- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Nem tudom... Nekem évek (2003?4) óta nem sikerült vele vírust összeszednem, pedig elég bátor szoktam lenni neten, igaz nem kattintgatok ész nélkül mindenre. Mondjuk szvsz nem is a vírusvédelmük, hanem a tűzfaluk az igazán jó. A régi szép időkben volt olyan, hogy én szóltam másnak, hogy vírusos a gépe, mert az akkoriban futó torrentem miatt a gépe ismerte az IP-m, és támadta, amiről riasztást küldött, és akkoriban még beazonosíthatók voltak a userek az oldalakon az IP/Kliens/állapot/töltött torrent segítségével...
De tény, hogy vannak, akik nem szeretik.
-
Elég sok vád éri mostanság ezt a céget. Pl. hogy tavaly a kínaiak meghackelték a New York Times gépeit amiket az ő szoftvereik védtek előtte meg a forráskód botrány amit először tagadtak közben megpróbálták visszavásárolni(?). Nem engedik tesztelni az av-comparatives-el a termékeiket mert nem értenek egyet az eredményekkel. Nem nagyon bízom már bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
it A szoftvercégnek akár több százmillió dollárjába is fájhat, ha bebizonyosodik, hogy tisztességtelen úton jutott kormányzati szerződésekhez.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dell notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest