- Linux Mint új verzió: soha nem volt ilyen egyszerű Linux-ra váltani!
- Sweet.tv - internetes TV
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Synology NAS
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Apró hiba - az iPod mini háttértára nem flash alapú volt!
1" microdrive-okkal volt szerelve és létezett belőle 6GB-os verzió is nem csak 4-es!
Az iPod nano volt az első flash alapú MP3 playere az Apple-nekiPhone 13 Pro Max 256GB + sok oldschool Ericsson meg Nokia
-
Vincent_
senior tag
"...a formátumhoz azért ragaszkodott Jobs, mert már ekkor körvonalazódott a tejében az iTunes Music Store szolgáltatás..."
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
HARDVERAPRÓD
Személy szerint 3-om iPod shuffle-t is vettem, mikor kint voltam. Nagyon kis kompakt dolgok, tetszik, de azért nekem kell a kijelző...
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
HARDVERAPRÓD
mégegyszer elment..
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
nincsisbéla
aktív tag
Isten éltesse!
Anno nekem is volt még az első pár generációból. [és szerettem nagyon]
Mentalita'
-
llaszlo
veterán
Én nyertem egy Shuffle-t és először nem igazán érdekelt, mert kisebb is a kapacitása, mint a másiknak, nincs is rajta kijelző meg ugye iTunes kell hozzá stb stb stb. Aztán elkezdtem használni és ma már a másik a fiókban pihen.
-
elistvan
senior tag
Hogy repül az idő! Isten éltesse!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Hintalow
senior tag
Nagyon távol állok attól, hogy apple fan legyek, de a minőségük példa értékű.
Már kb két éve használok egy ezüst ipod mini-t, aminek én vagyok a 3-ik tulajdonosa (hugom vette egy munkatársától, használta sacc 3 évig, utána adta nekem)
Amikor megkaptam, gyengusz volt már az aksija, ebay-ről vettem hozzá utángyártottat, 3000Ft volt szállítással együtt, kicseréltem, és azóta gond nélkül használom napi 2-3 órát heti 1x max 2x töltéssel.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
ceia
őstag
Ahhoz képest még mindig ki...tt drága
De legalább engem nem fenyeget az apple rajongóvá válás: olyan drágák, hogy biztos sosem lesz semmi applém
Bár nemrég majdnem elcsábultam: a vaterán volt egy új shuffle 1GB, valami kozmetikai cég ajándékaként kapták, dobozosan, mindennel 6000ft-ért kínálták. Már csak 2 perc volt hátra.. Csak az volt a baj, hogy egyedi kivitelként arany színben nekem meg van ízlésem, így inkább az megmaradt, shuffle pedig ment másnak.it's more fun to compute
-
GALARDO
addikt
Szép kerek születésnap!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer gép - ASUS B660M, INTEL I7 12700, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 2TB M.2 SSD, 1000W Gold
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen