Hirdetés
- Synology NAS
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Küszöbön a TikTok teljes betiltása
- Mobilinternet
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
érezni is az új platformot.
viszont az oldal magam továbbra is egy fos. enyhén kifejezve....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Allien
veterán
Szerintem, még ez csak a kezdet. Bár ki tudja. De, eddig alig-alig lehetett képet-, képeket felrakni, most meg ez ahoz képest oriási ugrás. Viszont, valszeg még sokan nem is használják ezen új szolgáltatást, de az tuti, hogy növekedni fog jelentőssen majd. Na, az lesz érdekes, nem amikor bevezetik, és elkezd működni.
Nem is beszélve a videjjó funkciórol, me az is van, UGYEBÁR.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Kantorpe
tag
Lehet fikazni oket, de ilyen latogatottsagu portalt uzemeltetni nem hetvegi hobbifeladat.
Adhattak volna egy konkret listat ki es miert verzett el a sunnal szemben....
Van par nem kispalyas ceg akiknek esetleg a sun is csokolomot koszonhet.
4540 meg nekemis borzolta a fantaziam, hogy milyen lenne, de mas iranyvonalra nyomultunk ra.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
bambano
titán
Olyan vas, hogy felülről dugunk bele diszket a gépbe, másnak nincs. Egyszerűen adott térfogatba más nem tud több meghajtót belerakni. Ez, ilyen helyeken, igen nyomós érv szokott lenni. 3x48x2T az igen szép lenne itthonra fileszervernek
Szerintem 24MB/sec az elég gyengus forgalom, akár megabit, akár megabyte a mértékegység... Szerintem 2Gbit/sec-ig fel kellene tudni tornázni azt a tempót egy ilyen géppel.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Khan13
senior tag
Örülök ennek a bővítésnek, így a myvip elvesztette a szememben egyetlen jópontját az iwiw-vel szemben (Sok kép rakható fel, és aránylag jó tempóban elérhetőek).
-
FTeR
addikt
az lemaradt a cikkből, h miről költöztettek, mert a cikkből csak az derül ki, h bővítettek...
-
Noxy
veterán
Én igazából jobban őrültem volna, ha másik "állatkertet" bővíttetnék, azon belül is majom házat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
marcias
őstag
Tény, hogy sokkal gyorsabban és stabilabban jelennek meg a képek.
Steam: marcias88
-
WonderCSabo
félisten
Tényleg borzalmas lassú volt az oldal képnézegető része (is). Remélem most gyorsabb lesz, bár 2 hetente használom...
Új hozzászólás Aktív témák
it A gyártó szerint sokat gyorsult a fotók megjelenítése az oldalon a rendszer tavaly őszi üzembe állítása óta.
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Általános videofelskálázót hoz a Microsoft
- További aktív témák...
- GAMER PC ::: WIN11 // R5-4500 // 16GB // 5700XT // 500GB // 1000GB
- PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 27456/50000
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
- Kivételes áron DELL G15 5510 Gamer Laptop/ I5-10870H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 120 Hz Garancia/
- I7 6700K félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest