Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • alien_

  őstag

  Pár hete vettem egy US2 -őt, teljesen meg vagyok vele elégedve, azt kaptam amit vártam:
  Kitűnő hangzás (persze hogy ezt élvezd, kell egy normális füles is), pici, észrevétlen ha nálad van, szóval kényelmes, nem tűnik törékenynek, normális eq, jó diktafon, stílusos, amikor a kezedbe veszed, kapásból lehet látni/érezni, hogy minőségi kis jószág, stb stb..
  Az eredeti fülhallgató mellett is van egy nagy érv, ami pedig a kialakítása, nagyon praktikus! Beton stabilan tartja a lejátszót, és én pl azelején sokszor nekiálltam tapogatni a pulóverem, h nálam van e a lejátszó, annyira el tud tűnni:) ). Az ár/érték aránya nagyon korrekt. Az árválasztás nem véletlen, az ipod nano ellenfelének szánta a gyártó, csak annál picit kissebbnek meg olcsóbbnak tervezték.
  Azért egy negatívumot is megemlítenék: az oled technológia még nem annyira kiforrt, szóval a kék színek sajnos ''hamar'' halnak...körülbelül 10ezer üzemóra az élettartama így a kijezlőnek (annyi kb mint egy átlagos led-é), de ez alacsonyabb fényerő használattal meghosszabbítható.. Én 3-mas fényerővel használom.Ez NAGYON aktív használat (napi kb 8 óra) mellett is minimum 3 év, szóval nem vészes, de egy li-ion akksi úgyis előbb adja fel a harcot, szóval ez ne legyen visszatartó erő senki előtt, inkább csak info jelleggel írotam:))
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, és nem a szponzorok miatt :D

  Swarm is coming.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés