Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Segal

  veterán

  válasz arn #18 üzenetére

  Az ertheto hogy az amd minek emel magszamot mert ugye nem tud orajelbe versenyezni az intellel de az intel minek menne 8 mag fole amikor a jatekok meg a 8at sem nagyon tamogatjak?
  Persze lehet mutogatni a benchmark pontokat de hetkoznapi hasznalatba meg mindig nem tudom mire jo a tizen mag. Munka oke azt megertem de a tobbseg nem renderelni fog otthon...

  "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz arn #18 üzenetére

  A mesh mellett nem. De ezt kicsiben azért nem erőltetik, mert mocskosul drága a tranzisztorkölség tekintetében. Emellett a legtöbb új motor NUMA-aware, tehát különösebben nem számít, hogy miképpen vannak a magok összekapcsolva a lapkán belül. Ergo teljesen jó lesz számukra is a tranzisztorszinten sokkal olcsóbb tömbös megoldás, amit pedig így nyersz, azt elköltheted dupla akkora cache-re, ami már számítani fog, ha nyolcnál több magot kell etetned kétcsatornás memóriáról.

  (#20) ShiTmano: Azt most is meg lehetne tenni, de egy másodpercig se bírná megtartani. Nem elég tartósak ezek a paraméterek, és az AMD-nek most nincs igazán szüksége papírsárkányokat csinálni.

  [ Szerkesztve ]

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés