Keresés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • Dr. X

  aktív tag

  Pedig nagyon egyszerű a matek! Havi x dollárért kapsz egy csúcshardvert, amin játszhatsz. Ha most 4K max beállítások mellett akarsz játszani, ahhoz minimum RTX 2080 kell plusz egy erős processzor, 16GB RAM és a többi alkatrészről nem is beszéltünk még! Egy 2080 minimum 400 ezer, egy erős processzor 100+ ezer és az apró. Ez nagyjából bő 700 ezres belépési költség, ha maxon akarsz játszani! Hol van ehhez képest, ha havi 10-20, évi 120-240 dollárt kifizetsz felhőre, ha pc-re kell vagy 2500 dollár? Havi 20 dollárral számolva is TÍZ év játéka fér bele egy high end pc árába, ami persze 3 év múlva már nagyon nem fog maxon elvinni semmilyen új játékot! A fanyalgó emberek 99%a vesz egy belépőszintű kártyát, játszik low fokozaton és rohadt elégedett a nagy nullával. Egy játék maximum élvezetéhez a fél milliós gép is kevés, azt meg nem sokan tudják megvenni vagy akarják, ha csak alkalmanként játszanának. A havi 10-20 dollár meg nevetséges, ha nem kell sok százezret belépési korlátnak kifizetni és nem avul a hardvered, amit cserélni kell, ha maximumot akarsz!

 • Dr. X

  aktív tag

  Create: A játékot most is meg kell venned pc-n, szóval azt nem tudom minek számolod?!

  A havidíj a Google Stadiánál 10 dollár és 10.7 Teraflopsot kapsz, ami 0.6del több, mint egy RTX 2080 teljesítménye. Ez 4K, 60fpst tud, havi HÁROM ezer forintért! Ez miért nem éri meg jobban egy játékosnak, mint 700 ezerért gépet venni? Ha szerinted 2-3 év alatt bevasalnák a játékosokon azt a pénzt, akkor vannak rejtett költségek? 10 dollárért fizetsz elő, de 100at vonnak? :D Látszik, hogy nem vagy képben, ugyanis egy gépet egyszerre több játékos is használhat, így máris csökken az egy játékosra jutó költség! Plusz a játékeladasokból is kapnak rész, ezért már megéri a biznisz. Szerinted miért fejleszt gőzerővel a Google, Microsoft, Sony, Apple, Amazon, EA, ha ez nem jó üzlet nekik? Neked meg havi 10 dollárt kapni egy high end pc-t elég jó üzlet...

 • Dr. X

  aktív tag

  Még sose próbáltad, de Te már tényként írod mekkora késleltetése lesz és multira mennyire nem lehet használni. Ehhez képest sokszáz fős multis játékokat víziónálnak a fejlesztők... A felhős xboxot minden nagy techoldal kipróbálta a nyáron és mindegyik le volt nyűgözve és elhanyagolható késlekedése volt egy helyi xboxhoz képest. Hibátlanul Haloztak vele, ami tudtommal egy erősen multi játék. Jövő hónapban indul a nyílt béta, kilehet majd próbálni. A bezárják a boltot és bukod a játékaidat meg minden online vásárlásra vonatkozik. Steamet is sokan használják, nem problémáznak ezzel.

  "Jez Corden, a Windows Central szerzője nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, hogy kipróbálta a Project xCloudot, a rendszer tényleg működik, és elmebeteg módon jó. A helyszínen többek között a Resident Evil 7-et, a Halo 5-öt, és a Forza Horizon 4-et is ki lehetett próbálni úgy, hogy a játékok a Project xCloud segítségével futottak... Corden külön kiemelte, hogy a hanghatások, a reszponzivitás és a látvány is lenyűgöző volt, mindhárom téren jóval felülmúlt az elvárásait a Project xCloud. Messze nem arról lesz szó, hogy csak körökre osztott stratégiai játékokat és más lassabb címeket lesz érdemes kipróbálni az új videojáték-streaming rendszeren keresztül."

  Dehát azok akik az E3-on próbálták ki, biztos rosszabbul tudják, mint te aki csak a billentyűzetet nyomkodja.

  [ Szerkesztve ]

 • Dr. X

  aktív tag

  Biztos ezekre a helyzetekre nem gondol egy techóriás, akik dollármilliárdokat ölnek a fejlesztésbe. Az alaphelyzet, ha szar a szolgáltatás, a kutya nem fog fizetni érte és a negatív reklám elsöpri, mint az Xbox One-t. Jogos feltételezni, hogy addig nem lesz elérhető, amíg nem működik jól. Ha elindul, akkor letesztelték és jól működik. Nem véletlen, hogy a Stadia csak kevés számú helyen lesz premierkor elérhető, mert csak ott lesz minőségi a szolgáltatás. Ázsiába meg biztos nem fog átdobálni, mert egyből tönkrevágná a játékot, amit biztosan tudnak a hozzáértő fejlesztők is, nem csak a prohardver kedves fórumozói! Ezért lesznek lokálisan mindenütt szerverek, ahol elérhetővé teszik a szolgáltatást. Valóban nem próbáltam és nem tudom, hogy milyen, de ti sem, szóval nem tudhatjátok hogy szar az egész... Évekkel ezelőtt más is próbálta a felhőjátékot és buktak is, mert nem volt megfelelő a technológiai fejlettség. Most, hogy sorba vág bele mindenki, logikus hogy már megcsinálható. Nem egy valaki kezdett bele aztán kitudja, hogy bukik-e vagy sem, hanem 5-6 giga vállalat fejleszt, akik biztos nem tévednek mind!

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák