Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dr. Akula

  nagyúr

  Nekem időnként dobálja. Mint a Kaspersky a "mindjárt lejár a licensz, nem hosszabbítassz?" dolgot, de az legalább érthető. Ilyen "breaking news, megszakítjuk adásunkat" jellegű dolog, legszívesebben iderendelném a kitalálóját, és minden alkalommal kapna egy sallert.

  És ez csak a használat közbeni nyaggatás, telepítésnél hadd ne is mondjam. Az egy dolog hogy úgy kell a kiskapukon keresztül elmenekülni az online fiók szorításából, 28-szor rákérdez hogy "de nem akarnál mégis online fiókot?", NEM! Aztán ha új felhasználót hozok létre, megint jön a "ne legyen inkább online ez a fiók?", hát ne! Valamint ha netkábelt dugsz az épphogy csak újratelepített windowsos gépbe, reflexből kérdezi is hogy "akkor ugye mehetünk online fiókra?", nem!

  Nyilván homeusereknél, 1 felhasználóval, sose újratelepítéssel nem annyira zavaró, de ha ipari méretekben kell gépeket újrahúzni, akkor már igen.

  Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro Wireless, Varmilo VA109M CMYK, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

Hozzászólok Aktív témák