Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tomtyi

  veterán

  Na ezt most azért nem gondoltad komolyan, remélem!
  Az adózott eredmény 2010-ben így is 77milliárd fölött van. És most nem fognék bele a különadó okának magyarázatába nem fognék bele. Elég annyi, hogy a "piac liberalizációja" ellenére itthon települések között többe kerül telefonálni, mint Németországból Magyarországra. Ugyan azon Telekom díjai alapján. Ráadásul a 2008-as éves jelentés adatai szerint 2006-8-as időszakban dinamikusan növekedett az adózott eredmény, ami az első, teljes "válságidőszaki" évben, 2009-ben sem csökkent jelentősen.

  乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

 • hohoo

  senior tag

  fail ezt is a különadóra fogni, ezek a problémák nem mostaniak, régóta jelen vannak. Zajos kábelhálózatok, túl nagy hálózati szegmensek, nemtörődöm karbantartás, usából kukázott kábelmodemek használata, ezek több éves problémák, és úgy hogy egyre nagyobb a terhelés egyre jobban kijön. Teljesen mindegy az adó, előtte is büdös volt a fejlesztés, csak annyira fejlesztettek hogy a kötelező rendelkezésre állási idő nagyjából meglegyen.
  Bár egy valamit fejlesztettek: optinet. De azt is a lehető legidiótábban, csak a lakótelepekre vitték, ahol addig is volt már digi, upc, rubicom és mind olcsóbban nagyobb sávszélt ad, és most csodálkoznak hogy nem lett nagy siker az optinet. Hát igen megint sokat akartak markolni, de keveset sikerült, ellenben a t only kertesházas területeken valszeg mindenki váltott volna ha behúzzák az optikát, mert ott nincs upc meg digi meg más.

  T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

Hozzászólok Aktív témák