Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz Dißnäëß #3 üzenetére

  ilyen hosszan megindokolt tévedést se olvastam még... :P
  tehát ha én bérelek egy komolyabb erőforrást az azúrban, nekem csinál az ms külön bérelt vonalat? külön edge routert? külön switcheket? nem csak a procimag terhelődik, hanem az összes hálózati eszköz is a stressz teszt indítójától a felhőt nyújtó vasakig.

  szerk: és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a stressz teszteknek igen gyakran az a vége, hogy kihullik valami csontváz. hogy az a párhuzamos betáp mégsem annyira párhuzamos. és ha megstressz-tesztelig, hogy lenyomják a féloldali betápot, és nem az következik, hogy átterhel a másik fél oldalra, hanem felborul, akkor mi van? vagy hogy tesztelik le, hogy mit csinál a felhő, ha hálózati hiba van? vagy csinálnak hálózati hibát, amitől azok, akik nem fizettek elő minden csomagopcióra, felborulnak, vagy azt hiszik, hogy minden jó, legyakják a routert, a melegtartalék megfejreáll, mint a jancsiszög.

  hülye ötlet.
  én láttam már "stressz tesztet", hogy mi van, ha fontos cégnél fontos routert kikapcsolunk. volt minden telephelyen isdn backup. a 60%-a nem jött fel.

  [ Szerkesztve ]

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák