Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
Az önkiszolgáló kasszáknál vettem észre, hogy újabban felajánlja a SuperShop applikáción keresztüli pontgyűjtést. Van esetleg infó arról, hogy mikor lesz végre digitális SuperShop kártya?
-
Fred23
nagyúr
Remélem, nem ott dolgozol, de tényleg lassú!
Viszont már működik végre a Budai úti INTERSPAR-ban is az önkiszolgáló kassza, és így már elég gyors. Ami eddig 15-18 perc várakozás volt, az most maximum 2, de jellemző, hogy az önkiszolgáló pénztároknál lehet találni üreset. Sokan még inkább beállnak a sorba 15 percre, biztosan izgalmasabb úgy. Vagy nem tudnak lemondani a begépelős kódot igénylő csigáról, pogiról.
De van egy olyan érzésem, még pár év, megszokja mindenki, aztán jöhetnek a leépítések. Fele annyi ember, mint most, és tripla annyi önkiszolgáló pénztár.
-
macilaci78
nagyúr
Igen, ott valaki: 4-6 kasszára 1 ember.
Nekem szimpatikus, mert ha lassabban is halad a sor, több kassza is dolgozik ugyanabban a sorban. Emellett van időm szépen elpakolni a cuccot. Nem kínál sorsjegyet, kupont, akciós szirszart. Ha megszokja az ember, halad vele és mivel saját magadnak csinálod, az idő is jobban telik. Ahol van önkiszolgáló kassza, egy kosárnyi termékkel odaállok.
A másik kedvencem a gyors kassza. Az Allee Spar-ban 60 vevő áll a sorban előttem és még így is gyorsabban haladok, mint a 6-8 bevásárlókocsis vevővel dolgozó hagyományos kassza. Mivel csak hátizsákos vevő vagyok, így a vásárlásaim nagy többsége kosárban elfér. A nagy tömegű/térfogatú vásárlást meg a Tesco házhoz hozza.Joci10: az Allee Sparban már mérlegbe ütöd a pékáru kódját, mennyiségét, az meg adja a vonalkódos matricát. Halad ott a pékárus kasszázás is.
qwertly: igazat adnék, ha nem kellene kipakolnom a kocsiból, kosárból a hagyományos kasszánál.
Leszoktam a gyors kasszáról, mert ez az ötféle termék engem korlátoz. Legutóbb az ügyfélszolgálaton rákérdeztem erre az ötféle termékre. Azt mondták, hogy például az ásványvíz egyféle, függetlenül attól, hogy mekkora az üveg és hogy bubis/mentes. Vissza fogok szokni a gyors kasszára, mert kétféle csoportot tudok megkülönböztetni: kaja és non food.Kötve hiszem, hogy az ÁSZF kár egy szóval kis kitérne a termékkörök részletezésére.
janeszgol: osztán Metro áruházban voltál-e már?
Jajj, a korhatáros termékek! A lakcímkártyán van a személyi szám, aminek az eleje a születési dátum. Csak tippelem, hogy ezt az infót a vonalkód is tartalmazza, azt nem lehetne felhasználni az életkor igazolásához?
-
-
llaszlo
veterán
válasz
-Faceless- #47 üzenetére
A korhatáros termékeket, hogyan gondoltad? Face ID???
-
válasz
Jeanne d'Arc #70 üzenetére
Ilyenkor egyszerűbb, ha beírod az EAN kódot.
-
mephi666
nagyúr
válasz
janeszgol #72 üzenetére
itt a sparban 3 pult van egymás mellett: frissensültes-húsos, felvágottas és süteményes... normál esetben 1-1 ember van mindháromnál, mert van forgalom... múltkor 1 ember volt a 3 pultra, ugrált oda-vissza a húsos és felvágottas között, mi 10percet vártunk a süteményesnél és inkább otthagytuk
tescoban hasonló szokott lenni a helyzet, hogy 1 ember ugrál a sajtos és húsos pult között... (mondjuk írják is mindkét helyen, hogy szakképzett eladót felvesznek...)
-
GreatL
őstag
Csak a sorok nőnek... meg az idő megy. A vásárlóké. Emlékszem még az idióta kampányokra, pl. Tesco - ketten a sorban - két sorbanálló felett új kasszát volt kötelező nyitni. Gyorsan be is fejezték. Aki ezeket a hülyeségeket kitalálja jó pénzt szakít a semmiért.
-
Én fiatal vagyok, de nekem nagyon nem megy ennek a használata. Múltkor is a Tescoba szerencsétlenkedtem, mert az újságot nem tudtam lehúzni.
-
-
Hegasus
senior tag
tescoba, sparba már alig járok, de én is az önkiszolgálót preferálom, inkább lidl meg aldi a befutó, igaz nem is akkorák... de az tetszik, hogy ott kb minden alkalmazott mindenes, 1 kassza van, de ha kezdenek sokan lenni, máris beugrik 3-4 éppen árufeltöltő a többi kasszába, aztán lemegy a sor és mennek vissza pakolni, takarítani, raktározni.
-
Rodi 4.80
senior tag
Én is erre gondoltam
Az lenne a jó, ha a bevásárló kosár/kocsi "tudná", hogy mit teszünk bele, aztán csak fizetünk a kijáratnál paypassal, oszt' helló!
Utálom, ahogy a pénztáros dobálja a kaját, aztán odaba..a visszajárót és takarodjak már egy másodpercen belül, mert már a következő vásárlót szolgálja ki.
(De láttam már durvábbat: a múltkor vásároltam Rodoszon a Lidl-ben, a kasszás csaj hamarabb adta a visszajárót, mint ahogy fizettem, miközben a mögöttem 5 méterre álló ismerősével beszélgetett, az nagyon nagy voltÁllati gyorsak, több boltban láttam ilyet arrafelé. Mondjuk ott az automaták is alszanak 14-17 óráig, ha törik, ha szakad.
-
Rodi 4.80
senior tag
A Tesco-s kassza a sört, bort simán átengedi az utóbbi időben. Nem kell jóváhagyni a dolgozónak.
-
0xmilan
addikt
Már ha megéri kisboltba is telepíteni, nem tudom.
A Nyugati melletti tesco expressben asszem van két emberi kassza és két self-checkoutos. Viszont az önkiszolgálónál nincs külön ember hibaelhárítani, így ha valami gond van, akkor a rendes pénztártól kell átszaladgálni oda. Nem túl hatékony.
-
Jester01
veterán
Sok sparban a pékárura már tehetsz vonalkódot mert van nyomtató a részlegen. Ezzel nem a kasszánál megy az idő. Mondjuk a zöldség-gyümölcsnél meg pont megszüntették ezt.
A gyorsasághoz annyit, hogy ha te nem is használod, de más igen attól neked is jobb lesz mert rövidebb lesz a sor az emberi pénztárnál.
Nagy sparban meg teszkóban elhiszem, hogy trükköznek a kevesebb pénztárossal, de kis boltokban amúgy is csak 1-2 kassza van nyitva ott nem lesz kevesebb akkor se ha lesz automata. Már ha megéri kisboltba is telepíteni, nem tudom.
-
törölt tag
válasz
#06658560 #44 üzenetére
1, Nem tudom, szerinted ha ezek a kasszák Magyarországon a Tescoban vannak mostanában, akkor szerinted a Tesconak, Magyarországra, mostanában találták ki? Vagy mit akartál mondani?
2, ismét valami ködös megfogalmazás hogy mire találták ki a rendszert. Nem tudom mire találták ki, úgy tünik arra hogy a tescoban legyen automata kassza. Feltételezem azt hogy ki fagy két tétel beolvasása között azt nem direkt a tesco kérte mint feature.
3, ez ugyan nem reprezentativ minta de szoktam járni 3-4 tescoba rendszeresen, és mindenhol kevesebb a humán kassza mint előtte. Hozzáteszem, valószinüleg azért mert már nem találnak embert és az automata kassza is csak egy workaround erre.
-
YASKATIR
senior tag
Mar megoldott, de annyira, hogy a kocsid ajtajat sem kell kinyitnod, ha pedig nem elerheto a hazhozszallitas ott ahol laksz, akkor osszeszednek neked mindent, te bemesz a tescoba es minden keszen fog varni, csak az autodba kell bepakolnod.
-
Armahun
addikt
Azt szeretném megélni, hogy nagy bevásárlásnál ne kelljen a kocsiból kipakolni a kasszához, majd vissza.
-
Wesder
titán
Most hogy belenèztem a cikkbe, ez ugyan az, ami a Tesco-ban volt szoftver, a Storeline átállás elött. Remèljük itt nem váltanak, mert akkor ugyanolyan sz@r lesz, mint a Tesco-s
-
TeeJay
félisten
Ózdi Tesco-ban saját szememmel láttam mikor a piát felbontotta és a puja cumisüvegébe töltötte aztán úgy vitte haza... De ismerős biztonsági őr ott és mondta hogy simán a kassza alatt lábbal kigurították a görög dinnyét szóval ezeknek az ilyen automatás fizetés kánaán
Mondjuk nem tudom mi van akkor ha véletlenül rosszat ütök be vagy elrontom a darabszámot pl péksütemények vagy mérős cuccoknál
Mindig csak egyértelmű cuccokat merek ott venni hogy tutira jó legyen és meg ne k*rjanak -
-
Starz561
tag
Kinézetre teljesen olyan mint a tescókban található önkiszolgálók, szóóval nagy újdonság nem lehet bennük. Nem nehéz kezelni őket.
Engem egyedül a tescokan található új megoldás lepett meg. Kezedbe nyomnak egy vonalkód leolvasót aztán mehet a vásárlás, csak le kell csekkolni a terméket majd a végén át szkenneli a kosárban lévő dolgokat az önkiszolgálóra és ennyi.
-
TeeJay
félisten
Kíváncsi vagyok az Ózdi Tesco és Intersparban mikor lesz ilyen ha egyáltalán be merik vezetni a sok dakota mellett... Azok úgy kilopnak mindent a kasszás mellett is hogy öröm nézni.
-
lindipetya
újonc
a tescos önkiszolgáló kassza testvére is ehet ez a sparos: ha eltávolítjuk a céges logókat és odabiggyesztjük a másikét, akkor könnyen össze ehet téveszteni, valószínűleg ugyanaz a beszállító
Bár ez nem zárja ki, hogy a belsejében erősebb vas van -
0xmilan
addikt
Nem járok önkiszolgálós spárba, de tescoban ahol lehet, mindig ezt választom. A sor ált. ugyanakkora, mint a humán kasszáknál, csak itt 6-8 gépre van elosztva. Pozitívum, hogy a gép nem finnyázik, amikor 20ezresből kell visszaadni. Negatívum, hogy magamnak keresgélhetem a terméket, ha nem vonalkódos. Pl. a virslis csónak, ami a "virsli" kulcsszóra nyilván nem jelenik meg, de "csónak"-ra már igen.
-
pomorski
őstag
válasz
-Faceless- #47 üzenetére
Milyen korhatáros termékek? (Ital?)
-
-
Dezsike
tag
Szeretem az érdi Spar önkiszolgálóit, bár vannak még gyermekbetegségei:
1. A nagyon kicsi termékeket (pl. toll) nem érzékeli, hiába teszem az ellenőrző felületre, kéri, hogy tegyem oda. A "kasszás" egy spéci vonalkód beolvasásával orvosolja a problémát, de jobb lenne az érzékelőt kalibrálni inkább.
2. SuperShop kártyánál kétszer kérdezi meg, hogy írjon-e fel pontot. Először az első termék lehúzása után, másodszor a fizetés után. Ha bármelyiket is kihagyod, nincs pontfelírás. Egyszerűbb lenne csak az elsőt meghagyni, akkor olvassa le a kártyát, tárolja el a számát a memóriában és fizetés után írja fel automatikusan a pontokat (ez nem bankkártya, gond nélkül meg lehetne tenni).
3. Néhány hangbemondás félrement, pl. "kérem a kártyát" helyett "segítség szükséges" bemondás hangzik el. A kijelzőn jó szöveg van, csak a bemondás téves.
4. Fizetés után túl gyakran nyaggat, hogy vegyem el az árukat. Elég lenne ezt csak akkor, ha azt érzékeli, hogy nem "fogynak" az árucikkek az ellenőrző felületről. Nem lenne túl bonyolult, mert jelenleg is mennek az érzékelők és csak akkor tér vissza a főmenübe, ha már nem érzékel árucikket. -
törölt tag
válasz
#82729984 #43 üzenetére
1) Mert szerinted ezeket az automata kasszákat a Tescónak, Magyarországra és mostanában találták ki?
2) Attól, mert nálatok úgy alkalmazzák, miért jelenti azt, hogy ilyen alkalmazásra találták ki a rendszert?
3) Másik Tescóban csak az üresen álló kasszákat csökkentette, nem a nyitva levőkét. -
törölt tag
válasz
#06658560 #27 üzenetére
"Alapvetően a pár apróságot vásárlóknak is találták ki- csak jó magyar szokás szerint a havi nagybevásárlással is beáll az ember oda."
Nem értek egyet. A valóság az, hogy valójában ezzel párhuzamosan bezárták a humán kasszákat.
Itt nálunk a tescóban jellemzően úgy néz ki a helyzet, hogy van 10 humán kassza, ebből mindössze 1 vagy 2 müködik most már egyszerre, ezeknél van fél kilométeres sor, meg van 5-6 automata kassza, ahol szintén fél kilométeres sor van, mert senki nem akar a humán kasszánál a fél kilométer + 1 méter lenni.
Eredmény: 2x annyi ideig tart elintézni a fizetést mint eddig...
Szóval nem arról van szó hogy a nagybevásárlós emberek az automatához állnak mert miért ne, hanem egyszerüen nincs már humán kassza, igy _kénytelen_ oda állni.
És mindezt csak tetézi hogy ezek az automaták teljesen fosak (legalábbis a tescosak), nem egyszer jártam én is úgy hogy:
a, kifagyott teljesen magától két tétel között (máris lehet várakozni a kulcsos nénire),
b, lehetetlen bármit megtalálni bennük ami nem vonalkódos, múltkor vettem barackot (de mivel volt vagy 5 fajta barack nem tudtam pontosan melyik), elkezdtem begépelni hogy barack mondom majd kiválasztom a listából -> 0 találat. Hívom az eladot, mondom wtf, erre kiderült hogy az öszibarack úgy van benne hogy "oszi" (nincs benne a barack szó). Mondom wtf...
c, ha elütöd, de a súlyellenörzés kidobja hogy nem jó, nem tudsz törölni hivni kell a kulcsos nénit... -
dabadab
titán
válasz
janeszgol #34 üzenetére
"A végén eljutunk odáig, hogy kitolják a raklapot és vedd le magad"
Ide már eljutottunk és ez se volt triviális - ha megnézed a XX. sz. eleji fotókat, akkoriban még úgy nézett ki, hogy a pult mögött ott voltak az eladók és ők adták oda az árut, nem az, hogy a vásárló saját maga szedi össze.
-
válasz
proradeon #38 üzenetére
Ne lázadj, Ti a kiválasztottak vagytok, ha Nálatok csak lassú...
Nálunk a spárban megmondták, h a vezetékes nem működik, kész. Mindent pakolj fel, mert nincs rövid kód ásványvízen sem, mint a teszkóbótba. Katasztrófa, ami itt is megy, legalább 2 emberrel több kellene műszakonként. -
mephi666
nagyúr
válasz
#65675776 #36 üzenetére
itt kecskeméten a nagytesco nem gáz, viszont a spar olyan hely, ahova kizárólag nyitás után nem sokkal szeretek menni, mert 4-5 pénztárból max 2 van nyitva és 15méteres sorok állnak napközben
ui: többi üzletben nem szoktam ezt tapasztalni, lidl-ben meg pár hete a pénztáros supportján nagyon meglepődtem... vittem vissza egy ruhát, aminek nem lett jó a mérete, kasszánál odaadtam blokkal, mondta a pénztáros, hogy vásárlói kártyát kell kiváltanom a sztornóhoz, ott a gép, de szólt azonnal egy ott dolgozónak, hogy segítsen: nem volt gond, megoldottam félperc alatt, nyomtatta is a gép a kártyát, mire visszasiettem a pénztárhoz, már leolvasott minden árut és bepakolt a bevásárlókocsiba
csak lestem...
-
válasz
#65675776 #36 üzenetére
Egyszer Penny-ben mondta egy pénztáros a vásárlónak, hogy valamelyik hatóság figyelmeztette őket, hogy legyen gyorsabb a kiszolgálás a kasszáknál. Én pedig csak pislogtam, hogy ha nekik - akik gyorsan szolgálnak ki - ilyet szólnak be, akkor a Spar-t egyenesen büntetni lehetne. Utóbbinál nem egyszer volt 20+ méteres sor. Abból is kettő. Megvették a leggagyibb vonalkódolvasót a kasszába, így a kasszás össze-vissza szenved, mire sikerül beolvastatnia 1-1 vonalkódot. És ez még kombinálódik azzal, hogy mindezt olyan lassan teszi, hogy ennél lassabb már csak akkor lenne, ha visszafelé pakolná a termékeket a szalagra.
Tesco-ban nekem még nem volt szerencsém hasonló szituációhoz.De a lényeg: Hajrá önkiszolgáló kasszák.
-
törölt tag
Azért kell várni a "pénztásosra", mert bizonyos termékek csak az Ő engedélyével számlázhatóak. Pl az alkoholos italok. De ennél mondjuk túllőttek a célon, mert még az alkoholmentes söröket is csak engedéllyel lehet venni, és azokat sem tudod éjszaka.
A Tesco egyébként ezt is arra használja, hogy még kevesebb pénztár legyen nyitva. Debrecenben pl a 40 pénztárból csúcsidőben is csak 8 van nyitva. Igaz, hogy a sorok az első polcok túlsó végéig érnek, de minek kinyitné még 6-8 pénztárat. Elvégre ez a sorbanállás országa.
-
Remélem ezek már nem XP alapokon futnak.
-
janeszgol
félisten
Én is használom a Tescokban lévő önkiszolgáló kasszákat. Emlékszem mennyire bután vezették be. A különböző sütiket egy tálcára csomagolták, viszont csak egyesével lehetett lehúzni. Beütöttem a legolcsóbbat, lehúztam és jött a többi.
Ma már nem és utálom, hogy alkoholos italnál mindig várni kell a nénire. Ezt a Scan&Go-t vagy mit még nem próbáltam. A munkaerőhiányt így akarják ellébecolni. A végén eljutunk odáig, hogy kitolják a raklapot és vedd le magad, üssed be magadnak az árat. -
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom inkább sokallják a kasszások fizetését. Amúgy ez is csak akkor gyors, ha van elég önkiszolgáló kassza.
-
-
qwertly
addikt
A francot gyorsabb ha többet veszel akkor ott bénázol a leolvasó előtt mert nem tudott hogyan és mit csinálj,és jön az óvónéni meg mutassa mit is csináljni.Gyakorlott pénztáros kenterbe ver minden téren,csak itt arról van szó hogy hülyére veszik a vevőt és még többet akarnak kaszálni rajta,hogy a pénztár dolgot is ö végezze.És még örüljön is neki,hogy milyen ügyes
.Én a tescoba direkt a hagyományos pénztárhoz megyek még ha úgy mond maradi dolog
.Nem leszek hülye és még a pénztáros munkáját is védem,mert lehet következőleg az én munkámat próbálják kiszervezni
-
Én azt szeretem bennük, hogy nem kell kapkodni a pakolással, sokkal nyugisabb, mint a kasszánál.
(#23) zzola:
Amúgy is munkaerőhiány van. -
zzola
titán
Na persze, így még haza lehet vágni pár kasszást, létszámcsökkentés...
-
Hát a mobil appnak még van mit fejlődnie. Gyakran a termékek első szkennelése nem sikerül, csak a második. Ugyanígy a pénztárnál a QR kód leolvasás is gyakran csak másodjára szokott sikerülni. Ha ezt orvosolják, akkor kiváló lesz.
Még a cikkhez jutott eszembe: Remélem gyorsan elterjed a Spar-ban, mert ha valami eszembe jut a "Spar" márkanév hallatán, az az, hogy hosszú és elképesztően lassan haladó sorok. Hozzájuk képest a Lidl, az Aldi, a Penny ... mind mind sokkal gyorsabban szolgál ki.
-
YASKATIR
senior tag
Fura, amikor angliaban eltem, akkor tokeletesen mukodott a rendszer. 8 onkiszolgalora jutott 1 dolgozo, aki csak annyit csinalt, hogy a 18 plusszos termekeket elfogadtatta (kb 2mp alatt). A pekarura / gyumolcsokre pedig nem csak a nev volt irva, hanem volt kep is azaz nem kellett tudnod a nevet, olyan 3mp volt kikeresni barmit.
-
elithun
őstag
Helyes, várom Szegedre.
Munkából hazafelé és otthon is Spar van közel, manapság pedig egyre gyakrabban is térünk be.
Tescos önkiszolgáló nekem bevált, várom ezt is. -
-
Budapesten ahol van önkiszolgáló kassza, jellemzően Scan & Shop rendszer is van. Ergo nem kell a bevásárlókosarat kipakolni, mert már a bevásárlás közben beolvassa a vásárló a termékeket, így a kasszánál már csak fizetni kell.
Negatívum viszont, hogy ha valami probléma van, és kérni kell eladói segítséget, akkor gyakran sokáig kell arra várni. Egyszer előfordult már, hogy inkább otthagytam a fenébe az egészet, mert sok perc várakozás után meguntam, hogy felém se nézett a tescos alkalmazott. Inkább átmentem egy sima pénztárhoz.
De ha a vásárló nem vesz alkoholt, és nincs olyan terméke, amit nem tudott beolvasni, akkor sokkal gyorsabb az önkiszolgáló kassza, így összességében én kedvelem a megoldást.
-
petipetya
nagyúr
Az a baj a Tescoban lévő önkiszolgáló kasszával, hogy a lámák miatt ugyanúgy várakoznom kell. Nem tudom, minek erőltetik sokan.
-
Csatlakozom. Vagyis amíg az ember egy kis mennyiségű, és vonalkóddal rendelkező, de nem lopásgátló cuccal akar gyorsan végezni fizetés kapcsán, addig jók az önkiszolgáló kasszák. De ha már ilyen-olyan segítség kell (pláne, ha a korábban említetteken túl többféle pékárut is veszel, és azok közül párnak nem is emlékszel a nevére - vagy olyan zöldség-gyümölcs dolgokat, amikre nincs vonalkód ('darabos' termékek), és a kasszások is csak fejből ütik rá a kódokat), akkor nagyon be tud lassulni az automata rész is, és lehet rá várakozni hosszú perceket, mire az ottani kiszolgáló túllép a felmerülő problémákon.
-
mephi666
nagyúr
jók ezek, de ha az ember vesz pl 1 doboz sört (amit nem adhatnak el 18éven alulinak, ezért oda kell mennie mindenképp egy kiszolgálónak), vagy olyan árut, amin lopásgátló van, már várakozhat is
bizonyos esetekben gyorsabb, de ha az ember fullra pakolt kocsival megy, akkor macerásabb (pl tescoban kocsiból húzogass le mindent, majd pakold az ellenőrző tálcára, majd fizetés után onnan vissza a kocsiba? gyorsabb, ha felrámolsz mindent a szalagra, aztán ahogy lehúzza az eladó, már rendezheted is vissza a kocsiba/szatyrokba)
-
tisn
addikt
a tesconal az a legjobb, ahol lehet a bejaratnal vonalkodolvaso kutyut felszedni
mikor berakod az arut a kosarba akkor leolvasod a vonalkodotutana a gyorskasszanal mar pillanatok alatt vegzel, a kocsibol sem kell kipakolni
jobb, mint a penztaros/sima automata kassza
-
TomMusic
őstag
Ez nagyon jó hír!
Szerencsére sokan nem merik használni (ördögtől való dolog), ezért pl. a teszkóban amíg ámulnak a sorban, seperc alatt le lehet tudni az önkiszolgálónál a fizetést.
sh4d0w: olvasd el mégegyszer a címet!
-
gabor7th
addikt
Még nincs? Még a Tescoba se? / Majd meglátjuk, nekem pl. mindegy hogy milyen lesz, de az egy illúzió, hogy ettől annyira jobb lesz az élet, vagy sokkal gyorsabb a vásárlás, akinek jó az a vállalalat, hogy nem kell annyi embert alkalmaznia. Azonkívül ehhez kell egyfajta bizalom a vállat részéről és emiatt szerintem nem is lehet mindenhova telepíteni ezeket.
-
Ez mitol hir? Onkiszolgalo kasszak majd' egy evtizede leteznek Magyarorszagon...
-
Fred23
nagyúr
Jó hír, csak legyen hamar Fehérváron is!
-
llaszlo
veterán
A francokat nem gyorsak.
Kb ugyanolyan hosszú sor áll ott is, mint a másik kasszánál. Csak éppen 4-5 pénztárra bontva. Lassabb a termék beolvasás, de még így is sokkal hamarabb végzek, mintha a másik sorban állnék. Többször figyeltem, hogy ki hol áll és, hogy mennyit halad a másik sor.
Gyors, egyszerű, baromi jó -
gabor7th
addikt
"A SPAR Magyarország ma bejelentette, hogy az egyre növekvő vevőforgalom indokolja, hogy a vállalat újabb önkiszolgáló gyorskasszákkal tegye még könnyebbé a vásárlást."
Nem annyira gyorsak ezek, a Tesconál is nézem, hogy folyton ott van valaki mert folyton segíteni kell. Azonkívűl itt spórolásról van szó, a vevő végzi el mostantól a pénztáros munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
it Idén négy, jövő év végig összesen 24 SPAR áruházban vehetik igénybe a vevők ezeket a pénztárakat.
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest