Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cifu

  nagyúr

  válasz bacsis #1 üzenetére

  Én pont, hogy nem bizakodom annyira. Ezek a diák 2015 augusztusi dátumozásúak, vagyis cirka 3-4 hónaposak. Nem derül ki egy csomó dolog belőlük, ami majd akkor fog napvilágra kerülni, ha megjelennek. Ne feledjük, hogy most az AMD minden bizodalma a GloFlo és az általa licencelt Samu 14nm technológiában van. Ha ismét belerongyolnak valami gyártástechnikai / kihozatali problémába, akkor megint lábon lövik magukat, ahogy tették ezt az utóbbi időben többször is, plusz tette az Intel a Kaby Lake esetében.

  Amikről szó van benne, azok az alsó és alsó-közép kategóriás procik, vagyis max. i3-as szintig versenyképes CPU-król beszélünk. Hiába van az a szép GCN core a procikban, amíg a programok el nem kezdik kihasználni őket, addig max. arra jó, ha valaki olcsó IGP-s konfigot akar építeni. Azokba jó lehet, ez nem vitás. De komolyabb játékgép szintjén ezek még mindig nem igazán ütős ajánlatok.

  Szóval a hírben egy figyelemre méltó dolog van szerintem, az az integrált déli híd és az opcionális déli híd alkalmazásának lehetősége. Az olcsó lapokban nem lesz déli híd, a drágább lapok meg így könnyebben követhetik az új technológiákat, mint a Type-C csatlakozós USB 3.1-esek, vagy a HDMI 2.0, ill. a DP 1.3.

  @KAMELOT: Igen, mert ugye i7 alatt nincs élet, ugye? :U

  [ Szerkesztve ]

  Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés