Hirdetés

 • haxiboy

  PH! kedvence

  (#10) vicze1: Ez igaz, ahol jó tudást adnak általában külsős cégek óraadói adják, de ők általában nem tanítási szándékkal érkeznek, hanem a tehetséges diákot szeretnék magukhoz bevinni, ez az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja a toborzásnak. Oda kell menni ahol a préda van.
  Tőlünk csábítottak nem egy diákot, egyik esetben az óraadónk meg is mondta hogy szánt szándéka a legjobbaknak álláslehetőséget ajánlani, mert ezért jött.

  (#11) Silenc3Hun: Szerintem olyan projektet kéne adni a diákoknak ami minden területet lefed és kicsit komplexebb, és kisebb csapatoknak lehet kiosztani. (Volt ilyen tárgyunk egészen jól működött).
  Persze itt sem lenne rossz valami motiváció, mert az tuti nem motiválja a diákot hogy megír magától egy olyan programot amit előtte már vagy 1 millióan megírtak a létező összes programnyelvben. Kéne valami egyediséget, és színt vinni bele ahogy 1-2 óraadó csinálta nálunk.

  Persze ettől még jelen lesz az hogy valakinek a beadandóját más írja meg, ez elkerülhetetlen.

  Illetve lehetne jobban specializálni a diákokat az alaptudáson felül úgy hogy ki miben jó vagy éppen mi érdekli. Elég szomorú ha megkérdezed xy-tól hogy szereti-e amit csinál a válasz nagy eséllyel lesz nemleges.

  Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline