Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz dabadab #11 üzenetére

  oké, akkor kirúgott buszvezetőnk kedvéért összekötöm a párhuzamokat.

  Gipsz Jakab felelős cégvezető itthon. Nyaralása közben sétál egy úton, egyszer csak lát egy A-5-ös méretű táblát, hogy ember, jobb ha visszafordulsz, mert itten aknamező következik. Jakabunk felelős ember, visszafordul.

  Jakabunk visszatér szabadságáról és elgondolkodik azon, hogy clodba költözne. De mivel felelős ember, igyekszik minden infót beszerezni, mielőtt döntene. Halad szépen a cloud felé vezető úton, egyszer csak szembe jön a patriot act. Rá van írva böszme nagy betűkkel, hogy az adatod a mienk, neked kuss van. Jakabunk erre visszafordul és nem telepszik be a cloudba. Patriot-act és a többi publikus usa törvény: nagy tábla, hogy jön az aknamező. Aknák az aknamezőn: olyan adatkezelések, amik az usa törvényei szerint nem feltétlenül illegálisak, de az eu törvényei szerint azok, és a józan ész szerint kerülni kell őket. maga az aknamező meg a fennálló jogi helyzet. ebben akarja a gugli azt, hogy amikor letesznek egy aknát (csinálnak egy vitatható adatkezelést), akkor arra év végén hagy tegyenek már ki egy kis zászlót is, hogy mondhassák, ők mindenben megfeleltek az ügyfelek elvárásainak.

  persze nem, mert csak a hülye ügyfél mászik rá az aknamezőre, ha előtte tiltó táblát látott, az okos már a tábla előtt megfordul és nem áll le örömködni, hogy mennyi szép kis színes zászló van ott és milyen szép emblémákkal... na szedjük fel őket...

  egyébként is, a gugli rendszeresen közzéteszi a különböző megkeresések aggregált statisztikáit. ebből is tudnu lehet, hogy túl sok.

  szerk: nem is olyan hülye ez a coelho, ha ilyeneket dobál: "A SEO guru illékony tekintete cselszövő gátat vet neked." :DD

  [ Szerkesztve ]

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák