Hirdetés

2018. június 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mbalint987


mbalint987
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek, hogy javítja majd a frissítés az OS néhol erősen inkonzisztens felületi hibáit. Ha igen (és fixálják az egyéb bugokat), akkor elképzelhető, hogy váltok Win8.1-ről.

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#2) Tesla93 válasza mbalint987 (#1) üzenetére


Tesla93
(őstag)

Ne reménykedj. A CU-ban pl akkor baromságokat csináltak, hogy hihetetlen. Start menü jobb klikkjére már nem az eredeti vezérlőpultot éred el, hanem a szar gépházat, ami kb óvodásoknak van. Ezt az egyet most rohadtul nehezményezem.

(#3) lck válasza Tesla93 (#2) üzenetére


lck
(senior tag)

Mert borzaszóan nehéz a vezérlőpultról parancsikont kirakni valahova.

(#4) Tesla93 válasza lck (#3) üzenetére


Tesla93
(őstag)

Nem, de miért volt az ott probléma?

(#5) lck válasza Tesla93 (#4) üzenetére


lck
(senior tag)

Az a cél hogy az óvódások gépházat használjanak - egyszerűsített felülettel.
Akinek meg ez nem elég, értsen hozzá annyira, hogy megtalálja a vezérlőpultot.
Ha jóindulatú akarok lenni, ezzel tudom megmagyarázni.

[ Szerkesztve ]

(#6) batmanéhes


batmanéhes
(kvázi-tag)

annak mi értelme van, hogy 18 hónapos support, annak fényében, hogy "utolsó win"? most akkor örök support vagy 18 hónap? utána letelepíti magától, vagy mi a tosz?

(#7) colomb2 válasza batmanéhes (#6) üzenetére


colomb2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon egszeru, az adott alverzio van tamogatva 18 honapig, utana minimum 1 verzionyit frissiteni kell (amibol ugye mar ~6 honapot elhasznal aki igy frissitene, tehat ~evente frissiteni kell).
Itt van egy nagyon jo szemleltetes hogy kell elkepzelni.

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#8) westlake


westlake
(PH! félisten)

Márciusban? A CU-t áprilisban adták ki, nem pedig márciusban. :U

Play nice!

(#9) Syl


Syl
(PH! nagyúr)

>A Microsoft évente két nagy frissítőcsomagot ad ki a Windows 10-hez, minden márciusban és szeptemberben érkezik majd új funkció a rendszerbe.

Vagyis ilyen Ubuntu stílusú fél éves frissítés. Hm, a verziószám is .03 és .09 lesz majd? ;] És LTS mikor jön? :DDD

Words cannot express how much i don't care

(#10) CPT.Pirk


CPT.Pirk
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Remélem azok is resetelik majd a beállítások felét. :W Tegnap eléggé facepalm szituációba kerültem, mire rájöttem, hogy kérdés nélkül visszakapcsolta a CU frissítés a "gyors rendszerindítás" funkciót. Remek módja annak, hogy kicsesszünk a dualbootos gépekkel...

(#11) -=MrLF=- válasza Syl (#9) üzenetére


-=MrLF=-
(senior tag)

Nekem is a kedvencem, köv. 10 évre jó lesz. :) Nem frissül össze-vissza, nincsenek csempék, nincs app store, edge, cortana, bing search, modern appok a leghasználhatóbb verzió :DDD

protonmail.com Secure Email Based in Switzerland

(#12) King Unique válasza CPT.Pirk (#10) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Ez eddig is így volt a build upgrade-ek során, ha nem tűnt volna fel. De egyébként nem mintha sokáig tartana kikapcsolni. Meg elvileg csak akkor okozhat gondot, ha le lett állítva az OS, ellenben a sima újraindításoknál még nem. Illetve normál esetben nyilván 1 db OS van a (home) user gépén, nem pedig ilyen-olyan multiboot megoldások.

[ Szerkesztve ]

(#13) colomb2 válasza King Unique (#12) üzenetére


colomb2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De tegyuk fel hogy a szuleidnel van ez, ok nem ertenek hozza, te tartod karban akkor mar tovabb tart kikapcsolni. ;) (bar meg mindig jobb egy ilyen hiba ahhoz kepest amikor frissites utan letakaritja a grubot, vagy az osszes nem windowsos particiot)

Vigyázat, csalok!

(#14) King Unique válasza colomb2 (#13) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Olyan környezetben eleve nem feltétlen bonyolítja túl az ember a dolgot dual-boot és egyéb egzotikus megoldásokkal. Használják azt a rendszert, amit már ismernek, el tudják alap szinten nyomogatni, aztán kész. Így a "karbantartó" is megkíméli magát az esetleges plusz köröktől. ;)

[ Szerkesztve ]

(#15) colomb2 válasza King Unique (#14) üzenetére


colomb2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amikor mondjuk kb 1 feladatra kell win (mert a gyarto szarik masra), minden masra ott a megszokott linux kornyezet, akkor egyszerubb ez. Nem is lenne semmi gond ha az MS nem igy allna a dolgokhoz.

Vigyázat, csalok!

(#16) King Unique válasza colomb2 (#15) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Azért a megszokott szoftveres környezet a többség számára tudjuk, hogy mi. Illetve nekik mást nem feltétlen kell erőltetni. Na meg azért ezt a dual-boot dolgot és a fast startup kikapcsolását sem kell túldramatizálni. Leszámítva persze az AU-nál előforduló dolgot, amire viszont eddig elvileg a CU-nál nem volt panasz.

[ Szerkesztve ]

(#17) sad_Vamp válasza King Unique (#14) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

bírom, ahogy mindig megmagyarázod! A dualbootban SEMMI EXOTIKUS nincs! Csak van az MS meg monopóliuma, ami képtelen elképzelni hogy az ő szent tehen... őő... oprendszerükön kívül az embernek esetleg másikra is szüksége lehet! Akárhogy is, ezzel a legjobban a home userokat szívatják meg, főleg azokat akik otthon admin szerepben tisztelegtek, mert most már fél évente lehet körbejárni a családot (és állítgatni minden túrót vissza, meg orvosolni az új rendszerrel jövő inkompatibilitási problémákat) ...

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#18) King Unique válasza sad_Vamp (#17) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Az a nagy helyzet, hogy ezen igazából nincs mit magyarázni...
Egyrészt nem hinném, sőt nyilván nem jellemző, hogy átlagos home usreknél a multibootra tömeges igény lenne. Másrészt nagyon jól tudja mindenki, hogy általában milyen oprendszert használnak, szóval ezt sem kell ragozni. Harmadrészt mutatok én neked példát arra, amikor a másik rendszer miatt szívtam dual-boot megoldásnál...Szóval erről ennyit!

[ Szerkesztve ]

(#19) hunluki válasza lck (#5) üzenetére


hunluki
(tag)

Ez oké lépés lett volna akkor amikor a teljes vezérlőpultot átköltöztették, de így eléggé gáz.

Én annyira nem örülök ennek a sűrű dist upgrade dolognak, eddig AU-val tök jól ment a gépem de CU alatt katasztrófa, vissza is álltam előző buildre és defer upgrades pipa a helyén. Remélem mire kötelező lesz az upgrade addigra rendbe teszik az engem érintő bugokat.

[ Szerkesztve ]

(#20) colomb2 válasza King Unique (#16) üzenetére


colomb2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen pontosan tudom mi a megszokott kornyezet, es nem lenne rossz ha ezt a windowon is biztositani tudnam (csak nem ad ra lehetoseget). ;)

Jol tudod te is hogy senki se azzal szuletik hogy tud wint hasznalni, ha valaki nem ezzel ismerkedik meg hamarabb akkor idegen lesz a szamara.

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#21) sad_Vamp válasza King Unique (#18) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

"Másrészt nagyon jól tudja mindenki, hogy általában milyen oprendszert használnak, szóval ezt sem kell ragozni." - ennek semmi köze ahhoz amiről beszélünk, nem is értem miért hoztad fel. A jogtiszta software-t is ugyanúgy be kell állítgatni minden frissités után. Másrészt azért használhatnak azt mert az MS hagyja, mert ebből neki ELŐNYE van.... ha nem hagyná, nagyon hamar támogatott platformmá válna a Linux, és akkor már bajban is lenne az MS. (3ad részt mivel a laptopok erős fölényben vannak amikhez nagyrészt jár oprendszer a warez winek nincsenek elsöprő fölényben otthon sem)

Amióta emészthető az átlag user számára is a linux (kb 10éve) minden gépünkre dualboot-ot rakok, egyel sem volt probléma, a Win volt az ami mindig kinyírta a GRUBot és nem fordítva... szóval, a problémád a szék és a monitor között található valószínűleg ;)

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#22) King Unique válasza sad_Vamp (#21) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

De, mert annyi köze van hozzá, hogy általában nyilván single boot megoldásban. Az a másik dolog meg ennyi erővel máshol is jellemző. De manapság ugye ott vannak az előtelepített gépek, aztán pl. suli által biztosított szoftverek is stb. Ez a mi lett volna / mi lenne ha felvetése meg megint nem vezet sehova a dolgok múltbéli és jelenlegi állasa szerint.

Egyébként meg az, hogy te másoknak otthonra ilyen megoldást telepítesz, attól még korántsem ez a jellemző széles körben, sőt. :N Mások meg felraknak egy bizonyos OS-t, azt beállítják nekik, aztán kész. Az a probléma amiről a másik topikban volt szó, az márpedig valós. És az említett 2 opción túl egyebet (otthon) nem nagyon lehetett vele kezdeni. :N

[ Szerkesztve ]

(#23) netpeti98 válasza Syl (#9) üzenetére


netpeti98
(PH! kedvence)

Ha megnézed a winver alatt, akkor már a kezdetektől fogva az Ubuntuhoz hasonló év/hónap verziószámozást használja a Windows 10. (1507,1511,1607,1703) :)
A speciális céges környezethez meg már az első verzió óta ott a hosszú támogatású LTSB kiadás.

[ Szerkesztve ]

(#24) Syl válasza netpeti98 (#23) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Kérem a pontot a verziószámba ;]
17.03 - a verzió, ami 07.04-ben jelent meg :DDD

Words cannot express how much i don't care

(#25) CPT.Pirk válasza King Unique (#12) üzenetére


CPT.Pirk
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A ChakraOS egyik tesztelője vagyok, most a napokban elég komoly változásokat teszteltünk, így mindenre gondoltam mikor nem adott képet, csak erre nem. Aztán az egyik alkalommal bevillant a hibaüzi egy pillanatra, na akkor esett le, hogy nem a Linuxban van a hiba.

Nem azt írtam, hogy nem tudom mi az és nem tudom hol kell kikapcsolni a gyors rendszerindítást... Az sem érdekel mi a többségében használt oprendszer, vagy ki szerint egzotikus dolog a dualboot. Az érdekel, hogy egy ennyire fontos beállítás átállításáról kapjak értesítést. Én kapcsoltam le, nyilván okkal, kérdezzen már rá, hogy most akkor mi legyen.
Pontosan tudják a cégnél már a Win8 óta, hogy tönkre vágja a dualbootot ez a dolog.

Ez az első ilyen build frissítésem Win10-nél, honnan kellene tudnom, hogy pontosan mit resetel le? Ugye arról sem kérdezett meg, hogy szeretném-e, ha resetelné a default társított programjaimat...

(#26) King Unique válasza CPT.Pirk (#25) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Igen, tudom! :)
Illetve emlékszem arra is, amikor korábban azt írtad, hogy a Chakra esetében ez nem okoz gondot. Aztán kiderült, hogy mégis. Valamint azt egész véletlenül elfelejtetted megemlíteni, hogy minden alkalommal tiszta telepítés történt és ez az első build upgrade... Szóval ezért is feltételeztem, hogy tisztában vagy vele.

Az viszont igaz, hogy nem a legjobb, hogy az upgrade visszakapcsolja. Ez nincsen megoldva és egyelőre a manuális kikapcsoláson kívül mást nem nagyon lehet vele kezdeni. Viszont a gond a leállítás után jelentkezik, ellenben egy sima restartnál még nem kellene. Valamint a bootot nyilván nem vágja teljesen tönkre, mert akkor a kikapcsolása után is probléma lenne. De egyébként az upgrade alkalmával nyilván Windows - Windows felállásnál is bekapcsolt állapot lesz, valamint ott emiatt előfordulhat pl. BSOD, cseszegethet a CHKDSK. De a lényeg, hogy ha 8.1/10 az egyik OS, akkor a fast startup funkciót mindenképpen ki kell kapcsolni! Vagy, ha előbbi kettő van egymás mellett, akkor mindkettőnél. Ha meg a többségnél jellemző single boot megoldás van, akkor nyilván nem kell vele foglalkozni és nem okoz gondot.

[ Szerkesztve ]

(#27) CPT.Pirk válasza King Unique (#26) üzenetére


CPT.Pirk
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem nem mondtam ilyet. :F A Linux topicban is felhívtam a figyelmét erre a dologra mindenkinek, aki érdeklődött a dualbootról. Vagy ha mondtam is ilyet, akkor az még elég régen lehetett.

Amúgy igen, leállítás után jelentkezett a dolog (meló után hazaérve meg szoktam nézni az aznapi frissítéseket így először Linux indul), de mivel épp a múlt héten cseréltem vidkarit, így már azon gondolkodtam, hogy ez valami hardveres sajátosság lesz...

(#28) King Unique válasza CPT.Pirk (#27) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Megtaláltam: kérdés | válasz. Bár itt már mást írtál.

[ Szerkesztve ]

(#29) VaniliásRönk


VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

2017 a Linux éve lesz. ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#30) sad_Vamp válasza VaniliásRönk (#29) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

A próféta szóljon belőled! :) Amúgy tényleg rettentő vicces lenne ha az MS az efféle húzásaival elérné, hogy az emeberek tömegesen váltsanak linuxra.

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#31) CPT.Pirk válasza King Unique (#28) üzenetére


CPT.Pirk
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mást írtam... Mint látod, összekevertem. De örülök, hogy ilyen jó a memóriád.

(#32) Tertius válasza King Unique (#18) üzenetére


Tertius
(kvázi-tag)

Helyes, helyes, úgy látom, akkor ez az ügy is le van zárva.

Kérlek, fáradj vissza az irodába, de azonnal, mert bejelentést kaptunk, hogy Újpestet kritikus szintre ért a Win10-es elégedetlenkedők száma, a Főnök ma délutánra razziát rendelt el.

Az összes ilyen multibootos, zsíroshajú gyökér pistikét ki kellene lőni a világűrbe, nem is méltóak rá, hogy a CÉG szoftvereit használják. Pökhendi, elégedetlen banda.

[ Szerkesztve ]

(#33) batmanéhes válasza colomb2 (#15) üzenetére


batmanéhes
(kvázi-tag)

el nem tudok képzelni szüleimnél olyan szitut, amire nem jó a wine vagy virtualbox. más kérdés, hogy ha az ember winnel szivatja a családot, akkor a család nyilván winnel fog szívni.

(#34) King Unique válasza Tertius (#32) üzenetére


King Unique
(PH! félisten)

Nem tudom ez a hsz mi akar lenni, de amire a válasz ment, azon valóban nincs mit magyarázni... :N Egyébként nálam is multiboot van. Viszont attól, hogy egy ilyen IT-s fórumon egyesek próbálgatják az ilyet, meg akár néhány ismerősüknek összedobnak otthonra ilyen megoldásokat, attól még korántsem ez a jellemző tömeges szinten. Meg akik előtelepített gépet vesznek, arra sem 2-3 db OS van feldobálva gyárilag, hanem mondjuk 1...

[ Szerkesztve ]

(#35) colomb2 válasza batmanéhes (#33) üzenetére


colomb2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

wine nem oldja meg a driver problemat, virtualbox pedig sokat eszik, megfelelo geppel termeszetesen megoldhato akar ugy is.

Vigyázat, csalok!

(#36) #41133696


#41133696
(törölt tag)

Szerencsére az alkotói frissítés jól sikerült, a rendszer stabil, így remélem a következő is az lesz, annak meg külön örülök, hogy évente két nagy frissítés lesz. Na meg annak is, hogy az alkotó frissítés is felment a régi 12 éves gépre is :K

(#37) LakiPali


LakiPali
(tag)

Egy szó se esik a legérdekesebb újításról, ami végre elhozná az egyensúlyt az erőben:
az ARM2x86 realtime fordítóról..

A többi újdonság engem spec. nem érdekel. Ez az egy, ami miatt esetleg érdekes lehet számomra a Windows 10.

[ Szerkesztve ]

(#38) VaniliásRönk válasza sad_Vamp (#30) üzenetére


VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha tömegesen nem is fognak váltani, de egy "kivándorlási" folyamatot már biztosan elindítottak.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#39) Busterftw


Busterftw
(fanatikus tag)

En tegnap raktam fel tiszta telepitessel a CU-t, belakva semmi kivetnivalom nincs.
Gyors, poccre indul minden.
Ainek gondja van, az a rafrissites miatt van szerintem, ajanlatos tisztan felrakni, mint anno amikor kijott.

i5 7600K - Asus Rog Strix 1080 - 32GB DDR4

(#40) sad_Vamp válasza Busterftw (#39) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

és akkor most minden kényszerített frissités után teljes re-install? Kifizeti ezt meg nekem? Vagy visszafejlődünk a WinME-s időkbe?! :N

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#41) #41133696 válasza sad_Vamp (#40) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

Nálam nem okozott problémát. Lemezkarbantartóval a felesleget lesikáltam, azóta is gyors és stabil.

(#42) #41133696 válasza lck (#5) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

A gépházat azok a felhasználók használják elsősorban akik táblagépen használják a Windows 10-et. A Microsoft a Windows 7 debütálását követően döntött úgy, hogy még szeretne jelenni táblagép piacon is, és egységes felületet akart létrehozni, hogy a PC és a mobileszköz felülete majdhogynem azonos legyen. Ennek a megoldásnak több előnye is lett volna. Egyrészt egy csapásirány lett volna, másrészt a PC-s felhasználóknak nem kellett volna egy teljesen új felületet megtanulja kezelni (illetve egy elnyújtott folyamat keretében a tanulást közvetlenül a PC-n kezdték volna a Windows 8.x vonallal).Másrészt azt remélték, hogy a Windowsos táblagépek elterjedésének segít az, ha ismerős a felület. A baj az volt, hogy későn léptek arra a piacra, amit még akartak hódítani. Az Apple és a Google régebb óta jelen volt, és nagyobb tapasztalattal, ráadásul utóbbi a Nexus vonallal még olcsóbban is kínálta a referencia készülékeket mint az MS.

Így aztán bukta lett az RT vonal. Miképpen anno a Zune, vagy a Bing. Persze a Google esetében is voltak halt projektek. A mostani nagy szivacs nekik a Pixel vonal lesz, mert annyit kérnék érte mint az iOS-t futtató termékért, és hol van attól a Pixel mint márka? :)

(#43) Busterftw válasza sad_Vamp (#40) üzenetére


Busterftw
(fanatikus tag)

Nekem SSD-re telepitve 1 ora alatt megvolt a reinstall, meg a belakas.
Evi ketszer nem sok ido.

i5 7600K - Asus Rog Strix 1080 - 32GB DDR4

(#44) sad_Vamp válasza Busterftw (#43) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

1 óra belakással?! vannak olyan programok is, amik önmagában instalálódnak 0,5-1h-ig, de mind1.

ad1: vannak emberek akiknek -akármilyen hihetetlen is- nincs SSD-je... itt már nem is lesz az 1h, 1h ugye?
ad2: miért kéne nekem azt az évi 2-3h-t a winre- szánnom? Amikor lehetnék a családdal, barátnővel, kocsmában (vagy bárhol), vagy melózhatnák/termelhetnék is HELYETTE?
16 évesen nekem is "buli" volt ilyen szarságokkal ütni el az időt.... de így 30 fölött már abszolúte nem érdekel, és csak púpnak érzem a hátamra.

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#45) Syl válasza sad_Vamp (#44) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Lehidalok ezektől a gyorstüzelőktől! Állandóan azt bizonygatják, hogy percek alatt feltelepítenek mindent. Gondolom felmegy a win, a warez office meg a gétéáöt oszt ezzel le van tudva. A világ többi részének nincs is másra szüksége. :U

Words cannot express how much i don't care

(#46) adise válasza Syl (#45) üzenetére


adise
(őstag)

Azért ugysem kell beállítani, hogy egy jó hétvégi program a windows telepítés

(#47) Tertius válasza King Unique (#34) üzenetére


Tertius
(kvázi-tag)

Némi gúnyolódás akart lenni.

Mert egy ideig mindent rá lehet fogni a felhasználókra. Igen, átlagjózsi nem linuxol,meg nem vm-ezik, meg nem dual bootol, meg power user cuccokat sem csinál, mégis tele van az internet síró felhasználókkal (és nem, 2017-ben az interneten nem csak power userek vannak, szóval sírnak az átlag józsik is). Egy ideig rá lehet fogni ezt az instabilul kiadott rendszerre, és lehet mondókázni, hogy "bezzeg az xp-t sp1 tette tökéletessé, a vistának is kellett két sp2 és x év, windows 7 az új xp stb", de az idő telik, nyáron 2 éves lesz a windows 10, szóval az óra ketyeg, és tudod, mi a legjobb? Hogy a jelenlegi stratégiával nemhogy stabilizálnák, de mérföldkőről mérföldkőre jól megbombázzák, hogy még az se menjen, ami eddig, nemhogy stabilabb, hanem rosszabb lesz / lehet.

De nem kell, hogy az én véleményem számítson, nézd meg, hogyan szűköl a májkrémszar, hogy jobban* növelje ennek a fosnak a market share-jét, pl. a kaby-s frissítéses mocskolódással is. Ez mindent elmond.

* új gépekre persze már ez a foshalom jön, de jól mutatja a "sikerét", hogy az ingyenes frissítési ciklus beetetése után annyian álltak vissza win7-re**, hogy annak növekedett az elterjedtsége, globális szinten.

(#48) CPT.Pirk válasza Busterftw (#43) üzenetére


CPT.Pirk
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha valamit évi kétszer újra kell rakni, akkor az tudod mi... Egy rakás sz.. :K

Nem szeretem az új Windowst, meg a Windowsokat úgy általában, de közel sem annyira problémásak, hogy újra kelljen őket rakni félévente, vagy akár csak évente, kétévente.

(#49) Syl válasza adise (#46) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Én ezt nem is állítottam!
De nekem rámegy egy komplett délután mire a munkakörnyezetemet összerakom. Úgy hogy a win felmegy pendrive-ról, semmi drivert nem kell felraknom az összes alkalmazást 200 Mbites neten töltöm le és a beállításokat, scripteket stb. usb3-as vinyóról másolom vissza. Ez mind minimum 4-5 óra.
Win10 AU-nál játszottam ezt végig utoljára. Most egy darabig nem szeretném.
"Evi ketszer nem sok ido." - ott ette meg a fene az egészet!!!

[ Szerkesztve ]

Words cannot express how much i don't care

(#50) sh4d0w válasza adise (#46) üzenetére


sh4d0w
(PH! nagyúr)

Nem, mert rossz.

Ha marhasagot irok, vallalom a pofonokat erte a forumon, nem sirok a modiknak.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.