Hozzászólok Aktív témák

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog

  Az E-m5 III nem jobb videóban, mint az elődje, vagy épp az e-m1 II. Ugyanaz a darabos minőség, mint korábban - kanyarban sincs a g9/gh5 szinthez vagy a 6k-ról interpoláló a7III-hoz/z6-hoz képest.

  Igen, a záridő ugyanaz, csak épp az a baj, hogy ugyanazt az ISO-t kell beállítani m43-on, ami bizony madárfotós alkalmazásnál (előfordul iso3200 VALÓS iso-ban mérve, ami Oly 6400...) már fájdalmas lehet a gyengébb szenzoron.

  A részletességet meglátjuk, azért a sigma nem egy friss modell 4/600-as fix. Sajna a szarkapár elköltözött a velünk szemben lévő fáról, úgyhogy keresnem kell egy kb fix távolságra lévő célpontot, amire mind2 rendszerrel kb ugyanolyan körülmények között lőhetek. A téglafal unalmas :DD.

  #18: a németektől rendelve z6+FTZ+64GB XQD(!)+4/24-70 = 2000EUR, azaz 660kFt. Ezzel meg is van a belépőd a MILC-világba. Mindenképp várd meg a black friday-t mostmár, ebből mázlival lehet még 10%-al kevesebb, tavaly is eléggé akcióztak.

  Az 5éves DSLR váz vs bő 1 éves MILC váz közötti különbség ne lepjen meg - sőt, igazából nekem az meglepő, hogy a DSLR nincs lentebb.

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák