Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz BloodyEddie #15 üzenetére
hgw; epc3825
stb; isb6030Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HaZse
őstag
válasz regvoltrossz #8 üzenetére
Nála - szintén Szegeden - jó az IPTV, ráadásúl sose szakadozik (tápé). De viszont a képarányt igazán belőhetnék rendesen. Míg előtte a SAT-al minden képarány fasza volt, addig most az IPTV box-on nyújtanom kell a képet, hogy a méretarány megfelelő legyen. De ha visszabutítom SCART-ra a rendszert, akkor jó a méretarány állítás.
Tehát ezek szerint az 50 colos fullHD plazmámat 480p-ben kell hajtanom 2011-ben......
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
hohoo
senior tag
fail ezt is a különadóra fogni, ezek a problémák nem mostaniak, régóta jelen vannak. Zajos kábelhálózatok, túl nagy hálózati szegmensek, nemtörődöm karbantartás, usából kukázott kábelmodemek használata, ezek több éves problémák, és úgy hogy egyre nagyobb a terhelés egyre jobban kijön. Teljesen mindegy az adó, előtte is büdös volt a fejlesztés, csak annyira fejlesztettek hogy a kötelező rendelkezésre állási idő nagyjából meglegyen.
Bár egy valamit fejlesztettek: optinet. De azt is a lehető legidiótábban, csak a lakótelepekre vitték, ahol addig is volt már digi, upc, rubicom és mind olcsóbban nagyobb sávszélt ad, és most csodálkoznak hogy nem lett nagy siker az optinet. Hát igen megint sokat akartak markolni, de keveset sikerült, ellenben a t only kertesházas területeken valszeg mindenki váltott volna ha behúzzák az optikát, mert ott nincs upc meg digi meg más.T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
törölt tag
Na ezt most azért nem gondoltad komolyan, remélem!
Az adózott eredmény 2010-ben így is 77milliárd fölött van. És most nem fognék bele a különadó okának magyarázatába nem fognék bele. Elég annyi, hogy a "piac liberalizációja" ellenére itthon települések között többe kerül telefonálni, mint Németországból Magyarországra. Ugyan azon Telekom díjai alapján. Ráadásul a 2008-as éves jelentés adatai szerint 2006-8-as időszakban dinamikusan növekedett az adózott eredmény, ami az első, teljes "válságidőszaki" évben, 2009-ben sem csökkent jelentősen. -
legenda
válasz BloodyEddie #10 üzenetére
használható az, csak vannak (még?) problémás területek/hálózatok... a jövőben ez reméljük változni fog, ha jobban elterjed az iptv, és szükség lesz a hálózat fejlesztésére!
én november óta használom, és nem lehet rá panaszom, a kábelnet sebessége is mindig maximum még úgy is, hogy az iptv egy felvételt rögzít, miközben egy másikat nézek párhuzamosan!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BloodyEddie
őstag
Tökjó hogy sok az ügyfél, csak használhatónak kellene lennie a szolgáltatásnak. Jelenleg kritikán aluli a minősége.
-
törölt tag
Lehet, fogyasztóvédelmet kéne ráugrasztani. Vagy naiv vagyok?
-
regvoltrossz
aktív tag
Ehhez hozzá kell adni azokat a szegedi fejállomáshoz tartozókat, akiket gyakorlatilag kényszerítettek erre az átállásra. Már eleve kevesebb csatorna volt a digitálison, mint más városokban, majd egyik napról a másikra megszüntették a digitális csatornák egy részét, törölték a minicsomagokat és közölték, hogy csak akkor nézhetők ezután, ha átállnak IPTV-re de izibe. A bevezetés kisebb botrányba fulladt, a szolgáltatás rossz, sőt sok helyen, pl. nálam Alsóvároson is azzal kezdődött, hogy két és fél hétig nem volt sem tv, sem net, mert nem bírta a hálózat. Sokan visszaadták ekkor, -én is- még a 30 napon belül, de sokan már csak későn kapcsoltak amikor már nem volt visszaút. Ezután kivettek minden értelmes adást a megmaradt digitális csatornák közül, és helyettük Muzsika és hasonló nagyon értelmes csatik kerültek be, majd idén húsvétkor megszüntették az HBO elérhetőségét is.
Aki bemegy a szegedi kirendeltségbe, azt mindenáron az IPTV-re akarják rábeszélni és saját példám, hogy eleve kijelentik, hogy csak annak adnak kedvezményt aki átlép, másnak nem.
Mindeközben a szegedi fórumok tele vannak az IPTV-sek panaszaival, miközben a T-home egyetlen érve arra, hogy akkor mégis miért álljon át az ember az az, hogy bár korábban tényleg naponta 15-20 panaszjegyet is felvettek, ma már csak napi egy-kettőt, úgyhogy jó ez!
Szerintem, csak belefásultak már sokan..Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
HaZse
őstag
Ezt tudom és olvastam is, de ez csak a földfelszini digitális sugárzásra mondták. Azt nem tudom elhinni, hogy mind az összes családi csatornát 4:3-ban adják.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
hohoo
senior tag
cseszegesd őket telefonon, másra nem hallgatnak. A mottójuk: "toljunk ki mindent a rendszerünkből csutkára, a fejlesztésre meg ej ráérünk arra még, max akkor ha már nagyon hőbörög az ügyfél de akkor is vonakodva bullshittelve próbáljuk kimagyarázni".
Magyarország, tréhóm, egy igazi profitközpontú vállalat, monopolhelyzetben, aminek az ország nagy részén nincs alternatívája, 2011.
Másik mottó: "Minek költsünk pénzt a fejlesztésre ha a hülyéknél úgy is csak t szolgáltatás érhető el, és úgy sem tudnak váltani? Nem véletlenül vagyunk a legdrágább szolgáltató a kezdetektől!"[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
HaZse
őstag
Nekem már 1 éve van IPTV. Sajnos azt kell, hogy tapasztaljam, hogy az adásokat még mindig 4:3-as arányban adják. Hiába HDMI meg minden, sőt az ingyenes HD adásokért is pénzt kérnek el.
-
törölt tag
Ja. Újonnan már sima digitális kábelt nem is akarnak. Az üzletkötők simán azt hazudják, hogy azt nem lehet. Gondolom, cégpolicy. Pedig én már visszamondanám, csak sajna, kicsúsztunk az időből.
A vevőn van usb/e-sata csatlakozó, csak nincs aktiválva, tehát nem használhatod.
Ha nincs kapcsolat, a felvett műsorokat sem tudod megnézni.
Ha a szomszédban a kábelen van digitális tv és net, és ugyan abból az elosztóból jön ki a tied is, csak a tied iptv, akkor még simán lehet, hogy neked nincs se net, se tv, se telefon. Persze, ez fordítva is előfordulhat, de én csak az előbb leírtakat tapasztaltam eddig. -
nonoka74
tag
itt nálunk is kötik mint állat az iptv-t,csak megfelelő hálózat nincs hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s