Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • MaUser

  addikt

  válasz anulu #25 üzenetére

  Otthonra minek MAPI? Azért, hogy leszedd a gmail-ről a leveleket? Erre jelenleg az MS-nek nincs megfizethető árú vagy ingyenes terméke. WLM egy vicc ha nem egy gépen akarod használni (illetve még ott is mihelyt archiválni kezdesz...) Pont ezért kéne egy olyan Outlook verzió, ahol nincs Exchange kapcsolat (vállalatnál úgyis azon keresztül megy). Bár gondolom nem kell elmagyarázni, miért nem akarják ezt és miért zavar a cloud felé, ala google.

  Hyper-v: ha virtualizációt használsz, gondolom nem új számodra, hogy nem minden programmal működik.

  Btw, az MS kompatibilitásról annyit, hogy most derült ki a cégnél, hogy a 2003-es Excell-lel készített néhány macro más eredményt ad 2007 alatt, a dokumentáció szerint persze mindennek jónak kéne lennie. A mázli az volt, hogy a generált file-ok nem lettek befordítva kész termékbe, mert akkor jött volna a visszahívás. MS már fél éve ül a hibán, mi meg kézzel javítgatjuk a generált cuccokat, mert közben ezer más dolog meg már át lett már rakva 2007 alá és emiatt nem tudunk visszaállni. Természetesen nem azt mondom, hogy át lehetne állni a cégnél pl LO-ra, mert jelenleg nem. Azonban számos fizetős cuccot már kiváltott a "tohonya multi" is (köztük MS termékeket is) és egyértelműen látszik, hogy ez az irány.

  [ Szerkesztve ]

  ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés