- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 25%-ot az önkorminak kellett volna felajánlania, rögtön sokkal segítőkészebbek lennének!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Narxis
nagyúr
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
Nemár...benne van a szövegben, hogy ő akarja megkeresni csak engedjék be a telepre. Biztos, hogy nem kutakodnék szemétben poénból...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
atike
nagyúr
Napi BTC hír.
-
Pötyi
őstag
Ezt a hírt tuti olvastam már egyszer itt, a Prohardveren, ha jól emlékszem, a Bitcoin topicban.
QNX is cool!
-
HThomas
őstag
Sok hasonló hír... a durva, hogy ezek szakmabeli emberek... ha szélesebb körben használnák, akkor hány ilyen eset lenne?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
De nem azt mondja, hogy a lerakó keresse meg és adja vissza, hanem hogy engedjék meg neki, hadd kereshesse meg. Nem mindegy.
-
atok666
őstag
Hűha.
Atok
-
Mostanában egyre több ilyen sztorit lehet hallani, csak az a gond, hogy ilyen sztorikat én is ki tudok találni
Kidobtam a szemétbe a milliárdos lottónyeremény szelvényemet, kérem a budapesti szemétégetőt, hogy a pernyéből keressék ki nekem a szelvényt.
Otthagytam az autómat régen az elvitt autók telephelyén, kérem a diósgyőri vasművet, hogy a beolvasztott acélból válassza le az autómat és eredeti állapotában adja vissza, mert ma egy régi autó nagyon sokat ér.
Lehúztam a klotyón a sok millió Ft értékű gyémántgyűrűmet, kérem, hogy a Csatornázási Művek mondja meg, hogy 2008 május 14-én hova vitte a leválasztott szennyvíziszapot és a szennyvíziszapból tegye lehetővé, hogy megkeressem a gyűrűmet.
Szóval szerintem az ilyen sztorik nagy kamuk.
Ha neadjisten igazak lennének, akkor meg a sok hülye megérdemli a buktát.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
koko52
nagyúr
HODL!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Narxis
nagyúr
Fájdalmas ilyenekről olvasni, amúgy ugyanez a sztori volt a Silicon Valley sorozatban is, ott egy pendrive-ot keresett a szeméttelepen a srác többedmagával mert a takarítónője kidobta.
Kezdem azt hinni, hogy a sorozat valós sztorikból dolgozott ahogy mondta is az egyik színész, így meg elég durva, hogy a kidobott bitcoin-os HDD, pendrive stb. mennyire gyakori eset. Én minimum felcímkézném és bezárnám egy széfbe ha lenne.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Wyll
őstag
Lehetne belőle valóság-show-t csinálni, vajon meglesz a vinyó, vagy sem?
Persze az önkormányzatot is megértem, de azért a csávó terveit is elolvastam volna, hátha kitalált valami megoldást, hogy ne kelljen feltúrni az egész szemétlerakót..Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
it Közel 280 millió dollár van azon a merevlemezen, amit egy brit férfi véletlenül kidobott, még 2013-ban.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok