Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
A másik ételnél utaltam rá, hogy maga a "szecsuáni csirke" sem egy túl precíz kifejezés, mert a szecsuáni konyhán belül is vannak ágak, ízesítési módok melyek gyökeresen más ízvilágot nyújtanak, annak ellenére, hogy mindegyik ugyanúgy szecsuáninak tekinthető.
Pl. ebben az esetben jogosan kérdezheti akárki, hogy "Na jó, de gongbao? Vagy yuxiang? Esetleg guaiwei?". A gongbao csirke az egyik leghíresebb szecsuáni étel, ez az, ami szárított chilivel, fokhagymával meg mogyoróval készül, míg egy yuxiang csirke doubanjiangot, savanyított hozzávalókat is tartalmaz és végeredményben is egy tök más állagú étel.
[ Szerkesztve ]
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Snoop-y
veterán
Persze Nagy rajongoja vagyok, millio helyen kiprobaltam mar.
Ez egy nagyon jo recept es egybol ketfelekeppen is el lehet kesziteni a csirket (Szechuan vs Hunan)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sh4d0w: Rebel Moon - Ne nézd meg!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- LEGO klub
- További aktív témák...