Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Darmol

  tag

  Honnét veszitek, hogy a tech cégek érdeke Kína cseszegetése? Az Apple-nél konkréten 30%-os bevétel kiesést jósolnak a következő másfél évben, az USA által eddig megvalósított és jövőben tervezett korlátozások miatt.
  De azt, hogy a kereskedelmi háború csak hátránnyal és semmi előnnyel nem jár, már a kezdetek kezdetén is előre lehetet tudni. Persze lehet tapsolni, hogy mekkora tüzijáték függetlenül attól, hogy értelmetlen. :C

  A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké.

 • Darmol

  tag

  Lehet, hogy csak tüzijátékot használtak hadi célra, de attól az még haditechnika. Nem én állítom, korabeli írásos dokumentumok állítják. Az iránytűt tájékozódásra használták. Namost Európában is volt néha hogy azt gondolták lapos a föld.
  Az USA előszeretettel nyúlta le a vesztes országok high-tech szabadalmait háborús jóvátételként, ezt sem én mondom, hanem a békeszerződések.
  Merkelt az NSA figyelte meg. Nem nemzetbiztonsági okokból, hanem azért, hogy a tárgyalás alatt lévő kereskedelmi szerződésben jobb pozíciókat tudjanak elérni. Ezt sem én mondom, hanem a német kémelhárítás.
  Tudod én mit mondok? Keress rá erre az utolsó ügyre a guglival. Érdekes módon nálam az első tízben 7 német nyelvű a találat, pedig angolul kerestem. De az USA nem cenzúrázza a netet mert ők a jófiúk, nem? Áhhh, mennyi balek van...

  A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké.

Hozzászólok Aktív témák