Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • regvoltrossz

  tag

  Ehhez hozzá kell adni azokat a szegedi fejállomáshoz tartozókat, akiket gyakorlatilag kényszerítettek erre az átállásra. Már eleve kevesebb csatorna volt a digitálison, mint más városokban, majd egyik napról a másikra megszüntették a digitális csatornák egy részét, törölték a minicsomagokat és közölték, hogy csak akkor nézhetők ezután, ha átállnak IPTV-re de izibe. A bevezetés kisebb botrányba fulladt, a szolgáltatás rossz, sőt sok helyen, pl. nálam Alsóvároson is azzal kezdődött, hogy két és fél hétig nem volt sem tv, sem net, mert nem bírta a hálózat. Sokan visszaadták ekkor, -én is- még a 30 napon belül, de sokan már csak későn kapcsoltak amikor már nem volt visszaút. Ezután kivettek minden értelmes adást a megmaradt digitális csatornák közül, és helyettük Muzsika és hasonló nagyon értelmes csatik kerültek be, majd idén húsvétkor megszüntették az HBO elérhetőségét is.
  Aki bemegy a szegedi kirendeltségbe, azt mindenáron az IPTV-re akarják rábeszélni és saját példám, hogy eleve kijelentik, hogy csak annak adnak kedvezményt aki átlép, másnak nem.
  Mindeközben a szegedi fórumok tele vannak az IPTV-sek panaszaival, miközben a T-home egyetlen érve arra, hogy akkor mégis miért álljon át az ember az az, hogy bár korábban tényleg naponta 15-20 panaszjegyet is felvettek, ma már csak napi egy-kettőt, úgyhogy jó ez!
  Szerintem, csak belefásultak már sokan..

  Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Hozzászólok Aktív témák