Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Pár alverzióval ez előtt vettem észre, hogy a "c:\Program Files (x86)\LibreOffice 3.5\program_old\" mappában ott maradnak a régi verziók.
Kb. 39 mega a mappa a mérete.Ez valami extra fícsör nálam vagy mindenkinél így van?
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Kár, hogy az atomstabilitás mellett még mindig nem voltak képesek kijavítani olyan alapvető hibákat, amik a 3.4-ben jók voltak, a 3.5-öt pedig használhatatlanná teszik.
A tej élet, erő, egészség.
-
leviske
veterán
A ribbon szerű felületet mikor tervezik bevezetni? Vagy az az OOo-ból való kiszállást követően kukában is landolt?
-
Badman 4ever
őstag
Nálam ilyen mappa nincs.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
-
attila9988
őstag
válasz Nagy Gábor #5 üzenetére
Semmilyen új funkcióval nincs baj egészen addig, amíg az opcionális. Probléma csak az erőszakos terjesztéssel szokott lenni.
Szerintem is az lenne a megfelelő, ha új felület esetén nem bántanák a régit.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
bambano
titán
hát ja, ez a libreoffice annyira stabil lett, hogy mióta felraktam, folyamatosan fagy.
ipari hulladék.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Fujifilm X
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest