Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
MOST szárnyal, mint ahogy anno a nokia is majd a samsung, a kérdés, hogy ez meddig fog tartani.
-
Petya XT
senior tag
válasz
scorpio74 #27 üzenetére
Kicsit félve vásároltam meg barátnőmnek a P9-et. Mivel a másik telefonja elromlott, és én is elfogyasztottam két Sony-t, megkérdeztem, hogy nincs e kedve Huawei-t használni. Azt válaszolta, hogy soha, neki kínai nem kell. Rendben, akkor ez lesz
Így pár hónap használat után azt nyilatkozta, hogy nem is szeretne másmilyen telót, és kifejezetten tetszik neki, hogy minden alkalmazás, úgymond kéznél van.
Inkább az itt a baj, hogy elkönyveltünk minden kínai telefont( és egyéb terméket) gagyi sz@rnak. Emlékszem az Iphone 4S telefonom hátulján világított a Made in China felirat, és a menü is hasonló volt. Vitték, mint a cukrot..
Nagyon nehéz egy vállalatnak feltornázni magát, főleg ebben a szegmensben. És látva és használva a telefont, őszintén örülök neki, hogy sikerült nekik.
-
válasz
scorpio74 #26 üzenetére
Amúgy van mappázhatóság is az EMUI-ban is, belesöpröd egy mappába és kész..
Ez amúgy megszokás kérdése, semmi más, szubjektív dolog.
Ez meg ,hogy én azt hallottam , hogy többet Huawei-t nem veszek: Én meg azt mondom ,hogy ismerősnél 2 új van, ők meg erre esküsznek.. Akkor most kinek van igaza?
Azért mert egy valamit hallottál, az még nem minta.
-
scorpio74
tag
-
dugesz77
őstag
válasz
fRooStzzZ #24 üzenetére
Nem így értettem a rom-olást(én is szét rom-oltam anno a Nexus S-t) Nálam eddig alap volt,hogy kibontás után fél órával cseréltem a gyári launchert . Volt olyan telóm is amit rendbe rakott egy jól kigyomlált ram barát rom. Ennél a P9 lite-nál van egy mondhatni Apple-s jóleső out of the box-os érzés, hogy jó ez az egész ahogy kitalálták. Nem kell hozzányúlni, minden működik patentül a gyárilag felrakott programokkal/launcher-el/kezelhetőséggel .
-
fRooStzzZ
senior tag
Azért, mert egyesek főzött romokat használnak, nem azért van, mert esetleg fagy vagy akadozik a készülék.
Hanem a sok "extra" funkció miatt, ami a gyáriba nem fért bele, vagy azért mert root szükséges egyes dolgokhoz, hogy több mindent ki tudjon hozni az ember belőle..
S1 óta vagyok droid vonalon, annál kb 1 hónapot bírtam gyári állapotban használni, onnan csak főzött cuccok vannak a telefonjaimon..
Ünnepek előtt vettem egy N3-at, mert 4 év után a N2 megadta magát.
1 napig bírtam a gyári rendszert, majd repült fel egy N7 port...
És nem azért, mert akadozott.. -
-
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy dual sim-es telefon beszerzésén. Ezt a kettőt néztem ki.
Huawei Y5II
Huawei Y6II CompactHa van valakinek valamelyik, megoszthatná a tapasztalatát.
-
-
-
Ami nem szimpi a Huawei-ben az a 4K video mellőzése,milyen dolog már ez a félsókategóriában.
-
scorpio74
tag
Hát nem tudom, kíváncsi leszek mennyire lesznek megbízhatóak ezek a telók és meddig bírják. Nekem a Samsung Galaxy S5 2014 óta tökéletesen működik, se lassulás, se szerviz.
Nekem az nem tetszik benne, hogy az összes app kint van a főképernyőn. A touchwiz felületnél van asztal, több asztal meg start menü ahol látom a feltelepített programokat.
A két hsz-t egybeszerkesztettem. Eleve öt percen belül voltak.
[ Módosította: #65675776 ]
-
ludi85
tag
válasz
bszunyoghy #9 üzenetére
Akkor az egy másik leica lehet. Én a munkám során leica műszereket használok minden nap, és azok tuti svájciak
De lehet a kamera gyártó részleg német... -
30z.Samu
félisten
Megérdemelten! Gratula nekik!
-
atike
nagyúr
Nem meglepő. Tényleg az összes kategóriában ott vannak nagyon is ütőképes ajánlatokkal...
-
janeszgol
félisten
Teljesen megerdemelt a siker. Ott a P9 Lite az alsoban, a Nova es a Honor 8 kozeputt. A P9 pedig jo telefon, ami nalunk is jo aron nyitott.
-
micimacko
aktív tag
Ezt cáfolnám...3.5 éves a Nexus 4-esem, 2GB ram-mal, és még sosem volt problémám vele. Én mindig meglepődöm, amikor a tesztek során olyanokat olvasok, hogy a rendszer bezárja a lapokat, hogy memóriát szabadítson fel. Nekem ilyen sosem volt, olyan taskok is zokszó nélkül megnyílnak, amiket több hete használtam utoljára. A Chrome-ban sosem volt 8-9 fülnél kevesebb megnyitva.
-
Pano
addikt
Nem, mert ez nem rendelés kérdése. Ha hivatalos forgalmazás csak a 2 GB-os verzióra szól, akkor csak azt tudnak rendelni.
Jelenleg még elég a 2 GB valóban, de hosszabb távra tervezve nem lesz elég, sajnos. Kb 1 év múlva már hiányolni fogod.
De ha csak egy évre vettél telefont, akkor mindegy -
dugesz77
őstag
Szerintem meg azt szállították amit a magyar cégek rendeltek. Gondolom nem készült egy kifejezetten magyar verzió. Egyébként P9 lite-nál nem érzem a ram hiányát. Nem vagyok egy game huszár a 800-900 MB állandóan szotyizik kihasználatlanul. Persze biztos van akinek a 3GB is kevés.
Gratulálok nekik amúgy, szépen összekapták magukat . Ez az első droidos telefonom amihez nem érzem, hogy kell hozzányúlni (romolgatni, launchert cserélni) teszi a dolgát szépen nyugiba, mindennemű fagyás,laggolás nélkül. -
ludi85
tag
Tényleg szupi a P9, nekem is egy hónapja megvan. De a Leica szerintem nem német, hanem svájci.
-
Pano
addikt
Szerintem is egész jó telefonokat csinálnak, de megmondom őszintén én eléggé megorroltam a Huaweire, hogy nekünk a 2GB rendszermemóriával rendelkező P9 lite-ot dobta ide, mindenhol máshol meg a 3GB verzió kapható.
Nem szeretem, amikor diszkriminálják a magyar piacot. -
Petya XT
senior tag
...Meg is érdemlik. Kitűnő minőségű és relatív olcsó készülékeket csinálnak... A P9 meg tényleg nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
it Az okostelefonos üzletág egészében is jól teljesít, de a prémium kategóriában a P9-esekkel rekordot döntöttek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Politika
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest