Hirdetés
- Linux kezdőknek
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Banggood
- [Re:] Az Uber miatt még több lett az autótulajdonos
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon megugrottak a Logitech bevételei
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VOIP telefonálás
Hozzászólok Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Nekünk is nagyon tetszett, bár beszerzése előtt számításba vennénk rengeteg egyéb lehetőséget is.
Diplomatikus.Az biztos, hogy csinos és ötletes darabok, de az áraik nem az átlag magyar bukszához lettek igazítva...
Pont a napokban keresgéltem valami távirányítható ''összeköttetést'' a laptop, (illetve a külső HDD) és a hangfalak közé, és belebotlottam ezekbe, meg a Logi' Squeezebox-ába... [link], ami netes rádiókat is tud fogni, ébresztőóra funkciós. Hálózatba köthető (kábelen vagy WiFi-n keresztül) és számos hangformátumot ismer, köztük veszteségmentes FLAC-ot, Apple Lossless-t is... és 335 dolcsi.. ehh..
@rudi: ilyet (Squeezebox-ot) nem kaptatok tesztelésre? Nem mintha vennék, csak ha már a másik kettő is megvolt, fura, hogy a szet harmadik (szerintem leginkább használható) tagját nem láttam a tesztben...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Nos igen, a jövő valószínűleg az egyes komponensek összeköttetése lesz (remélem), mert tényleg jó lenne, ha az egyes (kvázi különálló) lego-elemeket sikerülne egymás közti kommunikálásra bírni.
A multimédiás megoldások közül eddig egyébként talán a Unicorn MX-760HD ''dobozka'' tetszett a leginkább. Ha kicsit kevesebbe kerülne, és tudna még 1-2 plusz funkciót, lehet hogy már be is szereztem volna..Nem a végső megoldás lenne az sem, de nekem ''átmenetileg'' megfelelne.
-
ponti_ak
addikt
A BT-fülesnek szvsz nem sok, valószínűleg én sem használnám (ahhoz valószínűleg túl érzékeny vagyok a jó hangminőségre)
az OFF-ban viszont a -cikkben nem szereplő- általam korábban linkelt Sqeezebox nevű Logi termékről, és úgy általában véve a PC-multimédia-és-egyéb-más kütyük összakapcsolásáról elmélkedtünk...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A cím ellentmondásos, de nagyon jól jellemzi a Logitech vezeték nélküli zenetovábbítóit.
- Surface Laptop Go i5-1035G1 8GB 256GB Gar.: 2023. 01. 16.
- iPhone 5 64GB Fehér Független 1 Hónap garancia/Új Akkumulátor/Szaküzlet/
- iPhone SE 32GB Silver Vodafone/1Hónap Garancia/Akkumulátor 100/Szaküzlet/
- iPhone SE 64GB Rose Független/Szép/1 Hónap Garancia/Akku 93%/
- Kábelek nagy választékban, VGA DVI HDMI DP táp kábel SATA molex stb...
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét