Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) snecy20


snecy20
(PH! kedvence)

Arról nincs kimutatás, hogy hány telefonnyomkodás vezet közvetlenül balesethez? Gyanítom, hogy elég durván figyelemelvonó a mobil...

[ Szerkesztve ]

(#2) ntomka


ntomka
(PH! nagyúr)

A rendőrök akik a háromlábú mellett ülnek menjenek ki az utakra és szedjék ki a forgalomból azokat, akik így vezetnek. Nem lesz nehéz találni, baromi sokan csinálják. Egy idő után elterjedne, hogy rámentek erre (is) és akkor páran visszafognák magukat. A háromlábúkat meg fixen kitenni és átlagsebesség alapú rendszert bevezetni.

Problem solved. Szívesen.

(#1) snecy20: Gyanítom ez nem mérhető olyan objektíven, mint a gyorshajtás vagy az ittas vezetés, mert nehezebb bizonyítani utólag, hogy az a telefon kézben volt vagy a telefontartóból repült ki.

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off

(#3) bambano


bambano
(Jómunkásember)

lehetne még csiszolni ezen a poszton, mert ez így bulváros...
például a vezetés közbeni telefonhasználat nem elég pontos megfogalmazás ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy szabálysértő. ha például engem felhívnak vezetés közben, és okostelefonom van, ami a kocsi gyári kihangosítójára van kötve, akkor azon beszélni teljesen szabályos.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#4) vimes válasza bambano (#3) üzenetére


vimes
(senior tag)

Nyilván nem erre gondoltak...

"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

(#5) Reggie0


Reggie0
(PH! nagyúr)

"...Magyarországon a leggyakoribb közúti szabálysértések egyike a vezetés közbeni telefonhasználat.."

Helybol hazugsag. Lehet menet kozben telefont hasznalni, csak nem szabad kezben tartani. Olyan szabalysertes nincsen, hogy telefonhasznalat vezetes kozben.

Arrol nem is beszelve, hogy egyre tobb jarmuben elerheto az Android Auto, amivel a navigacio megjelenitese vagy akar a zenehallgatas is telefonhasznalattal jar.

[ Szerkesztve ]

(#6) bambano


bambano
(Jómunkásember)

"tízből nyolcan ismernek olyan sofőrt, aki kézben tartva rendszeresen használja a telefonját a volán mögött.": ez meg nem mond semmit, mert lehet, hogy az a nyolc mind ugyanazt az egy embert ismeri, de az is lehet, hogy mind a nyolc ismer fejenként 10 másikat, aki különbözik... :P

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#7) vhw


vhw
(PH! addikt)

Mennyiben más, ha az autó menürendszerében vagy a naviban matat a felhasználó?
Már a rádió/klíma használathoz is le kell pillantani 1-2 másodpercekre.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#8) Reggie0 válasza bambano (#6) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Akik 2017-ben az aprilisi hoesesben az uton ragadtak/behavazodtan napokra es jarattak a motort, hogy ne fagyjanak meg, azok feltehetoen mind a volan mogott hasznaltak a telefonjukat.

[ Szerkesztve ]

(#9) micimacko


micimacko
(fanatikus tag)

Nem értelek titeket...nagyon jól tudja mindenki, hogy arra vonatkozott, hogy vezetés közben nyomkodja úgy a telefonját, hogy közben lefele bámul, Facebookozik, Viberezik, Messengerezik...stb., ami elvonja a figyelmet.
Annyi dashboard-ra, windshield-re szerelhető tartó van, amivel kihangosítva lehet úgy vezetni, hogy ne vonja el a figyelmünket, mégis a sok paraszt hagyományos módon telefonál vezetés közben. :(((

"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"

(#10) Foglalt név válasza micimacko (#9) üzenetére


Foglalt név
(őstag)

Ami sajnos ezesetben kiábrándító, hogy ez talán az egyetlen olyan tajparasztság, ahol a keleti blokknak nincs egyértelmű előnye. Amerikában már 5 éve is falra másztam ettől, az öreg kontinensre csak pár éve ért el, viszont sikerült a kamionsáv(jobb szélső) mellé egy telefonsávot (középső) is kreálni az autópályákon.
Jöhetnek az önvezető autók, mert saját magunkat tettük alkatlanná ennek a feladatnak az elvégézésre. Én tényleg sajnálom... :(

(#11) hcl


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sosem értettem ezeket. Már egy rádióállítgatás is baromi figyelemelvonó nekem, de a gépelés másnak is. Max felvenni szoktam a telefonyt (van kihangosítóm).

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#12) himpike


himpike
(kvázi-tag)

Ismerek olyat aki filmet néz vezetés közben évek óta. 12 tonnáson :DDD
De a feliratost nem szereti :DD

[ Szerkesztve ]

(#13) Narxis válasza himpike (#12) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

Az ilyet úgy felnyomnám a rendőrségnél mint az állat, lehet akármekkora haver. :W

(#14) Reggie0 válasza micimacko (#9) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Ha arra vonatkozott, akkor miert olyan nehez azt irni?

(#15) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

Petőfi-hídnál 10 perc alatt összeszámolok átlag 15-20 szabálysértőt (telefon + öv). Ezt úgy, hogy sokat nem látok (5 sáv, vagy sokan jönnek egyszerre) és a véleményes eseteket nem számolom.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#16) Feketelaszlo válasza vhw (#7) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Nem kell meredek szögben lepillantani, hacsak nem valami nagyon korai LCD kijelzős autóról van szó. Jelenleg az a bevett tervezési gyakorlat, hogy a szélvédő vagy műszeregység síkjától nem lehet lentebb a gyári kijelző, hogy ne essen ki teljesen a látómeződből az út a menü kezelése közben (de bonyolultabb menüpontok gyakran teljesen ki is kapcsolnak 10 km/h fölött, nem tudom erre van-e már EU-s rendelet). Ellenben ha valaki az ölében tartott okostelefont nézegeti az tényleg esélyt sem ad magának, hogy az útból is lásson valamit közben.

(#1) snecy20: Van erre egy csomó kutatás, - nyilván kimutatható a hatása -, de ahogy a bejegyzés is állítja, öröm az ürömben, hogy a teflon nyomkodás nagy része városi forgalomban, közlekedési csúcsidőben (reggeli és délutáni dugóban) történik, amikor nagyobb kárt nem nagyon tudnak okozni az autósok.

[ Szerkesztve ]

(#17) rover45


rover45
(senior tag)

Egy 5 ezer fős kisvárosban élek.
Az összes rendőr és a helyi rendőrfőkapitány is minden áldott nap, vezetés közben kézből telefonál... :(

35 éves felelőtlen suttyó vagyok, de az első dolgom volt a feleségem és a saját autómba is kihangosítós fejegységet venni.

www.szurok.hu

(#18) Karex válasza Feketelaszlo (#16) üzenetére


Karex
(senior tag)

"nagyobb kárt nem nagyon tudnak okozni az autósok"
Igen, ez így talán helyes, de nem szabad elbagatellizálni.

"Még" csak 2 éve ingázok napi ~25 km-t egy kisebb robogóval, forgalmas budapesti szakaszokon. Mivel nem a dugóban állok, hanem el tudok haladni autósok mellett, nagyobb mintavételezéssel dolgozom :). A bizonytalan sávtartás, hirtelen sávváltás, zöld lámpánál leragadás/későn indulás esetén, melléjük érve 10-ből 8 esetben azt látom, hogy a telefont nézik, nem az utat, környezetüket.

Ha nem is közvetlen veszélyt jelentenek (eddig még csak 2-3 alkalommal kellett vészfékeznem emiatt ;) ), de semmiképpen sem képesek felvenni a forgalom normális ritmusát. Ebből következően pedig torlódások, dugók alakulnak ki -> ilyenkor nyomkodják unalmukban a telefont, hiszen úgyis csúcsidő van, igaz? :D

[ Szerkesztve ]

(#19) Kékes525


Kékes525
(PH! félisten)

A felháborító az, hogy a rendőrök tudják, sőt látják a szabálysértőket, de nem tesznek semmit. Néhány éve láttam, ahogy két rendőr előtt ment el egy autós, és a kezében egy mobil volt, amivel telefonált. Megkérdeztem a rendőröket, miért nem csinálnak semmit, a válasz az volt, hogy nem tudják bizonyítani. Nem lehet lefényképezniük? A mai korban ez akadály? Az összes autóstól elvenném a jogosítványt, aki nem szabályosan használja a mobilt. Az még rendben van, hogy a saját biztonságát kockáztatja, de másokét is lehet büntetlenül?

[ Szerkesztve ]

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#20) Hieronymus válasza vhw (#7) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

"Mennyiben más, ha az autó menürendszerében vagy a naviban matat a felhasználó?"
Menet közben nincs mit matatni a jármű menetrendszerében. A naviban is csak annyi lehet, hogy elfogadod az alternatív útvonalat vagy sem.
A modernebb megoldások, amik teljesen támogatják az Android Autot, útközben letiltják a gépelést. Hangutasításra viszont reagálnak. Én szoktam szóban válaszolni a WhatsApp üzenetekre, ha valóban fontosak. (És viszonylag jó hatásfokkal váltja át írásra a szóbeli üzenetet a rendszer.)

"Már a rádió/klíma használathoz is le kell pillantani 1-2 másodpercekre."
A rádió állítgatásához nagy segítség a kormánykonzol. Kicsit szokni kell, utána már ránézés nélkül is megy a dolog. A sebességváltót sem szokás nézegetni váltáskor.

Nincs

(#21) Necroman_Mk2


Necroman_Mk2
(senior tag)

Mondjuk a navigációs app használata miatt ez nem tisztán fekete vagy fehér szitu, de amúgy én se preferálom a telefont használtatát vezetés közben. Ültem már olyan nő mellett, aki vezetés közben tartotta a mobilját és dumált, majd amikor rendőrt látott, akkor a kormányra tette. Nem tudta jól megfogni,
Szerencsére a mostani párom nem ilyen, és ha valaki vezetés közbeni mobilozást szeretne, az nézze meg pl. ezt a videót.

(#19) Kékes525 Jó egy évtizede egy kollégámat lemeszelték a rendőrök, mivel látták, hogy vezetés közben telefonált. Vett is utána egyből egy kihangosítót, meg is jegyezte, hogy kb. a bírsággal megegyező ára volt.

[ Szerkesztve ]

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

(#22) macilaci78 válasza Reggie0 (#8) üzenetére


macilaci78
(Korrektor)

Csak a Telekom és Vodafon ügyfelei, a Telenor nem küldött sms-t. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#23) bambano válasza Hieronymus (#20) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

"Menet közben nincs mit matatni a jármű menetrendszerében.": ezt majd magyarázd azoknak, akiknek a klímavezérlése a központi menüben van. meg ott van még a menettulajdonságok menüje, van, amelyik autónál azt is indokolt babrálni.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#24) hcl válasza Kékes525 (#19) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Volt kollegát megállították Pécsett. Mondták neki, hogy látták, amint kézből telefonált.
A csaj a haját túrta, arra hitték.
Megnézték a telefont, órák óta nem volt semmi a híváslistában. Elengedték.

Amúgy navigáció, zenelejátszás nekem is telefonról megy (meg ugye kihangosítás is van). Tartóban van a középkonzolon. Szépen látom, illetve ha ketten megyünk, akkor asszony nézi (néha kézből), így a hangutasítások mellett könnyebb navigálni.
Ha meg nincs bedugva a teló a kihangosítóra, és úgy csörög, akkor így járt, majd felveszem, ha megálltam..

Ha ezt egy 20 éves Astrában meg lehet csinálni, akkor nem értem, hogy az újabb autókban, amiben BT kihangosogó van, miért kell kézből.
Ja, mert idióta a user. Nem csak a telefonhoz, valószínűleg úgy általában is :D

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#25) BoB


BoB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olaszországban ez az arány 10 / 10 ami mellé hozzájön még a vezetés melletti laptopozás is...

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#26) Hieronymus válasza bambano (#23) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Helyes.
A menettulajdonságok változtatása valóban fontos és gyakran kell állítgatni. Az automatikára nem szabad bízni ezt a fontos döntést Az automata klímát meg folyamatosan kell piszkálni. Főleg, ha váltóláza van a vezetőnek.. :D

Nincs

(#27) hcl válasza BoB (#25) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

WTF :D

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#28) vhw válasza Hieronymus (#26) üzenetére


vhw
(PH! addikt)

Akkor "indokolt esetben" idönként azert a telefonra is rá lehet nézni? Csak annyira, amennyire egy manuális klíma, vagy kormányról nem vezérelhetö rádió igényli?
Esetleg emlithetö lehet a vezetes közbeni dohányzás, evés-ivás (nem feltétlen sört).

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29) Aventador91


Aventador91
(őstag)

azért nem mindegy hogy vezetés közben telefonnyomkodás vagy telefonnyomkodás közben egy kis vezetés ;]

(#30) Hieronymus válasza Aventador91 (#29) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Amennyiben a jogszabályok megengedik igen. Ha nem akkor nem. Ha a klíma piszkálását is tiltani fogják, akkor azt sem.

Nincs

(#31) Reggie0 válasza Hieronymus (#20) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Vagy uj uticelt allitasz be, vagy keresed a kerulo utcakat. Stb. stb.. Aztan lehet tarcsazni vagy kontaktot kikeresni, ha esetleg te akarsz hivni valakit. Klimat mar nem lehet rendesen allitani, azaz egyes funkciokat csak kozepkonzolrol lehet, amiota behoztak a csodalatos touch lcd-ket (lasd audi).

Az auto menettulajdonsagait pedig allitgatni kell, az automatika nem lat, csak azt ismeri fel mennyire rangatod a kormanyt vagy nyomogatod a pedalt, de annak nem feltetlen van sok koze a korulmenyekhez. Sot jobb is ha nem automata, mert pl. a szervo erejenek valtoztatasa elegge zavaro tud lenni, mert nem mindig egyertelmu, hogy a sikosabb utfelulet miatt valtozik a kormany ellenallasa vagy az automata allitas miatt. A gazpedal erzekenyseg automata allitasa pedig kulon jopofa lefulladasokat tud eredmenyezni lampanal indulaskor.

[ Szerkesztve ]

(#32) hunluki válasza Kékes525 (#19) üzenetére


hunluki
(fanatikus tag)

Rendőrök elég lazán veszik a törvényeket. Anno (~6-7 éve) Árpád hídnál rendőrpalota előtti villamosmegállóban hallottam fél füllel hogy xy filmet szedtek le enmagról és majd nézik este bent melóban. Mindezt akkor amikor nekem már 50+ játékom volt steamen.

Amúgy kocsiban ne nyomkodja senki a telefonját. Navira oké, zenére oké, de ezeket elindítod induláskor, navira rábökni ha van valami pedig még belefér ha rögzítve van, persze azt is csak ha a helyzet engedi és nem balesetveszélyes. Ezen felül ott a hangvezérlés, ha fel kell hívni valakit akkor simán kütyü aszisztense tárcsáz neked, messenger és egyéb szöveges üzenet bőven ráér ha megérkeztél.

[ Szerkesztve ]

(#33) freeknight


freeknight
(őstag)

Szerintem egyáltalán nem megengedhető a mobiltelefon nyomkodása semmilyen formában vezetés közben. Nem bír ki a tahója 1-2 órát? Oda van rohadva az a sz*r a kezéhez?
Itt nyilván nem arról van szó, aki kihangosítóval beszél - bár még az is elvonja valamennyire a figyelmet, lásd minden buszon a kiírást, hogy a sofőrrel beszélgetni tilos.
De amit egyesek csinálnak, az nem figyelemelvonás, hanem életveszély kategória. Megy a pályán 150-el közben "kycsimmel" messengerezget, de úgy, hogy akár 10 másodpercekig nem is néz rá az útra...

[ Szerkesztve ]

(#34) Dr. Romano válasza freeknight (#33) üzenetére


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Végül is az önvezető autók korában élünk... ;]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#35) hcl válasza Reggie0 (#31) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úticál beállítása azért inkább ne, az sok navigációval még nem vezetés közben is macera.
De pl. rábökni a Google térképen a navigációra, hogy vége, az még talán.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#36) bambano válasza hcl (#35) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

azt, hogy vége a navigációnak, pont nem sorskérdés benyomni. ha csak akkor nyomom be, mikor már leparkoltam, akkor se dől be a világ.

(#26) Hieronymus "A menettulajdonságok változtatása valóban fontos és gyakran kell állítgatni.": pedig kell, és nem fogja automata kitalálni, hogy mi a helyzet. induláskor sportosabb módra kell kapcsolni, hogy hamarabb bemelegedjen a motor, mert ettől csökken a környezetszennyezés a városban. ha felértem az autópályára, túra módba kell kapcsolni, mert akkor kényelmesebb a rugózás, visszaveszi a motorerőt, nagyobb távolságot hagy, stb. amikor beértem pestfaluba, akkor meg ki kell kapcsolni a túra módot, ha nem akarok forgalmi akadályt képezni a pesti forgalomban.

ugyanígy: beleülök, klíma minimumra, amíg kifújja a meleget az utastérből és engem is lehűt valamennyire. utána feljebb tekerem, mert nem akarok megfagyni. de jöhet eső, időjárás változás, egyéb esemény, ami miatt babrálni kell a műszerfalat.

ha lesz jogszabály, ami megtiltja a klíma tekergetését, akkor lesz jogszabály, amire tojni fogok magasról. például ha megtiltja jogszabály, hogy babráljam az adaptív tempomatot, azzal az automata vészfékezés használatát is megtiltja, amit éppen most tett kötelezővé az eu. úgyhogy csak megfontoltan kívángassunk jogszabály változásokat.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#37) hcl válasza bambano (#36) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hát, de az egy érintés. Sokszor idegesítő, amikor tovább dumál.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#38) bambano válasza hcl (#37) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

oszt akkó' mi van, ha még a bádogtérkép gizije is ricsajozik? :)
ha magad parkolsz be, akkor úgyis elnyomja a ricsajt a tolatóradarok hisztije.
ha meg hagyod az automatára a parkolást, akkor meg te fogsz éktelenül káromkodni, hogy már megint le akarta zúzni a melletted állót, úgyhogy pont nem fog érdekelni, mit magyaráz gugliné a műszerfalból, mint az su2 forgatásán :)

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#39) Hieronymus válasza hcl (#37) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

A duma nálam le van kapcsolva.
Egy bonyolultabb kereszteződésben vagy elágazásban nem elég intelligens a beszédre alakítás. A sáv mutatása sokkal korrektebb. Más megközelítésből. Számomra a navigáció nem a cél megtalálását, hanem a leggyorsabb útvonal megtalálását jelenti.

Nincs

(#40) htomi85


htomi85
(tag)

A modern autókban belefér, szinte magukat vezetik.
Sávtartóval, adaptív tempomattal és vészfék asszisztenssel mégis mi baj lehet?

(#41) 8th válasza htomi85 (#40) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem csak irónia volt.

(#42) hcl válasza bambano (#38) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még mindig egy 2000-es Astrám van, abban nincs radar (viszont kilátni hátra).
Mondom, tök feleslegesen ne dumáljon, és néha nem is a célig navigálok.
Nem mindenki úgy használja ezeket a dolgokat, mint a nagy átlag. :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#43) btprg válasza Kékes525 (#19) üzenetére


btprg
(tag)

Ez még piskóta ahhoz képest, amit én tapasztaltam. Egyszer Pécsről jöttünk haza az öreg 6-oson, és volt valami útszakasz, ahol 40-es tábla és dupla záróvonal volt. Na ott előzött le kövér gázzal egy rendőrautó (nem használt megkülönböztető jelzést), amikor én szépen 40-nel mentem :D

"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)

(#44) btprg válasza Reggie0 (#31) üzenetére


btprg
(tag)

"Az auto menettulajdonsagait pedig allitgatni kell, az automatika nem lat, csak azt ismeri fel mennyire rangatod a kormanyt vagy nyomogatod a pedalt, de annak nem feltetlen van sok koze a korulmenyekhez. Sot jobb is ha nem automata, mert pl. a szervo erejenek valtoztatasa elegge zavaro tud lenni, mert nem mindig egyertelmu, hogy a sikosabb utfelulet miatt valtozik a kormany ellenallasa vagy az automata allitas miatt. A gazpedal erzekenyseg automata allitasa pedig kulon jopofa lefulladasokat tud eredmenyezni lampanal indulaskor."

LOL

Tanácsolnám az autó "átállítását" egy legalább 20 évvel korábbi típusra :P

"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)

(#45) Dr. Romano válasza btprg (#43) üzenetére


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Tavaly nyáron csabán.... megyek 50 körül erre mögöttem egy rendőrségi kisbusz kerülget mindenkit záróvonalon és piroson át. A nínó nem volt bekapcsolva.

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#46) #90085632


#90085632
(törölt tag)

Mi lenne ha nem látnák azonnal a Facebook posztot?! :((

(#47) Kékes525 válasza btprg (#43) üzenetére


Kékes525
(PH! félisten)

+ (#45) Dr. Romano

Nekik mindent szabad. :DDD

[ Szerkesztve ]

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#48) bambano válasza #90085632 (#46) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

armaggeddon.

egyébként én sem értem ezt a szerencsétlen leki toprongy facebook generációt, fontosabb nekik, hogy mi kerül fel egy eseményről a facebookra, mint az, hogy mi történt az eseményen.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#49) Dr. Romano válasza Kékes525 (#47) üzenetére


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Sajnos.... :(

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#50) -Skylake- válasza bambano (#3) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

living legend

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.