Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
cseszegesd őket telefonon, másra nem hallgatnak. A mottójuk: "toljunk ki mindent a rendszerünkből csutkára, a fejlesztésre meg ej ráérünk arra még, max akkor ha már nagyon hőbörög az ügyfél de akkor is vonakodva bullshittelve próbáljuk kimagyarázni".
Magyarország, tréhóm, egy igazi profitközpontú vállalat, monopolhelyzetben, aminek az ország nagy részén nincs alternatívája, 2011.
Másik mottó: "Minek költsünk pénzt a fejlesztésre ha a hülyéknél úgy is csak t szolgáltatás érhető el, és úgy sem tudnak váltani? Nem véletlenül vagyunk a legdrágább szolgáltató a kezdetektől!"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja. Újonnan már sima digitális kábelt nem is akarnak. Az üzletkötők simán azt hazudják, hogy azt nem lehet. Gondolom, cégpolicy. Pedig én már visszamondanám, csak sajna, kicsúsztunk az időből.
A vevőn van usb/e-sata csatlakozó, csak nincs aktiválva, tehát nem használhatod.
Ha nincs kapcsolat, a felvett műsorokat sem tudod megnézni.
Ha a szomszédban a kábelen van digitális tv és net, és ugyan abból az elosztóból jön ki a tied is, csak a tied iptv, akkor még simán lehet, hogy neked nincs se net, se tv, se telefon. Persze, ez fordítva is előfordulhat, de én csak az előbb leírtakat tapasztaltam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
it A lassan startoló szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt bő egy évben közel a duplájára nőtt.
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macrodroid
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...