Új hozzászólás Aktív témák

 • zolikaDB

  veterán

  A Meta nem titkolt szándéka, hogy a tartalomgyártók számára megélhetést biztosítson azért, hogy minél több időt töltsenek a platformjain, minél több tartalommal töltsék fel, és azokkal minél több újabb felhasználót vonzzanak be, minél több képernyőidővel.

  Köszi Meta, hogy együtt menetelünk egy olyan társadalom felé, amilyet mindig is akartunk.
  Ja, nem.

 • .mf

  veterán

  >Egyelőre senkinek nem jár jutalék a felcímkézéseken keresztül eladott termékekben
  >Alapvetően tehát ingyenes márkapromóciót végezhet innentől kezdve bárki

  Szóval ingyenmunka. A hülyének is megéri. Ja nem, csak nekik...
  És sajnos az Ig-n van is bőven magamutogató felszínes látszat-emberekből, akik használni fogják ezt a fícsört, hogy mutogassák, milyen drága táskával, cipőben, ruhában, kocsival pózolognak...

  Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

 • aginor

  addikt

  válasz .mf #2 üzenetére

  Az IG-től nem, no de azt semmi sem tiltja, hogy Nokiás dobozok cseréljenek gazdát influnszer és a márka képviselője között, és nyilván erre megy ki a játék. :C
  Ez win-win-win.. :U

  Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

 • #16939776

  törölt tag

  Úgy látom egyre egyszerűbb létformákkal próbálkoznak kapcsolatba lépni.
  Következő evolúciós lépcsőnél már nem kell az olvasással bajlódni, vagy a Ctrl+c; Ctrl+v-vel fáradni, mert lesz ott egy Buy Now! gomb, olyan nagy pirosan villogó..

  [ Szerkesztve ]

 • borg25

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz #16939776 #4 üzenetére

  Igen és a ne nézz fel elveire épülve, ha nem tekersz elég gyorsan át a képen, akkor nyilvánvaló, hogy elgondolkodtál rajta, hogy milyen szép, de jó lenne, meg kellene venni, és a gép meg megteszi helyetted, hogy boldogabb legyél. Újabb win hála ennek a remek új feuturenek :)

 • #16939776

  törölt tag

  válasz borg25 #5 üzenetére

  tovább megyek: felvehetné a virtuális kívánság listádra azokat, amik felett lassabban tekertél el! Onnan az első három tételre az ismerőseidtől automatán összekalapozná a pénzt.
  Születés, névnapra, karácsonyra meg egyből vinné ki a futár.
  Az összekalapozott, de megvárakoztatott pénzeket lehetne kamatoztatni, suttyomban abból is lehet bevételt generálni.
  És azt se felejtsük el, hogy azonnal ki is posztolhatná, hogy kik vásároltak neked ajándékot! Ezzel oda vonzva a többi legyet a sz...ra. ezerrel mehetne az irigykedés a másikra. :B

  [ Szerkesztve ]

 • borg25

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz #16939776 #6 üzenetére

  Remek termékfejlesztő lennék a Metánál. Csak ámulok. Hogy ráéreztél arra, hogy azzal is lehetne villogni, hogy mondjuk Cartier órát vettem valakinek elvégre azt nem csak azt mondja, hogy gazdag vagyok, hanem még jószívű is. Likeok helyett lehetne ajándékozásbejegyzést is venni. Nem akarsz 500$-ért ajándékozni, de kis kínai szorgos kezeknek hála 50$-ért úgy tűnne, hogy te laoszi árváknak vettél 1000$-ért sálat meg barbi babát.

  Hogy ne csak off legyen máris tovább lehetne fejleszteni az ötletet:
  A képeken nem csak egy link lehetne a termék megvásárlására, hanem annak a kedves embernek az oldalára is mehetne egy link aki hozzásegített ahhoz az új tárgyhoz. Minden nyaralási fotó alá mehetne a link, hogy köszönöm drága munkahely, ha te nem adtál volna fizetést nem jutottam volna el ide. Közfoglalkoztatottaknál meg zsemle és link a kedvenc vezérünk facebook oldalára.

  Az lesz majd a gáz, ha ezt 5 év múlva megvalósítják Mi meg majd csak pislogunk, hogy csak vicceltünk.

 • #16939776

  törölt tag

  válasz borg25 #7 üzenetére

  Miért, Mi most vicceltünk?! :))

  Ahogy egyre kevesebb a valódi kielégültség érzése, azoktól a dolgoktól amit a pénzért lehet kapni, egyre nagyobb szükség ezekre a látszat dolgokra, ahol úgy lehet tenni, mintha mégis boldogok lehetnénk ezektől a pénzért meg vehető dolgoktól.
  Ehhez még harmonizál a biztonságos-távolságtartás intézménye, ami tovább csökkenti a valósággal/másokkal való konfrontálódás veszélyét, annyira, hogy nem kell a jövőben attól tartani, hogy ebből az állapotból valami kifelé mozdítaná az embereket, vagy önszántukból ki akarnának ebből jönni.
  Tehát az hogy egy ilyen feature bele kerül-e egy ilyen platformba, az csak annyira lehet komoly(talan), hogy az fogja meghatározni, hogy emberek hogyan élik meg azokat a dolgokat, aminek az irányítását így kiadják a kezükből.

  [ Szerkesztve ]

 • borg25

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz #16939776 #8 üzenetére

  Vajon hogy fogunk felébredni ebből az őrületből? Vajon rá fogunk eszmélni, hogy társas lények vagyunk? Félő, hogy egy generáció már megy a levesbe. Emlékszem a rendszerváltás után akik nem találták a helyüket hamar meghaltak valamiben. Ha nincs munka, cél, értelem, akkor az a lelket aláássa és máris jön egy betegség.
  Azért a virtuális világtól is meg lehet csömörleni, de kérdés lesz, hogy az ember tud-e majd váltani? Jó a narkósók nem tudom hány százaléka végzi túladagolással, szóval nem mindenki fog felébredni. De ha felébred, akkor észre kell tudnia venni a szépet minden egyes napban. Hálát adni érte. Nem Isten felé, hanem, hogy tök jó, hogy például ez a madár ilyen szépen énekel, hogy meghallottam, hogy elsőre sikerült parkolni, a buszsofőr megvárt és hasonlók. Ennél is nehezebb megbízni és kapcsolatot kialakítani egy másik lélekkel. Kemény munka.
  Miért vagyunk ilyen ostobák? Belegondolva lassan tízes toplistát lehetne összeállítani azokról a dolgokról, amiket ha az emberiség nem old meg, akkor hamarosan bajba kerül.
  Éghajlatváltozás
  Természet diverzifikálásának csökkenése, globális kihalás
  Nyersanyagok kimerülése
  Egyre nagyobb energiaigény, nincs megfelelő alternatíva
  Túlnépesedés és élelmiszerhiány
  Amit most tárgyalunk: elembertelenedés
  ABC fegyverek. Matek azt mondja, hogy megfelelő időtávon egyszer minden megtörténik.
  Atomerőművek és atomhulladék kezelése: Mint kiderült a szétszedés drága, és nincs semmilyen biztonságos terv a hosszú távú atomhulladék tárolására.
  Felindulásból vagy felelőtlenségből elkövetett tömeges életveszélyeztetés: Ahogy a technológiánk fejlődik úgy könnyebb tömegeket veszélyeztetni, megölni. Oké, a nagy hadron ütköztetőben nem lehet veszélyes fekete lyukat előállítani, de az ember találékony ha bosszúszomjas, nem csak a terroristáktól kell tartani.

Új hozzászólás Aktív témák