Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ddekany

  addikt

  Naivan feltételezném, hogy az üzemzavar ideje alatt a felhasználók által végzett műveletek visszanézhetőek (különös tekintettel az olyan műveletekre amik nem csak olvasások), és bizonyos esetekben automatikusan visszagöngyölhetőek... Mert az lenne csak a szép, ha kiderülne, hogy franc tudja mi történt abban az időszakban.

 • ddekany

  addikt

  "szerver oldalt, ha csak bejelentkezést ellenőriz és uána mindenütt csak userid-t használ külön ellenőrzés nélkül, akkor simán megesik ilyen, ami most."

  Konkréten hogy eshet ez meg "simán"? Hirtelen nem is tudok olyan programozói "benézést" kitalálni, aminek ilyen hatása lenne... Illetve ha sokat gondolkodok de, csak az már nagyon kemény. (A cikk alapján minden belépésednél más és más személyként léptetett be... az ilyen random dolgok sokszor versenyhelyzetek eredményei. Olyanból végül is tudok ilyet kitalálni...) De ha programozói hiba volt, és már kijavították, akkor mi az a szöveg, hogy még kutatnak, és hacker támadás sem kizárt (lásd index.hu-n)? Ja persze tudjuk, hogyan szokott ez lenni... média + óriási szakértők (életében nem állított elő semmit) + a szokásos hamukázás...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák