Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
eszméletlen energia van ebben a csávóban, én igazából nagyon bírom.
-
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
"oly mértékben fanatikus, és __megszállott__"
És ez így van jól.
Személy szerint örülök annak, hogy vannak ilyen emberek, akik nem úgy indulnak el minden nap a munkahelyre, hogy jaj már megint egy dögunalmas nap, hanem vannak elképzeléseik, és aktívan törekednek is azok megvalósítására. Akár azt is mondhatnám, hogy "Change the world or go home!".http://bashtravel.com/
-
karizmatikus? én inkább a "szánalmas majom" kifejezésre szoktam gondolni mikor meglátom, de hát ugye ízlés dolga...
az OK, hogy attól, hogy egy ekkora "multimammutot" vezet, még nem kell sírásónak látszania; az pl. kifejezetten tetszik hogy nem vonalzóval vasalt stílusban jelenik meg (akárcsak BG), de azért ez a kisegítő-iskolás színvonal kicsit már túlzásszigorúan magánvélemény persze, no offense
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz
fordfairlane #11 üzenetére
a stílus nem érdem (ha erre akarjuk kihegyezni a dolgot)
hitlernek is volt
méghozzá utánozhatatlan
a sikerekrôl ne is beszéljünk
2 fronot háborúban majdnem gyôzött. Épp hogy csak le bírták ôt verni.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz
fordfairlane #18 üzenetére
" ... Enyhén szólva is részrehajlónak érzem ezt a fejtegetést, hogy Hitlerhez hasonlítod Steve Ballmert. ... "
__szerintem__ hasonló a habitusuk
arra tudok csak gondolni, ha Balmert meglátom, jó hogy nincs nagyobb hatalma, örülök hogy nem politikai vezetô.
de amúgy csak a siker, és a stílus szavakra ugrottam, mert ezek voltak kiemelve, direkt-indirekt. Hoztam egy példát, akinem volt stílusa is, és sikeres is volt, és mégsem nézünk fel rá,.... enyhén szólva.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
VladimirR
nagyúr
-
fordfairlane
veterán
Hoztam egy példát, akinem volt stílusa is, és sikeres is volt, és mégsem nézünk fel rá,.... enyhén szólva.
Hoztad a létező legelítélendőbb embert példának, párhuzamot vonva vele. A végletekig elfogult vagy, ezért nem is vehető komolyan az okfejtésed ebben a témában.
És igen, van stílusa, mint ahogy volt Hitlernek is stílusa, de Churcillnek is volt stílusa és sikeresnek mondható, és még rengeteg más ilyen ember van. Csak játszol a szavakkal, mint egy kisgyerek.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #23 üzenetére
" .... egy picit nezz magadba .... "
fejezd már be, amit elkedztél
nem vayunk olyan jóban, hogy fél szavakból is megértsük egymást.amúgy számomra itt kimondottan csakis a stílusával van gondom.
nem a cége miatt vélekedem róla negatívan.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fordfairlane #24 üzenetére
te is szemelyeskedsz szegennyel?
szegyeld magad -
VladimirR
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
fordfairlane #24 üzenetére
a törtelmi kisfilmekbôl nekem nem Churchill viselkedése ugrott be ..... (vajh miért)
Ô (Churcill) kimért volt, visszafogott, csendes, ahogy én láttamszemben hitler energikus, tömegeket hipnotizáló, tömegekre (konrétan egész németországra) hatást gyakorló szónoklataival.
sôt. hitler szónok (is) volt
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
"So it may be my last breath at Microsoft, but we're going to be there, working away, building share"
Na talan ez mar tulzas, hogy ennyire akarja. Ez szinte mar mania, ami mar sokszor szult rossz lepeseket es dontott romba komoly cegeket.
-
rii
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Hányinger ez az ember, komolyan Bill kisangyal hozzá képest. Az meg külön érdekes lenne, hogyha ilyen ember nyilatkozna a Google-nél vagy Apple-nél akkor már felháborodott hozzászólásokkal lenne tele a topik. Mondjuk szerintem Steve Ballmer és Steve Jobs egy kutya. Mindkettő elég bunkó. És igen, sikeresek, de attól még bunkók.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
hagyjátok már abba
van aki szerint Ballmer egy szánalmas hülyegyerek, mások szerint jópofa és energikus vezető. különbözőek a vélemények, ez így van rendjén
de miért kell egymást baszogatni és személyeskedni???amúgy meg érdekesnek ígérkezik a következő pár évtized. a ms alighanem érzi, hogy az eddigi stílusában nem sokáig marad vezető, a google pedig iszonyatosan jön felfelé, és tartok tőle hogy valamerre el fog dőlni a mérleg nyelve, pedig a legjobb nyilvánvalóan az lenne, ha megmaradna a verseny, sőt, user-szempontból az a legjobb ha folyamatosan betesznek egymásnak
-
Dave™
nagyúr
Vicces gyerek ez a Steve. Don't be evil. Rá fog menni, és még csak a google-t sem fogja lenyomni - szerintem. Ja és legyen igazam
-
rii
nagyúr
" ... pedig a legjobb nyilvánvalóan az lenne, ha megmaradna a verseny, sőt, user-szempontból az a legjobb ha folyamatosan betesznek egymásnak ... "
igen .. ez minden userb érdeke ...
de a sok MS-buzi ezt nem tudja vagy nem akarja megérteni
-
Dave™
nagyúr
Egyébként Ballmer mit szív?
-
ZCoyote
őstag
remélem rámegy....
dabadab: ez nagy volt "Ezek kozul melyik szo jelenti feletek azt, hogy "izzadt fejjel ugral a szinpadon, mint egy idiota"?"
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
dabadab
titán
-
Dave™
nagyúr
Szerintem is jó dolog, ha valaki szenvedéllyel dolgozik és szereti a munkáját, azonban nem szabad szemet hunyni az alkalmazott eszközök felett, ugyanis ha valaki nem tisztességes módszerekkel él, az az ember már megszálott és veszélyes. "...and it doesn't matter by what means." (remélem jól írtam, már picit kijöttem az angolból).
Ezt nem a konkrét cikkből szedtem, hanem korábbi írásokból, melyben Ballmer nem publikus ügyleteit taglalták.
-
moonman
titán
válasz
#06658560 #31 üzenetére
10 éve romba dönti a céget
amúgy komolyan, végignézte egyikőtök is (a majmozókra gondolok) valamelyik nyilatkozatát - mondjuk ezt a MIX08-as interjút - vagy csak a monkey boy-ra emlékszik az egészből? majd ha úgy irányítasz egy vállalatot tízegynéhány éven keresztül, hogy az történelmi rekordokat döntöget, akkor lehet kisiskolásnak nevezni Ballmert.
-
moonman
titán
"a ms alighanem érzi, hogy az eddigi stílusában nem sokáig marad vezető"
talán nem tűnt fel, de a Microsoft folyamatosan változik, a legnagyobb baj, hogy sokan (kb. senki) nem veszi észre, hogy a mai Microsoft már nem a 10-15 évvel ezelőtti Microsoft. éppen ezért fogja lenyomni a Google-t, az Adobe-t és nagyjából akárkit, akit úgy igazán akar.
a 90-es évek végén közröhej tárgya volt, hogy mit keres a Windows a szerverpiacon. lám.
utána a smartphone-ok miatt röhögték körbe őket. lám.
aztán nemrég jött a zeneipar és a lejátszók. lám.
most épp az operációs rendszerük és a Google-től, Apple-től és egyéb szentté avatott cégektől való lemaradása miatt kap hideget-meleget. aztán majd 2-3 év múlva tanúi lehetünk a "save Vista" kampánynak és minden harmadik oldal Silverlight-ban fog működni. (hasraütés, bár személy szerint adok még a Flash-nek úgy 2-3 jó évet, utána csak vegetálni fog).
nekem pedig alanyi jogom, hogy szimpatikus legyen Ballmer. és az is, hogy falra másszak Steve Jobs hókuszpókusz parasztvakításaitól. neked meg az ellenkezője. (most ez nem konkrétan doc-ra vonatkozott)
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Én nem mondtam, hogy romba dönti, sőt, elismertem, hogy sikeres. Kisiskolásnak se neveztem. Pusztán a mostani és korábbi nyilatkozatai alapján ítéltem meg, úgy, hogy egy tahó bunkó és nem találtam különbséget közte és Jobs úr között. Miért nem lehet a saját vállalatával, saját termékeivel foglalkozni? Miért kell lesüllyedni a politikai színvonalra ahol egymást köpködik az emberek?
Persze lehet, hogy a sikeresség titka a minél nagyobb fokú bunkóság, de ez esetben ennek az országnak nagyon sikeresnek kellene lennie.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
moonman
titán
nézzük csak, ki az aki abból él, hogy folyamatosan a másikat fikázza? ha meg erről kérdezik, akkor hadd mondja már meg a véleményét. MS-nél nem az szokott lenni a taktika, hogy gyalázzuk a másikat, ahol érjük. de Ballmer-től ne várd, hogy azt mondja, imádom az Apple-t, van is otthon három Air meg 8 iFón. (ha jól emlékszem elismerte a sikereiket és gratulált hozzájuk)
-
Narxis
nagyúr
De attól mert a másik bunkó nem kell neki is annak lennie. Nyílván nem várja senki, hogy dícsérje a konkurenciát, de lehetne diplomatikusabb. Nekem Gates nyilatkozatai tetszettek, elmondta, hogy szép eredményeket ért el a Google/Apple (pl. amikor Jobs-al együtt volt tv-ben vagy hol, te honlapodon is fel volt rakva a video) mi pedig arra törekszünk, hogy javítsuk a lemaradásunkat/jobbá tegyük azt ami van stb. stb. Komolyan, én akkor több fórumon is dícsértem ezért vagy védtem. Nekem Ballmertől leginkább a Google e-mail olvasós fikázása verte ki a biztosítékot. Ha valaki ilyet állít BÁRMELYIK vállalattól ahhoz komoly bizonyítékok kellenének. Azóta pedig nem sokat javult a helyzet. Persze bele lehet magyarázni, hogy lekes meg mittomén mi, de attól még egyszerűen fekete báránynak tartom az MS-nál. Az, hogy megemlítette és elismerte a konkurencia eredményeit, dícséretes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Las Vegas-i MIX konferencián Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója szokásos karizmatikus formáját hozta. A színpadon viccek és csipkelődések, de a háttérben milliárdos döntések.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest