Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Hülyék mindig is lesznek (sőt, ők vannak többen), ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha nem iwiwen meg msn-en nyomulnának, nyomulnának e-mailben meg mobilon. Így legaláb vannak csatornák, amik tiszták vmilyen szinten tőlük.
Egyébként nekem az igazi problémám az ilyen "webkettes" marhaságokkal az az, hogy ha el akarod érni a teljes ismerősi körödet, kb. 200 félén kell fent lenni - iwiw, facebook, myspace - illetve hogy nem lehet egy felületen a különböző kommunikációkat lefolytatni - iwiw, msn, e-mail, fórumozás, stb. Egyenlőre úgy tűnik, hogy a wave majd megoldja ezeket a problémákat, feltéve hogy vki megcsinálja a megfelelő plugineket (illetve a szolgáltató oldalak biztosítanak-e megfelelő api-t.)Egyébként ez a google Goggles nagyon tetszik (már a neve is
), ha jól fog működni, a gombaszakértőknek meg a sakkjátékosoknak befellegzett
-
moonman
titán
válasz
dajkopali #32 üzenetére
twitter keresője van Bing-nek is. PC World szerint jobb is, mint a Google-é.
-
dajkopali
addikt
-
Silenzio
addikt
A cikk első bekezdésében nem "... egyelőre (és talán végül)... kéne hogy legyen? Megfordítva semmi értelme.
-
moonman
titán
válasz
FoxiestFox #19 üzenetére
közléskényszer alatt azt értem, hogy nincs bennem visszatarthatatlan vágy, hogy minden ötpercemet írásban rögzítsem, hogy ország-világ tudja, hogy épp bal kézzel törlöm meg az orrom. azért ez már valami betegséghez hasonlít.
-
Lenry
félisten
a goggles tetszik. kár, hogy nincs android telefonom
-
-
bambano
titán
/set mode gonosz
olyan szenzációsak lettek ezek a fejlesztések, hogy a bejelentéseket adó szerver össze is rogyott? -
Fecow
aktív tag
Lehet, hogy én értettem félre valamit, de nekem a magyar szövegből az jön le, hogy most mutatták be a hangos keresőt ami nem igaz ha igaz a forrás link ami pedig így kezdődik:
"We first launched search by voice about a year ago, enabling millions of users to speak to Google." Az ottani linkeket meglátogatva:
[2008 november 17. Iphone]
[2009 február 3 Android]
[2009 március 25. Blackberry]
[2009 november 2. Nokia SymbainS60 és megtanul kínaiul]A mostani bejelentés ennek összefoglalása, illetve a japán nyelv mint új nyelv hozzáadása az alkalmazáshoz:
"And today we're announcing that search by voice understands Japanese, joining English and Mandarin." -
Quar
csendes tag
kezd kicsit Big Brother parám lenni...
-
oO7
őstag
annyiban kb igazat lehet adni moonman-nek hogy nem egy általános keresőnek a feladata az ilyen facebook meg twitter bejegyzések keresése... vagy legalábbis nem az általános találatok között kell azt felsorolni. Ezeknek a bejegyzéseknek a vizualizálására már vannak sokkal szebb-jobb-látványosabb technikák (pl az új Bing maps-en térképre rádobja, hogy ki és hol és mit twitterezett... meg hasonlók)
-
oO7
őstag
a goggles jó mókának tűnik... csak nézelődni a telefonnal és írja, hogy mit látok... meg különféle infókat felismer-kinyer egy fényképből és már tolja is a találatokat... nice
-
moonman
titán
social network-öket leszarom, hangos mobil-keresés meg már másfél éve van WM-en. (Live Search, Bing)
-
Penge_4
veterán
Magyarul Pistike 18 óra 53 perckor módosítja az állapotát a Facebook-on, aztán te 18 óra 54 perckor rákeresel a Google-n és a Google azt fogja kiírni abba a kis alsó néhány tíz karakteres szövegben amit 1 perccel ezelőtt módosított, nem a x héttel ezelőttit.
Bár ettől függetlenül azért remélem a Cached megmarad, mert jó dolog, mikor eltávolítanak valamit, aztán legalább a szöveget, vagy néhány esetben a letöltési linket is ki lehet belőle bányászni.
-
ALI_G
veterán
A googles-t értem, szép innováció, de a live search-öt mire használhatom, vagy milyen keresést fog segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az év végére hagytak olyan fontos újításokat, mint a valós idejű keresés, a kép alapján, illetve a hanggal vezérelt keresőszoftver és a mobilos tolmácsprogram.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest