Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Ha jól értem akkor ez annyit tud, hogy kevesebbet kell letöltenem, és telepítenem? Mert akkor nem nagy cucc, és gondolom mire kipörgetem a Legendet akkor már 7,2G figyel a HDD-n.
Majd ha full HD-ban tudnak egy játékot streemelni, 10-20ms pinggel akkor szóljanak vissza
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Narxis
nagyúr
Szerintem ez akkor jönne jól amikor pl. Steamen egy játékot pár napig ingyen lehetne kipróbálni, legutóbb az UT3 volt asszem(?) és elég rendesen leterhelte a rendszert, mert mindenki azt töltötte. Aztán lehet nem tetszik neki és törli a gépéről.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
azbest
félisten
nem hosszú a pályabetöltés?
Egyébként nem hülyeség... játék közben tölti a később jövő pályarészeket csökkentett sebességgel.
Az a bibi, ha a végigjátszás ideje kisebb, mint a letöltési idő -
azbest
félisten
(#1) h-yle: régen emlékszem, mikor még nem volt szélessáv mindenütt, akkor a warezolók csináltak áttömörített verziókat, aminél a wav->mp3 lett, a textúrákat is áttömörítették és kivágták az átvezető videókat...akár 200 megára is összesúvasztották a telepítő cd-t.
bár manapság már eleve tömörített adatokat tartalmaz a játék, kihagyni részeket pedig nem lehet (egyébként is legfeljebb a konzol átiratoknál fordul elő átvezető videó, általában a játék motorja rendereli az animációkat is)
szóval igen, ha végigjátsszák, akkor az egész 7.2 giga lemászhat.
-
bambano
titán
ezt a fajta dolgot például miért nem lehet torrenten/p2p-n intézni?
jójó, csendben maradok, mielőtt x+2n+1. torrent flame elindul...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
Ez gyorsabb és megbízhatóbb, mint az hogy leveszem a polcról a játék lemezét, s beteszem a gépbe? Vagy mi ennek a lényege, miért lesz ez jó nekünk?
-
-
-
TheDragon007
senior tag
plusz nem kell a dvdről telepíteni a játékot esetenként 10-15 perc alatt, hanem lehet 1 perc alatt, mert vinyóról és még nem is a teljes játékot telepíted...
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
törölt tag
Ezért-azért úgyis elmegy az ember a városba, ez a legkevesebb.
Ezek szerint annyi a lényeg, hogy megspórolok egy minimális vesződséget, ami az offline tartalomkezeléssel jár, cserébe igényt tartanak a sávszélességemre, s az Internetre, ill. a szerverükre vagyok utalva, ha játszani akarok.
Döntő lehet, hogy mindezért mennyi pénzt kérnek, de az eddigiek alapján - számomra legalábbis - nem egy csábító alternatíva. -
Ptech
addikt
Quake Live anyone?
kb ugyanaz az elgondolás, egy 5 megás browser plugint húz le, és amíg a tesztpályát tolod, meg elkezdesz játszani, még csorog le szépen a cucc.
-
Ptech
addikt
Quake Live anyone?
kb ugyanaz az elgondolás, egy 5 megás browser plugint húz le, és amíg a tesztpályát tolod, meg elkezdesz játszani, még csorog le szépen a cucc.
-
őstag
Tapasztalat:
A játékot több részletben lehet lehúzni. Először telepíteni kell az AWOMO böngésző plugint, majd a honlapjukon lévő belépés után lehet a böngészőből kezdeményezve letölteni az első részt (3,5MB - a plugin húzza le). Ez után a böngészőből lehet indítani a játékot (jelen esetben a Tomb Raidert). Elindulás közben is, és egyébként is folyamatosan töltöget a háttérben a rendszer, és bár a menüig viszonylag gyorsan el lehetett jutni, a tényleges játékkezdéshez már jóval többet kellett várni. Miután elkezdtem játszani, utána már az apró-cseprő fájlok letöltése már megint nem tűnt fel, és egy rövid tanulási időszak után kilépve már több, mint 2,5GB adatot lehúzott a kijelölt mappájába.
Hogy milyen formátumot használ, azt passzolom, van egy-egy 0 byte-os cai kiterjesztésű, 152 byte-os log, 3500kB-os idx (ezt húzta le először), és 2,54GB-os caf. -
Feruendios
tag
Hát igen asszem 4 hónapja írtam róla cikket a gamepod-on
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Polllen
nagyúr
válasz Feruendios #14 üzenetére
Jaja, nekem is úgy rémlik, hogy valahol a környéken olvastam már róla...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
VladimirR
nagyúr
hat, ez valami fortelem, elkurja a meghajtoimat
ugyanis van olyan kedves es letrehoz maganak egy z meghajtot, s oda teszi az futtathato trl.exe-t
ezzel egesz addig nem is lenne gond, amig ezt nem a mar meglevo z meghajtom karara tenne, melyet ezek utan termeszetesen nem lehet elerni (a tomb raider lelovese utan sem)
gratulalok -
Depression
veterán
Ennek nem az lenne a lényege, hogy mindig csak a szükséges fájlok legyenek a saját gépen, a többit meg letörli? Másolásvédelemre tökéletes lenne. Különben mi értelme? Ha nem játszom végig, akkor marad 100mega plusz helyem? Ugyanmár!
Az online tárolás előnye, hogy nem karcolódik/nem megy tönkre a lemez, hátránya viszont, hogy nem lehet eladni/cserélni, így örökre a nyakunkon marad. Kinek mi kell.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Ennek nem az lenne a lényege, hogy mindig csak a szükséges fájlok legyenek a saját gépen, a többit meg letörli? Másolásvédelemre tökéletes lenne. Különben mi értelme? Ha nem játszom végig, akkor marad 100mega plusz helyem? Ugyanmár!
Az online tárolás előnye, hogy nem karcolódik/nem megy tönkre a lemez, hátránya viszont, hogy nem lehet eladni/cserélni, így örökre a nyakunkon marad. Kinek mi kell.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
daninet
veterán
Ezt RIP-nek hívják warez körökben és jópár éve létezik..aztán ha kell hozzá plusz grafikai részletesség ez-az akkor leszeded a RIP maradékát de a játék elindul az nélkül is.. csak itt ugye kiegészül egy programmal ami a háttérben letölti a maradékot ameddig játszol..meg persze legális... ha nem megy a játék feldarabolása kerítsenek pár crackert mert nem nagyon láttam olyan játékot amit ne szedtek volna szét
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
őstag
válasz VladimirR #16 üzenetére
A Z meghajtós dolgot én is csak most vettem észre, hogy említetted. Mondjuk engem nem érint, nálam csak X van használva; de a tiédet is simán vissza lehet rakni, csak a 'MS management console'-ban kell visszaadni a betűjelét (XP-n: jobb klikk a Sajátgépre, és Kezelés; itt a Tárolás/Lemezkezelés részen belül kell megkeresni az éppen használaton kívüli meghajtót, majd arra jobb klikk, és a 'Meghatóbetűjel és elérés módosítása' lehetőségen belül a Hozzáadás-sal már lehet is orvosolni a hibát).
-
v.tom
őstag
Ebben a rendszerben az a cinkes, hogy bár igaz, hogy a konkrét telepítő kisebb lesz, de a játék közben letöltésre kerülő adat megnő, és még nagyobb is lehet, mint az eredeti. De hát mindegy. A limitált adatforgalommal rendelkezőknek ez nem tudom miért előny.
-
félisten
Nem egyszerűbb leemelni a bolt polcáról a DVD-t?
Vagy házhoz hozatni a DVD-t?
Nem értem ezt...[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Lenry
félisten
jó volna, ha előbb megcsinálnák, hogy 64 biten is menjen a hulladék kliensprogijuk
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
scyllafren
senior tag
"előny", hogy lesz olyan lehetőség, hogy bérled a játékot, azaz napidíja lesz, ha hamar végigjátszod, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor is csak a normál árig kell fizetni, például 10 dolcsi a játék, 2 dollár/nap, és 5 nap után már nem kell érte pluszban fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép, Notebook/Laptop, javítás, játékkonzolok javítása, okoseszközök javítása
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolvI R kam gar
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Új Airpods 3 magsafe gyári apple gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest