- A Microsoft szerint egymást gyilkolják a tartalmakért az AI érdekében
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Lehet, hogy hallatlanul bonyolultak voltak a kidolgozott biztonsági megoldások, de a jelek szerint hallatlanul hatástalanok is.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
dajkopali
addikt
nem akarom sem védeni, sem támadni őket
, de mondjuk egy alkalmazott által kifecsegett jelszó ellen azért marha nehéz védekezni - bár.. még erre is vannak megoldások (már ha így történt egyáltalán, s nem csak rá akarják lőcsölni valakire a felelősséget...)
[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Daweee
őstag
Először Geek Security Teamet olvastam
-
shtml
őstag
Én elsőre hardverkulcsra gondolnék, azt nehéz kifecsegni.
Avagy létezik sandboxban futtatható webszerver?
Olyan winchester tervéről is olvastam már, amelynek oldalanként két feje van és az egyik csak olvasni tud. A külső lekérdezéseket a read-only fej szolgálja ki, amely meghajtónéven érhető el, mint az író-olvasó fej. Lényegében ez egy hardveres sandbox lenne.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
neduddki
nagyúr
HI!
na akkor megiscak robbananuk???:- )))
udv
neduddki
p.s. es teremszeteen enm olvastam el a cimen kivul egy mekveszekedet sort sem:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
törölt tag
Azért tényleg furcsa hogy egy olyan eszköz ami közvetlenül a gyorsító része, egy külső számítógépes hálózatból is elérhető. Minek a távvezérlés? Vagy mégis csak tartanak a tudósok egy robbanástól?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
szerintem csak nem sejtették előre, hogy valakiket mint potenciális célpontot, ez érdekel. Legalábbis mint hacker a tököm nyúlna olyan serverhez amiről a pletykák szerint világvégét is lehetne előidézni
-
Cathfaern
nagyúr
Rendben, legyen távvezérlés, de miért kell internetre kötni azokat a gépeket? Egy ekkora összegű projektnél nem hiszem, hogy meglátszana a számlán ha lenne egy külön hálózat kialakítva neki.
-=Libria=-
Itt már befigyel a "höhö, de cool" effekt, szóval pont, hogy kedvelt célpont szerintemEladó Orea v2 mk2 (fém), Orea Sense Cup, Orea Sense Carafe, April Glass Brewer - https://hardverapro.hu/apro/orea_v2_mk2_fem_orea_sense_cup_orea_sense_carafe_a/
-
kételkedem
addikt
Most majd újabb súlyos pénzekért tovább fogják fejleszteni a biztonságot. Csak én látok ebben anyagi lehetőséget?
edit: persze lehet csak élénk a fantáziám...[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
vottokar
senior tag
Csakhogy pont ezért kedvelt terroristacélpont lehet.
Ez a világ sajnos tele van idiótákkal, őrültekkel és pénzért az anyjukat eladni képes egyénekkel.
Szerintem sem lenne szabad külső elérhetőségűre tenni egyetlenegy, a folyamatban résztvevő gépet sem ilyen helyeken. A legjobb védelem az lenne..."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
domi007
őstag
Most pingeltem meg újra őket, még 5 perc, és eléri őket a ping parancs elektronsugara, és akkor baj lesz!
Viszont ki kellett utaznom Genfbe, mert a WGA-m kábelei elkopnának, ha innen Mo.-ról küldeném a parancsot. Szerencsére a részecskék légüres térben kerengenek, tehát ott nem áll fenn ez a veszély.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Oliverda
félisten
A hekkerek írtak egy résescskegyorsítót?
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Hát akik képesek egy ilyen rendszert az internetre kötni, azok meg is érdemlik...
Kinek van szüksége arra, hogy akár hotspotról is elérhesse a részecskegyorsítót?
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Grobber
csendes tag
Szvsz akkora kamu hír, mint a hasonló világvége bulshit az LHC-vel kapcsolatban.
btw: Gordon Freeman az LHC-nél[ Szerkesztve ]
Ullyoncz
-
törölt tag
te nem nyúlnál, de vannak vallási fanatikusok, akik úgy gondolják, hogy különösen jó helyet kapnak a mennyországukban, ha egy ilyen ördögtől való szerkezetet megsemmisítenek. ha esetleg vele pusztul a világ: sebaj, a jók úgyis a mennybe, a rosszak meg a pokolba kerülnek, csak így egyszerre és hamar.
-
juliabrilke
addikt
Semmi extra nem történt. Valaki elkotyogta magát és kész. Jobban megválogatják a szakembereiket a jövőben.
#18 Rise and shine, Mr. Freeman, rise and shine...
[ Szerkesztve ]
-
Evil Merodak
csendes tag
Most már csak Dr. Breen hiányzik.
Úgysem lesz kész időre!
-
DarkByte
addikt
Plüss fejrágót, pajszert és Half-Life végigjátszási stratégiát küldtek CERN -be a tudósoknak: [link]
Csatolt üzenet: "Get this to Gordon Freeman. He'll know what to do." kb. magyarul: "Juttasd el Gordon Freeman -nek. Tudni fogja mit kell tennie."
Új hozzászólás Aktív témák
it Hackertámadás érte a genfi részecskegyorsító számítógépes rendszerét, s bár kárt nem okoztak, komoly hiányosságokra derült fény.
- 10"-os SIM kártyás Sony Xperia z4 tablet leárazás! AkciÓÓ!
- Thinkpad T14 Gen 2 14" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ricoh Aficio MP 2000
- Thinkpad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H Quadro T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv WiFi 6 gar
- Lenovo Legion Y540 i5-9300H 16GB 128+1000GB GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest