Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
felesleges, mindenki ugyis azt nez amit akar !
-
gabor7th
addikt
"Pedig pszichológusok szerint a tévéműsorok egy része nemcsak a gyerekek ismereteit gyarapíthatja, hanem a képességeik fejlesztéséhez is jelentősen hozzájárulhat. " És sokkal több nem válik javukra.
Ez jó kezdeményezésnek tűnik, de olyan... háááátt hogyis mondjam, fura hogy az állam csinálja.
-
törölt tag
Én sem látom értelmét a hagyományos értelemben vett TV nézésnek. Nekem anno volt 5 évem, amikor volt TV-m, és egyetlen alkalommal sem jutottam el oda, hogy bekapcsoljam (volt kábeltv előfizetés, hogy miért, az hosszú történet). Már csak egy dísztárgyként volt ott, még elé is pakoltam cuccokat. Aztán költöztem, a mostani lakásban még hely sincs kialakítva TV-nek. Kb. olyan felesleges, mint a kazettás magnó(vagy úgy egyáltalán bármilyen magnó), eljárt mindkettő felett az idő.
-
E770
aktív tag
tévézz okosan = ne tévézz
lassan már 10 éve nem tévézek, a készülék kizárólag az erősítőre van kötve
kíváncsian várom fiam mikor fogja először megkérdezni, mi az a TV?
-
anulu
félisten
részemről plazma TV tulajként a pokolba kívánom azt is, aki ezeket a karikákat kitalálta.
-
Baromság. A fiatalokat próbálják tévézésre nevelni. Sajnos a műsorkínálat az internettől fényévekre van és akkor még a különböző jogi hercehurcák(mi legális mi nem) még nem is beszéltünk.
Azt, hogy én választom meg, hogy mikor mit nézek és a kínálat az összes angol és magyar nyelvű audiovizuális anyag, ezzel a TV és a szolgáltatók nem tudnak versenyezni. Egyelőre legalábbis biztos nem.
A TV szerepe átalakul, kiszorulnak a szolgáltatók és helyette a felhasználó által vásárolt(vagy nem) tartalom lejátszására használják.
-
Kékes525
félisten
Jó ötletnek tartom. Csak kérdés az, hogy a gyerekek mit szólnak hozzá. Nekik tetszik e?
Új hozzászólás Aktív témák
it A három éve indított kampány új elemekkel bővült: szakemberek válogatnak és ajánlanak hasznos műsorokat.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest