Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nyunyu

  félisten

  Soha, de soha nem fordult még elő, hogy elsőre ne sikerüljön 5-10 centiről leolvasni a kártyát -- és éppen ebből van ugye az a probléma, hogy a kártyákat így meg lehet csapolni.

  Ha közvetlenül egymás mellett van 2 RFID kártya (1-2 mm-en belül), akkor egyiket sem tudják leolvasni, mivel egyszerre küldik a kártyák az azonosítóikat, így az olvasó csak egy nagy zajt lát válaszként.

  Ha messzebb vannak, akkor mindkét azonosító külön-külön olvasható.

  Mióta betettem a melóhelyi belépőkártyát az igazolványtartómba, azóta csak úgy működik a beléptető, ha kihajtom a belépőkártyát, és csak azt érintem.
  Ha az egész tartót érintem, akkor a személyim bekavar, és nem nyílik az ajtó...
  (elég kicsi a beléptető szenzorának hatótávolsága, fél centiről már nem nagyon olvassa a kártyákat, muszáj érinteni.)

  [ Szerkesztve ]

  Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

 • Snoop-y

  addikt

  "és éppen ebből van ugye az a probléma, hogy a kártyákat így meg lehet csapolni."

  Azon kivul ,hogy cikkekben hypeoljak ,hogy uristen vigyazzal mert igy szejjelrabolnak tudnal mutatni akar egy megtortent esetet is?

  Az meg oke ,hogy lecsippantod a kartyat de a masik felen egy Visa vagy egyeb elfogado altal auditalt szamlanak kell lennie. Szerinted hanyadik csippantas es reklamacio utan zarolnak az egesz fiokot?
  plusz ha valami csoda folytan megtortenne megis akkor visszakapnad a penzed.

  New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

 • Kopi31415

  félisten

  Akkor szidnám az anyád rendesen, ha előttem kezdenél így bohóckodni. A német rendszernél ott kell tartanod a visszajelzésig, hogy leolvasta. Ha sok vevő állna mögötted, akkor elhajtanálak ilyen esetén.

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

Hozzászólok Aktív témák