- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Nem akarok ünneprontó lenni de:
**The 10 Billion Songs Countdown Promotion (the “Promotion”) is open only to entrants who are 13 years of age or older at time of entry, and a legal resident of the fifty (50) United States or the District of Columbia, Australia, Austria, Belgium, Canada (excluding the Province of Quebec), Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Switzerland, or the United Kingdom, if available. See the iTunes Store front page in your country for details.
Én itt Hungary-t nem látok. Szóval Magyar nem nyerhet.
-
Lenry
félisten
válasz
sheriff.crib #32 üzenetére
bármi negatívról van szó, azonnal "tipikus magyar"-ozni kezd. tipikus magyar
-
sbazsi
veterán
válasz
sheriff.crib #32 üzenetére
Külföldön nem csoda, hogy egyesek tagadják, hogy magyarok....bocsi, lehet erős volt, de ez így van.
Ez nekem új... -
sheriff.crib
tag
Mint aktív zenevásároló, zeneszerkesztő azt tudom mondani, tudnám mire költeni....
Bár nem vásárolok gyakran Ituneson, inkább beatport, junodownload...de azt hiszem életre elegendő zenét várásolhatnékGondoljatok bele az összes kevdenc albumaitokat megvehetnétek, mindent!!!
Azért az mekkora!Eléggé hosszú must have listát készítenék..
Én is jobban örülöknék annak, ha "megveszik" a zeném, mint hogy soulseekről,rapidról, torrentről letöltik...
Amúgy a hozzászólásokhoz gratulálok!értelmes egyének vagytok!
(tisztelet a kivételnek)
Off:
Soha nem tudják egyesek a dolgok jó oldalát látni...tippikus magyar hozzáállás.
Külföldön nem csoda, hogy egyesek tagadják, hogy magyarok....bocsi, lehet erős volt, de ez így van. -
atike
nagyúr
Pont az ilyen kötekedést, meg az ilyen hangvételt, meg a vitát akartam elkerülni. És szerintem (eddig) sikerült is.
Leírtam már sokszor. Nem fikázás volt amit írtam, egyszerű tények. És továbbra is fenntartom, hogy (legalábbis kis hazánkban) nem képvisel akkora értéket ez a nyeremény. Az is igaz, hogy van aki ennek nagyon tudhat örülni, és van aki el tud nyomni ekkora összeget zeneletöltésre.
Nem gondoltam, hogy ennyire bántani fog néhány embert ez a kijelentésem...
A kötekedés is magyar virtus, nem?
Tiszteletben tartom azon emberek véleményét, akinek ez a nyeremény olyan nagy dolognak számít. De az én véleményem nem egyezik velük.
Ennyi. Részemről lezártam ezt a kérdést.
-
ntomka
nagyúr
Anyukád nem tanította meg, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát?! Attól még, hogy neked nem érték, másnak lehet az. Sőt, egy ilyen utalvány a többségnek igenis az lenne, biztos vagyok benne.
Ha meg is nyernéd, akkor is lennének opciók, hogyan hasznosítsd ezt a számodra értéktelen dolgot: pl
a) elajándékozod családon belül, ha nagyon rendes vagy, különben
b) eladod az értéke alatt. Te is keresel rajta, a másik fél is jól jár; vagy
c) nagyon önfeláldozó vagy, lezsírozod az Applelel, hogy utalják a 10k dodót a Haiti segély számlára. Meg lesz a 15 perc hírneved, Haitin arany keretbe foglalják a neved, az Apple presztízse is nő. Mindenki jól jár.Tipikus magyar virtus. Ha ingyen adnak valamit, abban is a kivetni valót keressük.
Tisztelet a kivételnek és akinek nem inge...
-
Amúgy milye poén lenne, ha 9.999.999.999-nél túlcsordulna a számláló, és beállna nullára.
-
sbazsi
veterán
-
azbest
félisten
"Csak a szabadon elkölthető pénz és a csak adott dologra elkölthető között van különbség."
Senki sem ígért elkölthető pénzt, ezt csupán a hír írójának címadásából lehet gondolni, annak meg nincs köze sem a hír tartalmához, sem a valósághoz.
"Na meg ma, az mp3 világában meg (számomra) külön nem nagy érték."
Ezesetben gondolom nem fenyeget az, hogy megnyerd a kupont, mert nem használod a szolgáltatást. Gondolom nem arra céloztál az mp3 világával, hogy bármi könnyen beszerezhető ingyen, s ezért értéktelen egy ilyen kupon.Ha az mp3 formátum hátrányait mondod, akkor szólok, hogy más formátumúak a zenék:
"Protected AAC (.m4p) @ 128 kbit/s (no longer sold in the music store), audiobooks 32 and 64 kbit/s, Protected MPEG-4 Video (.m4v).
As of April 2009, the iTunes Store sells unprotected AAC (.m4a) @ 256 kbit/s, and unprotected MPEG-4 Music Video (.m4v)(some still in protected format)" -
atike
nagyúr
Szerintem senki sem sírt, hogy átverés... Csak a szabadon elkölthető pénz és a csak adott dologra elkölthető között van különbség.
Na meg ma, az mp3 világában meg (számomra) külön nem nagy érték.
Amúgy megmondom őszintén, hogy nem tudom, de lehet mást is venni az iTunes-ből?
-
azbest
félisten
Nincs szó választásról, aki megnyeri az itunes egyenleget kap. Ez pedig nem egyenlő a semmivel: "adunk valamit, közben meg mégsem". Ha valaki hozzámvágna egy halom zenét vagy szoftverlicenszet, akkor sem sírna a szám, amiért ez nem kerül pénzébe a cégnek.
Attól, hogy nem lehet belerúgni, mert nem hardver, még van értéke a szolgáltatásoknak is.#21, atike:
"Prizes. One (1) winner will receive one (1) US $10,000 iTunes Gift Card. Total US Retail Value of all prizes is $10,000.00." [link]Attól, hogy az itcafe bulváros címet ad, talán meg lehet nézni az apple oldalát is, ha már apple-ről van szó. De a hír tartalma is azt mondja, hogy itunes utalvány a nyeremény, nem értem, hogy miért kell úgy sírni mintha átverés lenne.
-
Lenry
félisten
el se megy a számláló 10Mrd-ig, plusz csak egy script, nem a valós letöltéseket mutatja
-
atike
nagyúr
Adunk valamit közben meg mégsem.
-
sbazsi
veterán
vajon ez a számláló ott van Jobs irodájában? és folyamatosan csilingel, mint a kassza, vagy a blokknyomtató?!
-
Ipse89
tag
aki a tízmilliárdodik zeneszámot tölti le tőlük, tízezer dollárt kap – a dolog egyetlen szépséghibája talán az, hogy ezt a kétmillió forintnak megfelelő összeget a szerencsés nyertes utalványban kapja meg
Kicsit sincs marketing-fogás szaga
-
ntomka
nagyúr
Pl. rögtön megvenném az összes kedvenc előadóim albumait. Nem vagyok pop kultúrás, nem csak single lemezeket hallgatok. Olyan előadóknál, mint a Metallica is, egy kollekció már nem kis tétel. És bizony nem egy zenekar és zenész van, akiknek a zenéit kedvelem. Szóval be tudnék vele vásárolni. Esetleges ajándék vásárlásokról nem is beszélve.
-
Mr.Csizmás
titán
apple
hozza a formáját, agymosó marketingből 5-ös.
csak a storeben lehet elverni? inkább vennék belőle iphonekat, és jól eladnám
-
BloodyEddie
őstag
Követni se bírom azt a számlálót
-
domi007
őstag
Eladod vkinek 9 000 dolcsiert meg mindig jol jartal
-
sputnick
tag
mire költesz 10e usd-t az itunesban?
-
hemaka
nagyúr
Majd vmi amcsi dagigyerek megnyeri
-
HyP3b0y
senior tag
És mi továbbra is esélytelenek vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az iTunes sikere még máig töretlen: a tízmilliárd letöltés új határt jelez.
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest