Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kriza

  őstag

  W.I. betárcsázós internetet használ. És mikt eszik? ;] :))
  Bocs!


  Egyébként grat W.I.-nek, aki végigjárta az utat, és megpróbálta érvényesíteni jogait a többszöri lerázás után is. Tudatos vásárló, több ilyen kellene. :C

  [Szerkesztve]

  Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

 • Petya88

  tag

  Grat W.I.-nek, hogy eljátszotta Don Qijote szerepét.

  Nem gondolom, hogy bármilyen gazdasági társaságnak fent kellene tartania egy olyan szolgáltatást ami számára nem kifizetődő. A szerződés határozott idejű volt, most akkor miért is sír ez a szerencsétlen?

  Az összes szolgáltató amelyik ilyen szerződéssel csalogat, megérdemelné, hogy kártérítést fizettessenek velük, de akkor meg nem lenne olcsó internet szolgáltatás...

  Nincs igazság, de egy ilyen cikkel, maximum a szenvedő alanyt lehet lejáratni, mert nem látott át a szitán! Sajnálom, hogy benézte, de legyünk kicsit őszinték és ne várjuk el senkitől, hogy jótékonykodjon velünk.

 • moma

  őstag

  Mármint mit is nézett be? Ne haragudj, de szerintem vicc és mondhatni vérlázító, hogy sacc azt hozod ki a dologból, hogy ez a cikk W.I- járatja le, mert hogy ő volt a béna, mert benézte. A szerződés alapján amit a cikk ismertet, ennek nem így kellett volna működnie. W.I. teljesen normálisan elvárta, hogy azt kapja, amit igértek. Úr isten mekkora balek, nem is értem mit képzelt. Hogy majd jótékonykodnak a kis szerencsétlennel és a szerződés szerint járnak el?

  Ja és a lényeg: király, hogy után jártatok it.news és hogy lett a dologból ez a cikk! :R

  we all deserve a bit of luck.

 • Jégkokó

  veterán

  Annyival kiegészíteném, hogy a tele 2 nem fog kivonulni, hanem azt hiszem a pantel fogje megvenni a céget, és hasonló feltételekkel fog telefon szolgáltatást kínálni.De még ez nem 100% osan biztos, onnan tudom, hogy a tele2 díjcsomagjait kell értékesítenem.

  A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

 • dajkopali

  HÁZIGAZDA

  kb. igazad van, de be is linkeltem ezt a hírt, mi is ennyit tudunk, ebből az derül ki, hogy az anyacég valóban megy, az itteni leányvállalat meg beleolvad a HTCC kongolomerátumába

  "fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

 • Dark Archon

  addikt

  Hát ezért nem kell benyalni mindenféle jött-ment szolgáltató gyanúsan olcsó ajánlatait, ugyanis akit lehet, gerinctelen mód lehúznak. Inkább legyen kicsit drágább, de az biztos. Simán meg lehet nézni a nagyobb szolgáltatók árait, s ha valakik az alá kínálnak jóval, az gyanús. Meg többek közt az én szolgáltatóm (is) bármiféle változásról, karbantartásról e-mailban értesít. Hát nem ez a legkézenfekvőbb egy Internet szolgáltatónál? S az tutibiztos megérkezik a felhasználóhoz. Persze a TELE2 ez esetben nyilvánvalóan titkolni akarta az egészet, megelőzvén a panaszáradatot.

  Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

 • Petya88

  tag

  Mármint azt nézte be, hogy ha egy szerződés határozott idejű, akkor az nagy valószínűséggel azért van, mert egyik fél se lehet biztos benne, hogy hosszú távon mindkettőjüknek előnyös is marad. Ez esetben a Tele2 nem tudta biztosítani a szolgáltatást nyereségesen vagy biztonságosan, végül is mindegy. Élt lehetőségével és megszűntette ezt a módozatot!

  A tény, hogy a Tele2 ügyfélszolgálata kritikán aluli nem változott, de ne várd el senkitől, hogy ráfizetéssel szolgáltasson neked! Lehet, hogy számodra nem derült ki, hogy volt a Tele2-nek jogi lehetősége arra, hogy a szolgáltatást felmondja, de azért volt is és lesz is.

 • dabadab

  titán

  Tenyleg ilyen komoly szovegertesi problemaid vannak? Az a gondja, hogy a szolgaltato nem tartotta be a sajat maga altal szabott felteteleket: magyarul szerzodest szegett. Ez a gondja.
  Nem jotekonykodasrol van szo, meg egyebekrol, hanem szerzodesben vallalt feltetelek teljesiteserol. Ennyi.

  DRM is theft

 • Dark Archon

  addikt

  Fenét volt joga. Csak persze a törvény nincs egyértelműen megfogalmazva, direkt. Az, hogy ''lényegi módosítás'' igencsak szubjektív dolog. Nyilván az ügyfélnek lényegi módosítás, a szolgáltatónak nem.

  Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

 • Jégkokó

  veterán

  Már miért lenne gyanús az, hogy a tele2 olcsó percíjakkal dolgozik? Egyébbként a t banda irreálisan drága, a tele2 és egyébb szolgáltatók kényszerítik a nagyokat versenyre, mert ha nem lenne, akkor még mindig 100 ft vagy az fölött lenne a mobíl hívás vezetékesről.

  A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

 • Skynet258

  veterán

  Petya, te a szolgáltatók álma vagy...téged valószínű le lehet húzni bármivel, aztán kis idő múlva alapítványt nyitsz szegény cég részére, hogy hát nem az ő hibájuk, hogy a saját szerződésüket sem tudják betartani... LOL

  Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: http://androtech.hu

 • Dark Archon

  addikt

  Ez az élet, olcsó húsnak híg a leve. Minden, ami olcsó, gyanús. Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket, egyéb fel nem tüntetett költségeket. De abban igazad van, ha nem lennének, a ''t banda'' sem pedálozna.

  Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

 • azbest

  nagyúr

  Ha jól értettem, ilyesmit írt a szerződés:
  7 hónap fix díjas korlátlan
  +5 hónap fix díjas, változatlan feltételek mellett
  +határozatlan idejű, változatlan feltétel mellett.

  Ez azt jelenti, hogy cég nem figyelt arra, hogy szerepeljen a szerződésben kitáncolás... hanem gyakorlatilag a rendesen fizető felhasználó addig jogosult a változatlan szolgáltatásra, amíg csak akarja és fizeti a díjat. Szóval ha valaki hibázott, az a szolgáltató volt... és mivel utólag rájött, hogy nem tudja teljesíteni a feltételeket, a szerződés szerint nem tud kitáncolni belőle, így az maradt , hogy jogtalanul eljárva lerázta az ügyfeleket.

  Emlékeztet a dolog egy régebbi biztosításos esetre:
  Ott is olyan szerződés volt, ami nem adott lehetőséget a biztosítónak, hogy elálljon a szerződéstől egyoldalúan... ha rendesen fizette az ügyfél a díjat akkor a szerződés alapján nem tehetett mást, mint hogy folytatja a szolgáltatást. (néhány száz forintos biztosítás volt, ami pl a kórházban töltött napok után is fizetett néhány száz forintotm, ezért nem érte meg nekik, tuti ráfizetés volt)

  Ezek után úgy próbálkoztak, hogy ''elfelejtették'' postázni a csekket a befizetéshez... gondolom sokakat ezzel kiszórtak (nem fizetett időben, szerződés bontva, egy ismerős is igy járt).
  Viszont voltak olyan rámenősek akik személyesen bementek a csekkért... nem tehették meg hogy nem adják ki.
  Ez így ment pár évig... néha jött levél, hogy megszűnik a biztosítás, és ha nem akarja elveszíteni a befizettett ősszeget, akkor küldje vissza a lemondó nyilatkozatot. Cserébe ígértek 5e Ft-t... persze akit ez sem hatott meg, az továbbra is megtartotta.... később már nagyobb összeget ígértek... odáig ment a dolog, hogy 20eFt-s ígéretnél már kiszálltunk, visszaküldtük a lemondó nyilatkozatot és küldték a pénzt... de ahogy hallottam, volt aki még ekkor sem adta be a derekát és emlékeim szerint mintha 30-50eFt-s ajánlatig is elmentek volna, csak hogy megszabadulhassanak a nem kívánatos (ráfizetéses) ügyfelektől. Vicces lenne, ha a mai napig is lenne aki továbbra sem hajlandó felbontani a szerződést :)

  Na normális esetben ilyen egy kb szabályos eljárás (kivéve a csekkek elsumákolását, hogy nem fizetésre hivatkozva bonthassák)... ha a szolgáltató magára nézve hátrányos szerződést köt, neki kutya kötelessége azt akkor is betartani... nem szabadna hagyni, hogy oylan alapon hogy ''nem éri meg neki'' jogtalanul járhasson el. Kárpótolja az ügyfelet valamivel, tegyen valami kedvező ajánlatot a szerződés bontásért cserébe, de nehogy már önhatalmúlag szerződést módosíthasson.


  [Szerkesztve]

Hozzászólok Aktív témák