Ja. Újonnan már sima digitális kábelt nem is akarnak. Az üzletkötők simán azt hazudják, hogy azt nem lehet. Gondolom, cégpolicy. Pedig én már visszamondanám, csak sajna, kicsúsztunk az időből.
A vevőn van usb/e-sata csatlakozó, csak nincs aktiválva, tehát nem használhatod.
Ha nincs kapcsolat, a felvett műsorokat sem tudod megnézni.
Ha a szomszédban a kábelen van digitális tv és net, és ugyan abból az elosztóból jön ki a tied is, csak a tied iptv, akkor még simán lehet, hogy neked nincs se net, se tv, se telefon. Persze, ez fordítva is előfordulhat, de én csak az előbb leírtakat tapasztaltam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
it A lassan startoló szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt bő egy évben közel a duplájára nőtt.
- Horgász topik
- Kriptopénzben fizetik ki az F1-es csapatot
- A Vagyonvédelmi Rendszerszerelő élete nem csak játék, és mese #1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy óra, két rendszer
- Filmvilág
- Politika
- További aktív témák...